Telcek Vepřové maso sušené chilli 25 g Nejpálivější chilli paprička světa Carolina Reaper u Telcka. Vepřové maso z českých chovů nejvyšší kvality, nakládané v mořském solném květu, pozvolna přirozeně zrající v temných komorách, bez konzervantů, barviv a tepelné úpravy. Složení: vepřové maso 98 %, mořská sůl 1 %, směs koření 1 %, společně s chilli Carolina Reaper Způsob úpravy masa se nazývá Biltong a pochází z jižní Afriky, ale my ho vyrábíme v Rejvízu, magickém místě uprostřed Jeseníků. Maso... Celý popis

Koupit za 65 Kč

Popis

Telcek Vepřové maso sušené chilli 25 g

Nejpálivější chilli paprička světa Carolina Reaper u Telcka. Vepřové maso z českých chovů nejvyšší kvality, nakládané v mořském solném květu, pozvolna přirozeně zrající v temných komorách, bez konzervantů, barviv a tepelné úpravy.

Složení: vepřové maso 98 %, mořská sůl 1 %, směs koření 1 %, společně s chilli Carolina Reaper

Způsob úpravy masa se nazývá Biltong a pochází z jižní Afriky, ale my ho vyrábíme v Rejvízu, magickém místě uprostřed Jeseníků. Maso nejprve ošetříme, naložíme do jedinečné směsi koření a mořské soli, a potom ho necháváme 3 - 6 měsíců zrát v temných komorách pod naší pečlivou kontrolou.

Na rozdíl od většiny ostatních produktů tohoto typu, neurychlujeme proces zrání masa tepelnou úpravou, což spolu s volbou mladých zvířat, pečlivým výběrem částí masa a umožňuje zachovat šťavnatost a měkčí konzistenci. Tím, že v žádné fázi výroby nepoužíváme jakékoli chemické konzervanty a tepelně ho neupravujeme, splňuje TELCEK klasifikaci RAW FOOD.

Zní to až neuvěřitelně, ale 100 gramů sušeného masa odpovídá zhruba 300 gramům syrového masa, se všemi prospěšnými nutričními hodnotami. I malý kousek tak obsahuje pořádný kus energie. Maso ve speciálním obalu vydrží minimálně 48 měsíců od data výroby, při teplotách od -35°C do 35°C, což se hodí při extrémních podmínkách – ať už při sportu, pěším výletu, delší jízdě autem, na kole nebo v kanceláři. 

Vyrobeno v České republice

Vepřové maso sušené s chilli.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Telcek
Druh masa vepřové