Složení: hovězí maso 98%, sůl 1%, pepř 1% Po otevření ihned spotřebujte do 48h. Může obsahovat stopy arašídů, skořápkových plodů, mléka, obilovin obsahujících lepek, sóji a sezamu. Není nutné uchovávat v chladničce. Sušené maso je sušením konzervované maso – nejčastěji hovězí (popř. bizoní) nebo drůbeží či vepřové. Jedná se o jednu z nejstarších technik úpravy jídla pro dlouhodobé využití. Sušené maso v minulosti připravovaly lovecké národy všech zeměpisných šířek. K nejznámějším formám... Celý popis
Koupit za 62 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Telcek Vepřové maso sušené 25 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
Popis
Složení: hovězí maso 98%, sůl 1%, pepř 1%
Po otevření ihned spotřebujte do 48h.
Může obsahovat stopy arašídů, skořápkových plodů, mléka, obilovin obsahujících lepek, sóji a sezamu.
Není nutné uchovávat v chladničce.
Sušené maso je sušením konzervované maso – nejčastěji hovězí (popř. bizoní) nebo drůbeží či vepřové. Jedná se o jednu z nejstarších technik úpravy jídla pro dlouhodobé využití. Sušené maso v minulosti připravovaly lovecké národy všech zeměpisných šířek. K nejznámějším formám sušeného masa patří jerky.
Maso se před přípravou nařeže na tenké plátky, obvykle se marinuje, koření či solí, a potom se suší při teplotě kolem 70 °C. Maso si zachovává svůj objem, ale je zbaveno vody. K výrobě 100 gramů výsledného produktu se spotřebuje přibližně 300–350 g syrového masa. Sušené maso lze skladovat při pokojové teplotě.
Využití:
Je dobře stravitelným zdrojem energie a bílkovin, vhodným například pro turisty, cyklisty a horolezce.
Parametry
Výrobce | Telcek |
Druh masa | vepřové |