Na nerezové servírovací pánvi s nepřilnavým povrchem CeraDur® od německého výrobce WMF budete s radostí připravovat rozmanitou řadu opékaných či smažených pochoutek. Vhodná je zejména na přípravu nejrůznějších rizot, masových i zeleninových směsí, krémových těstovin či vynikající paelly z ryb a mořských plodů. Neváhejte zapéct pokrmy v troubě a využijte tuto krásnou pánev s leštěným vnějším povrchem naplno i při servírování na stůl.   Chutně, lákavě a čerstvě od sporáku až na váš stůl. Lahodné pokrmy,... Celý popis

Koupit za 2 749 Kč

Popis

Na nerezové servírovací pánvi s nepřilnavým povrchem CeraDur® od německého výrobce WMF budete s radostí připravovat rozmanitou řadu opékaných či smažených pochoutek. Vhodná je zejména na přípravu nejrůznějších rizot, masových i zeleninových směsí, krémových těstovin či vynikající paelly z ryb a mořských plodů. Neváhejte zapéct pokrmy v troubě a využijte tuto krásnou pánev s leštěným vnějším povrchem naplno i při servírování na stůl.

 

Chutně, lákavě a čerstvě od sporáku až na váš stůl. Lahodné pokrmy, ze kterých se linou všechny vůně, servírujte ještě za horka z plotýnky na váš krásně prostřený stůl mezi nedočkavé strávníky. 

 

Kombinace těch nejkvalitnějších materiálů vám zaručí vždy nejlepší výsledek, ať již opékáte, smažíte či restujete. 

 

Klasický kulatý tvar s vyšším okrajem je velmi praktický například pro přípravu různých omelet, masových a zeleninových směsí, rizot, těstovin s krémovými omáčkami či pokrmů z mořských plodů. Karbanátky, lívanečky, rychlé soté – fantazii se meze nekladou!

Široký okraj umožňuje pohodlné vylévání obsahu pánve bez rozlití.

 

Pánve s nepřilnavým povrchem CeraDur® jsou odolné extrémně vysokým teplotám, umožňují zdravé vaření pouze s minimálním množstvím tuku a skvěle se také čistí.

 

Masivní ocelové jádro s patentovaným dnem TransTherm má dobrou tepelnou vodivost, pánev se zahřívá rovnoměrně a následně si velmi dobře drží tu správnou teplotu. Šetříte tak cennou energii a vaříte úsporně.

Pánve jsou velmi vhodné na prudké smažení a opékání při vysokých teplotách a můžete je používat také na indukčních plotýnkách.

 

Ergonomicky tvarovaná držadla z ušlechtilé nerezové oceli nepálí a umožňují pohodlnou a bezpečnou manipulaci nejen při vaření, ale také při samotném servírování pokrmů přímo z pánve na stůl.

Díky držadlům z nerezové oceli a absenci klasického plastového držadla je snadné pánev umístit do trouby a vytvořit tak například dokonalé zapečené zeleninové soufflé se zlatou sýrovou krustou.

 

- Z leštěné ušlechtilé nerezové oceli 18/10 Cromargan®
- Vnější povrch je robustní, snadno udržovatelný a nezničitelný
- Dobře snáší i vysoký žár – odolá teplu až do 400 °C
- V troubě možno použít do 250 °C
- Patentovaná konstrukce dna TransTherm®
- Rovnoměrné zahřátí, perfektní rozvod i udržení tepla
- Snadné, energeticky úsporné vaření
- Ergonomická nerezová ucha pro bezpečnou manipulaci 
- Vnitřní nepřilnavý povrch CeraDur® na keramické bázi
- Nejlepších výsledků dosáhnete s použitím malého množství oleje
- K přípravě celé řady pokrmů s minimem tuku, i při velmi vysokých teplotách
- Pro všechny typy plotýnek včetně indukce
- 2 roky záruka na nepřilnavý povrch
- Snadno se čistí, myjte v ruce

 

 

 

Tipy na smažení:

 

Oleje lisované za studena nejsou vhodné pro smažení na nepřilnavém povrchu, protože jsou při vyšších teplotách nestabilní a jejich složky by se mohly napojit na nepřilnavý povrch a omezit tak jeho nepřilnavé vlastnosti.

 

Másla či margaríny by se neměly zahřívat na více než 150 °C (margarín cca 170 °C). Hodí se např. pro smažení vajec, palačinek, obalovaných potravin či ryb. Tuk pozvolna zahřívejte, až se objeví malé bublinky, snižte příjem tepla, počkejte až tuk vybublá. Poté můžete začít smažit.

 

Milovníkům vaření doporučujeme pro smažení přepuštěné máslo. Neobsahuje vodu a bílkoviny, hodí se pro jemné smažení i pro restování při vysokých teplotách 190 °C – 210 °C. Má specifickou chuť a odlišné vlastnosti od běžného stolního másla.

 

Běžně používané rostlinné oleje, např. řepkový, slunečnicový, či smíšené oleje, vydrží smažení při vysokých teplotách 190 °C – 220 °C. Hodí se pro smažení či fritování většiny potravin, především pak pro restování masa. Při jejich používání ohlídejte, aby nebyl zbytečně přepalován. Pokud olej začne kouřit, je rozpálen na příliš vysokou teplotu.

 

Ztužené rostlinné tuky také vydrží vysoké teploty 190 °C – 220 °C. Obvykle jsou prodávány v blocích, snadno se porcují. Jsou ideální pro smažení dozlatova. Hodí se pro smažení moučných pokrmů (např. palačinek) a obalovaných potravin (řízků).
Zobrazit více

Parametry

Výrobce WMF
Průměr 28 cm
Vnitřní úprava Nepřilnavý
Materiál nerezové
Typ univerzální
Plynový ohřev ano
Indukční ohřev ano
Elektrický ohřev ano
Zobrazit více parametrů