Dr. Oetker Želatina na ztužení krémů 20g Čirá, jemně mletá Želatina na ztužení krémů Dr. Oetker je ideálním pomocníkem na přípravu smetanových, jogurtových, tvarohových krémů a náplní nebo na přípravu dezertů z ovocných šťáv. Perfektně drží tvar. Vždy se můžete spolehnout na Želatinu na ztužení krémů Dr. Oetker. Je vyrobena z přírodní vepřové želatiny. Složení: jedlá vepřová želatina Alergeny: Tento produkt může obsahovat stopy mléka. Návod na použití: Příprava krémů a náplní (smetanových,... Celý popis
Koupit za 33 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Dr. Oetker Želatina na ztužení krémů 20g
Doprava:
69 Kč
Skladem
Dr. Oetker Želatina na ztužení krémů 20g
Doprava:
49 Kč
Skladem
Popis
Dr. Oetker Želatina na ztužení krémů 20g
Čirá, jemně mletá Želatina na ztužení krémů Dr. Oetker je ideálním pomocníkem na přípravu smetanových, jogurtových, tvarohových krémů a náplní nebo na přípravu dezertů z ovocných šťáv. Perfektně drží tvar. Vždy se můžete spolehnout na Želatinu na ztužení krémů Dr. Oetker. Je vyrobena z přírodní vepřové želatiny.
Složení: jedlá vepřová želatina
Alergeny: Tento produkt může obsahovat stopy mléka.
Návod na použití: Příprava krémů a náplní (smetanových, jogurtových, tvarohových, apod.) a dezertů z ovocné šťávy. Vystačí na 500 - 600 ml tekuté hmoty.
1. Do menšího hrnce dáme 3 - 4 polévkové lžíce vody , přisypeme obsah sáčku a necháme asi 10 minut nabobtnat.
2. Za stálého míchání zahřejeme (nevaříme) až do úplného rozpuštění želatiny. Okamžitě přidáme 2 lžíce krému/ovocné šťávy(podle konkrétního receptu), metličkou zamícháme a vmícháme zpět do zbylého krému/ovocné šťávy.
3. Dále zpracujeme podle receptu.
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě nejvýše 16 ž 25 °C.
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota
1513 kJ/ 356 kcal
Bílkoviny
89 g
Sůl
1,2 g
Čirá, jemně mletá Želatina na ztužení krémů Dr. Oetker je ideálním pomocníkem na přípravu smetanových, jogurtových, tvarohových krémů a náplní nebo na přípravu dezertů z ovocných šťáv. Perfektně drží tvar. Vždy se můžete spolehnout na Želatinu na ztužení krémů Dr. Oetker. Je vyrobena z přírodní vepřové želatiny.
Složení: jedlá vepřová želatina
Alergeny: Tento produkt může obsahovat stopy mléka.
Návod na použití: Příprava krémů a náplní (smetanových, jogurtových, tvarohových, apod.) a dezertů z ovocné šťávy. Vystačí na 500 - 600 ml tekuté hmoty.
1. Do menšího hrnce dáme 3 - 4 polévkové lžíce vody , přisypeme obsah sáčku a necháme asi 10 minut nabobtnat.
2. Za stálého míchání zahřejeme (nevaříme) až do úplného rozpuštění želatiny. Okamžitě přidáme 2 lžíce krému/ovocné šťávy(podle konkrétního receptu), metličkou zamícháme a vmícháme zpět do zbylého krému/ovocné šťávy.
3. Dále zpracujeme podle receptu.
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě nejvýše 16 ž 25 °C.
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota
1513 kJ/ 356 kcal
Bílkoviny
89 g
Sůl
1,2 g
Parametry
| Výrobce | Dr. Oetker |
| Hmotnost | 20 g |
| Druh | želatina |