Značka Victorinox přináší tu nejvyšší kvalitu a prestižní švýcarský design také do vaší kuchyně, a to v podobě nové kolekce nožů Swiss Modern. Řada zahrnuje nože několika typů, vhodných ke krájení masa, chleba i zeleniny. Moderní a elegantní černo-stříbrné provedení doplňují kvalitní materiály a hladká či vroubkovaná čepel s maximální ostrostí. S unikátní kolekcí nožů Swiss Modern pro vás bude vaření hrou. Kuchařský univerzální nůž. Využijete-li nůž s širokým ostřím, bude povrch řezu hladký a úhledný.... Celý popis
Koupit za 489 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Victorinox 5.6403.12 12 cm
Doprava:
59 Kč
Skladem
Victorinox Špikovací nůž 5.1803.12
Doprava:
55 Kč
Špikovací nůž Victorinox plast černý 12 cm
Doprava:
89 Kč
Skladem
Nůž kuchyňský 12cm dřevo
Doprava:
65 Kč
Skladem
VICTORINOX Nůž kuchařský 12cm s dřevěnou rukojetí
Doprava:
79 Kč
Popis
Značka Victorinox přináší tu nejvyšší kvalitu a prestižní švýcarský design také do vaší kuchyně, a to v podobě nové kolekce nožů Swiss Modern. Řada zahrnuje nože několika typů, vhodných ke krájení masa, chleba i zeleniny. Moderní a elegantní černo-stříbrné provedení doplňují kvalitní materiály a hladká či vroubkovaná čepel s maximální ostrostí. S unikátní kolekcí nožů Swiss Modern pro vás bude vaření hrou.
Kuchařský univerzální nůž. Využijete-li nůž s širokým ostřím, bude povrch řezu hladký a úhledný. Účelem hladkého a ostrého okraje je to, aby ze syrového ovoce nebo masa na krájecí prkénko uniklo co nejmenší množství šťáv. Na rozpálené pánvi se hladký povrch kousku masa rychle uzavře. Šťávy, díky nimž maso získává chuť, tedy zůstávají uvnitř a maso nevysychá. Ostrým kuchařským nožem lze nakrájet na tenké plátky i rajské jablko, křupavý chléb, nasekat pórek, okurku, nakrájet a naporcovat tvrdší druhy zeleniny, naporcovat maso nebo ryby, očistit a nasekat cibuli, stranou nože utřít česnek, nadrtit pepř apod. Do rukou profesionálních kuchařů se nejčastěji dostávají zejména větší kuchařské nože
Délka čepele 15 cm. Victorinox.
Kuchařský univerzální nůž. Využijete-li nůž s širokým ostřím, bude povrch řezu hladký a úhledný. Účelem hladkého a ostrého okraje je to, aby ze syrového ovoce nebo masa na krájecí prkénko uniklo co nejmenší množství šťáv. Na rozpálené pánvi se hladký povrch kousku masa rychle uzavře. Šťávy, díky nimž maso získává chuť, tedy zůstávají uvnitř a maso nevysychá. Ostrým kuchařským nožem lze nakrájet na tenké plátky i rajské jablko, křupavý chléb, nasekat pórek, okurku, nakrájet a naporcovat tvrdší druhy zeleniny, naporcovat maso nebo ryby, očistit a nasekat cibuli, stranou nože utřít česnek, nadrtit pepř apod. Do rukou profesionálních kuchařů se nejčastěji dostávají zejména větší kuchařské nože
Délka čepele 15 cm. Victorinox.
Parametry
Výrobce | Victorinox |
Materiál čepele | ocel |
Barva | Černá |
Určení | vykosťovací |
Materiál rukojeti | plast |
Délka ostří | 12 cm |