Nigella sativa - OSTRÁ - PRYSKYŘIČNÁ - OŘECHOVÁ Sametově černá tříhranná semínka jsou podobná semínkám cibule. Mají peprnou zemitou a lehce nahořklou chuť. V Turecku a orientální kuchyni patří semínka černuchy (černého kmínu) bezpodmínečně na chleba a slané pečivo. Pomleté s kmínem a koriandrem se výborně hodí na omelety. Černý kmín hraje důležitou roli v indické kuchyni, je nepostradatelný v kuřecích pokrmech a vegetariánských jídlech (jako pilaws, curry a kormas). Opražená semínka jsou... Celý popis
Koupit za 75 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Černucha 50 g BIO SONNENTOR
Doprava:
49 Kč
Skladem
Sonnentor Koření Černucha (černý kmín) 50 g BIO
Doprava:
69 Kč
Skladem
Sonnentor Kmín černý bio celý 50 g černucha
Doprava:
59 Kč
Skladem
Sonnentor Černucha BIO 50 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
Černucha 50 g BIO SONNENTOR
Doprava:
69 Kč
Skladem
Popis
Nigella sativa
- OSTRÁ
- PRYSKYŘIČNÁ
- OŘECHOVÁ
Sametově černá tříhranná semínka jsou podobná semínkám cibule. Mají peprnou zemitou a lehce nahořklou chuť. V Turecku a orientální kuchyni patří semínka černuchy (černého kmínu) bezpodmínečně na chleba a slané pečivo. Pomleté s kmínem a koriandrem se výborně hodí na omelety. Černý kmín hraje důležitou roli v indické kuchyni, je nepostradatelný v kuřecích pokrmech a vegetariánských jídlech (jako pilaws, curry a kormas). Opražená semínka jsou velmi dobrá v salátech a omáčkách. TIP: pro zintenzivnění chuti se doporučuje černý kmín před použitím opražit.
Kde najde využití:
rýže, jídla z jednoho hrnce, drůbež, vegetariánská jídla, hamburger, kari, dušené maso, chléb
Kuchyně:
asijská kuchyně, indická kuchyně
Složení:
Kmín černý bio
Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
- OSTRÁ
- PRYSKYŘIČNÁ
- OŘECHOVÁ
Sametově černá tříhranná semínka jsou podobná semínkám cibule. Mají peprnou zemitou a lehce nahořklou chuť. V Turecku a orientální kuchyni patří semínka černuchy (černého kmínu) bezpodmínečně na chleba a slané pečivo. Pomleté s kmínem a koriandrem se výborně hodí na omelety. Černý kmín hraje důležitou roli v indické kuchyni, je nepostradatelný v kuřecích pokrmech a vegetariánských jídlech (jako pilaws, curry a kormas). Opražená semínka jsou velmi dobrá v salátech a omáčkách. TIP: pro zintenzivnění chuti se doporučuje černý kmín před použitím opražit.
Kde najde využití:
rýže, jídla z jednoho hrnce, drůbež, vegetariánská jídla, hamburger, kari, dušené maso, chléb
Kuchyně:
asijská kuchyně, indická kuchyně
Složení:
Kmín černý bio
Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
Parametry
Výrobce | Sonnentor |
Hmotnost | 50 g |
Bio | ano |
Značka | Sonnentor |