Úspěch dokonalého grilovaného masa je kontrola teploty. Ti, co to myslí s grilováním a vážně se nespokojí s teploměrem na víku od grilu. Přesnou teplotu masa jednoduše ověříte díky digitálnímu teploměru Bradley Smoker, který vložíte do středu masa a počkáte na naměřené hodnoty. Seznam doporučených teplot pro přípravu jednotlivých potravin: Hovězí/telecí maso -  well done 77°C, medium 71°C, medium rare 63°C, rare 60°C Vepřové maso: well done 77°C, medium 71°C Kuřecí/Krůtí maso: well done 82°C krůtí... Celý popis

Koupit za 1 250 Kč

Popis

Úspěch dokonalého grilovaného masa je kontrola teploty. Ti, co to myslí s grilováním a vážně se nespokojí s teploměrem na víku od grilu.
Přesnou teplotu masa jednoduše ověříte díky digitálnímu teploměru Bradley Smoker, který vložíte do středu masa a počkáte na naměřené hodnoty.
Seznam doporučených teplot pro přípravu jednotlivých potravin:
Hovězí/telecí maso -  well done 77°C, medium 71°C, medium rare 63°C, rare 60°C
Vepřové maso: well done 77°C, medium 71°C
Kuřecí/Krůtí maso: well done 82°C krůtí
Hamburger: 71°C
Ryba: 58°C
Zobrazit více