Dr. Oetker Kypřící prášek do pečiva 12g Kvalita prověřená již přes 100 let je pro Vás zárukou úspěchu při pečení.Originál je jen jeden.Kypřicí prášek do pečiva Dr. Oetker škrobový na 1/2 mouky.Používáme při přípravě třeného, křehkého, piškotového těsta, perníků apod. Jednoduše rozmícháme v mouce a přidáme do těsta.Kypřicí prášek do pečiva Dr. Oetker garantuje hospodyním úspěch v kuchyni již přes 100 let! S tímto produktem zakládal lékárník Dr. August Oetker svou firmu, kdy pod názvem Backin vyvinul... Celý popis
Koupit za 6 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Dr. Oetker Originál Kypřicí prášek do pečiva 12 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
Dr. Oetker Kypřicí prášek do pečiva (12 g) DO0001 dortis
Doprava:
79 Kč
Dr. Oetker Kypřicí prášek do pečiva (12 g) DO0001 dortis
Doprava:
88 Kč
Skladem
Dr. Oetker Originál Kypřicí prášek do pečiva 12 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
Dr. Oetker Kypřící prášek do pečiva 12g
Doprava:
69 Kč
Skladem
Popis
Dr. Oetker Kypřící prášek do pečiva 12g
Kvalita prověřená již přes 100 let je pro Vás zárukou úspěchu při pečení.Originál je jen jeden.Kypřicí prášek do pečiva Dr. Oetker škrobový na 1/2 mouky.Používáme při přípravě třeného, křehkého, piškotového těsta, perníků apod. Jednoduše rozmícháme v mouce a přidáme do těsta.Kypřicí prášek do pečiva Dr. Oetker garantuje hospodyním úspěch v kuchyni již přes 100 let! S tímto produktem zakládal lékárník Dr. August Oetker svou firmu, kdy pod názvem Backin vyvinul v roce 1893 Kypřicí prášek do pečiva přesně na 1/2 kg mouky.Kypřicí prášek do pečiva Dr. Oetker zaručuje, že Vaše těsto bude VŽDY kypré a nadýchané.
- Alergeny: bez alergenů a může obsahovat mléko, obiloviny obsahující lepek, vlčí bob
- Složení: kypřicí látky (dihydrogedifosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný), 22% kukuřičný škrob. Může obsahovat stopy (MLÉKO, LUPINOVÁ MOUKA, OBILOVINY obsahující LEPEK).
- Návod na použití: Kypřicí prášek do pečiva přesně na 1/2 kg mouky.
- Skladování: Skladujte v suchu. 16,0-25,0 stupňů
Nutriční hodnoty na 100g:Energetická hodnota (kJ/kcal)339/80Bílkoviny (g)0,1Tuky (g)0,1Z toho nasycené mastné k. (g)-Sacharidy (g)20Z toho cukry (g)-Vláknina (g)-Sůl (g)45,9
Kvalita prověřená již přes 100 let je pro Vás zárukou úspěchu při pečení.Originál je jen jeden.Kypřicí prášek do pečiva Dr. Oetker škrobový na 1/2 mouky.Používáme při přípravě třeného, křehkého, piškotového těsta, perníků apod. Jednoduše rozmícháme v mouce a přidáme do těsta.Kypřicí prášek do pečiva Dr. Oetker garantuje hospodyním úspěch v kuchyni již přes 100 let! S tímto produktem zakládal lékárník Dr. August Oetker svou firmu, kdy pod názvem Backin vyvinul v roce 1893 Kypřicí prášek do pečiva přesně na 1/2 kg mouky.Kypřicí prášek do pečiva Dr. Oetker zaručuje, že Vaše těsto bude VŽDY kypré a nadýchané.
- Alergeny: bez alergenů a může obsahovat mléko, obiloviny obsahující lepek, vlčí bob
- Složení: kypřicí látky (dihydrogedifosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný), 22% kukuřičný škrob. Může obsahovat stopy (MLÉKO, LUPINOVÁ MOUKA, OBILOVINY obsahující LEPEK).
- Návod na použití: Kypřicí prášek do pečiva přesně na 1/2 kg mouky.
- Skladování: Skladujte v suchu. 16,0-25,0 stupňů
Nutriční hodnoty na 100g:Energetická hodnota (kJ/kcal)339/80Bílkoviny (g)0,1Tuky (g)0,1Z toho nasycené mastné k. (g)-Sacharidy (g)20Z toho cukry (g)-Vláknina (g)-Sůl (g)45,9
Parametry
| Výrobce | Dr. Oetker |
| Hmotnost | 12 g |
| Druh | kypřící prášky |