Výroba: Macerace hroznu se slupkou probíhá asi 5-6 dnů při maximální teplotě 25-27 °C. Víno se skladuje v nádržích z nerezové oceli, kde se ukončí malolaktické kvašení. Plnění do lahví v dubnu až v květnu, následované krátkým horizontálním stárnutím v lahvích. Chuťový profil: Jasně rubínově červená barva s fialovými odlesky. Ovocná, delikátní vůně připomínající červené ovoce, jako jsou třešně, višně a zralé ovoce. Suchá, elegantní, harmonická chuť s dobrou vytrvalostí a kulatostí. Výroba: Macerace... Celý popis

Koupit za 380 Kč

Nabídky pro Virna Borgogno Piemont Virna Dolcetto D´Alba 2019 0,75 l

Popis

Výroba: Macerace hroznu se slupkou probíhá asi 5-6 dnů při maximální teplotě 25-27 °C. Víno se skladuje v nádržích z nerezové oceli, kde se ukončí malolaktické kvašení. Plnění do lahví v dubnu až v květnu, následované krátkým horizontálním stárnutím v lahvích.

Chuťový profil: Jasně rubínově červená barva s fialovými odlesky. Ovocná, delikátní vůně připomínající červené ovoce, jako jsou třešně, višně a zralé ovoce. Suchá, elegantní, harmonická chuť s dobrou vytrvalostí a kulatostí.

Výroba: Macerace hroznu se slupkou probíhá asi 5-6 dnů při maximální teplotě 25-27 °C. Víno se skladuje v nádržích z nerezové oceli, kde se ukončí malolaktické kvašení. Plnění do lahví v dubnu až v květnu, následované krátkým horizontálním stárnutím v lahvích.

Chuťový profil: Jasně rubínově červená barva s fialovými odlesky. Ovocná, delikátní vůně připomínající červené ovoce, jako jsou třešně, višně a zralé ovoce. Suchá, elegantní, harmonická chuť s dobrou vytrvalostí a kulatostí.
Zobrazit více