Klíčové vlastnosti: - Univerzální použití: vhodný pro přípravu jak šlehačkového, tak máslového krému. - Kokosová příchuť: dodává dezertům výjimečnou a lahodnou chuť kokosu. - Jednoduchá příprava: snadno se míchá a připravuje. Použití na šlehačkový krém: - Příprava směsi: smíchejte 250g ztužovače s 30g vody. - Odležení: nechte směs 20 minut odležet. - Dokončení: přemíchejte a přidejte 500g našlehané šlehačky. Použití na máslový krém: - Příprava směsi: smíchejte 250g ztužovače s 125g vody.... Celý popis

Koupit za 52 Kč

Popis

Klíčové vlastnosti:

- Univerzální použití: vhodný pro přípravu jak šlehačkového, tak máslového krému.

- Kokosová příchuť: dodává dezertům výjimečnou a lahodnou chuť kokosu.

- Jednoduchá příprava: snadno se míchá a připravuje.

Použití na šlehačkový krém:

- Příprava směsi: smíchejte 250g ztužovače s 30g vody.

- Odležení: nechte směs 20 minut odležet.

- Dokončení: přemíchejte a přidejte 500g našlehané šlehačky.

Použití na máslový krém:

- Příprava směsi: smíchejte 250g ztužovače s 125g vody.

- Odležení: nechte směs 20 minut odležet.

- Dokončení: přemíchejte a přidejte do 125g vyšlehaného másla.

Ztužovač šlehačky Karina kokos vám umožní připravit krémy, které jsou nejen stabilní a pevné, ale také chutnají fantasticky. Tento ztužovač je ideální pro dorty, zákusky a další dezerty, kterým chcete dodat exotickou kokosovou chuť a dokonalou texturu. S tímto ztužovačem budou vaše dezerty vždy perfektní!

Složení:

cukr, glukózový sirup, palmový olej, glukóza, sušené MLÉKO, sušená SYROVÁTKA, plně ztužený kokosový tuk, modifikovaný bramborový škrob E1414, emulgátory (E471, E472a), zahušťovadlo E401, aroma, kyselina E330.

Skladovat při teplotě do 25°C, v suchu a dobře uzavřené.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Ireks Enzyma
Hmotnost 250 g