SOSA Textura emulgátor Cremor tartar (vinný kámen) 1kg Vinný kámen. Vzhled: bílý prášek, Vůně a chut´: neutrální - Alergeny: bez alergenů a může obsahovat celer, hořčici, oxid siřičitý a siřičitany, podzemnici olejnou (arašídy), sezamová semena, skořápkové plody, sojové boby, vejce - Složení: Regulátor kyselosti: vinan draselný (E336i). Může obsahovat stopy arašídů, vajec, sóji a výrobků ze sóji, mléka a jeho derivátů, ořechů, celeru, hořčice, sezamu, siřičitanů. - Návod na použití: Vmíchejte... Celý popis
Koupit za 711 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Popis
SOSA Textura emulgátor Cremor tartar (vinný kámen) 1kg
Vinný kámen. Vzhled: bílý prášek, Vůně a chut´: neutrální
- Alergeny: bez alergenů a může obsahovat celer, hořčici, oxid siřičitý a siřičitany, podzemnici olejnou (arašídy), sezamová semena, skořápkové plody, sojové boby, vejce
- Složení: Regulátor kyselosti: vinan draselný (E336i). Může obsahovat stopy arašídů, vajec, sóji a výrobků ze sóji, mléka a jeho derivátů, ořechů, celeru, hořčice, sezamu, siřičitanů.
- Návod na použití: Vmíchejte přímo za studena. Použití: jakýkoliv typ kapaliny. Provedení: V kombinaci s bikarbonátem je dosaženo zvětšení objemu u těst na pečivo. Pomáhá stabilizovat bílky a smetanu. Zabraňuje krystalizaci cukru v karamelovém přípravku. Dávkování: 1g/kg.
- Skladování: Skladujte v originálním balení na suchém a čistém místě. Při teplotě v rozmezí 15-25°C. Chraňte před sluncem. Po otevření skladujte v uzavřené nádobě.
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal)
1079/258
Bílkoviny (g)
-
Tuky (g)
-
Z toho nasycené mastné k. (g)
-
Sacharidy (g)
79
Z toho cukry (g)
-
Vláknina (g)
-
Sůl (g)
0,37
Vinný kámen. Vzhled: bílý prášek, Vůně a chut´: neutrální
- Alergeny: bez alergenů a může obsahovat celer, hořčici, oxid siřičitý a siřičitany, podzemnici olejnou (arašídy), sezamová semena, skořápkové plody, sojové boby, vejce
- Složení: Regulátor kyselosti: vinan draselný (E336i). Může obsahovat stopy arašídů, vajec, sóji a výrobků ze sóji, mléka a jeho derivátů, ořechů, celeru, hořčice, sezamu, siřičitanů.
- Návod na použití: Vmíchejte přímo za studena. Použití: jakýkoliv typ kapaliny. Provedení: V kombinaci s bikarbonátem je dosaženo zvětšení objemu u těst na pečivo. Pomáhá stabilizovat bílky a smetanu. Zabraňuje krystalizaci cukru v karamelovém přípravku. Dávkování: 1g/kg.
- Skladování: Skladujte v originálním balení na suchém a čistém místě. Při teplotě v rozmezí 15-25°C. Chraňte před sluncem. Po otevření skladujte v uzavřené nádobě.
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal)
1079/258
Bílkoviny (g)
-
Tuky (g)
-
Z toho nasycené mastné k. (g)
-
Sacharidy (g)
79
Z toho cukry (g)
-
Vláknina (g)
-
Sůl (g)
0,37
Parametry
Výrobce | Sosa |
Hmotnost | 1000 g |