Kde jsem:  Katalog  >  Kosmetika a lifestyle  >  Nápoje a potraviny  >  Sladidla  >  Iswari Superfood Kokosový cukr 250

Iswari Superfood Kokosový cukr 250 g

Načítám galerii...
Předchozí
Další
Popis produktu Kokosový cukr je mimořádný tím, že patří mezi skutečné delikatesy a současně našemu tělu velmi prospívá. Je získáván v Indonésii ručním sběrem nektaru z květů kokosových palem. Nektar je potom sušen v místních vesnicích domorodců a takto získané krystalky jsou výjimečnou pochutinou s jemně karamelovou příchutí. Nízký glykemický index 35 ho činí vhodným sladidlem pro mírné dia...

Doporučujeme

Všechny nabídky pro Iswari Superfood Kokosový cukr 250 g

Popis Iswari Superfood Kokosový cukr 250 g

AlfaFIT - zdroj Vašeho zdraví a krásy píše:

Iswari BIO Kokosový cukr patří mezi skutečné delikatesy. Nízký glykemický index 35 ho činí vhodným sladidlem pro ty, kteří upřednostňují sladidla, jež nezatěžují slinivku břišní. Dále obsahuje vysoké množství minerálů jako hořčík, draslík, zinek a železo. Je také bohatý na vitamíny skupiny B.

Biosféra.cz píše:

Kokosový cukr je mimořádný tím, že patří mezi skutečné delikatesy a současně našemu tělu velmi prospívá. Je získávaný v Indonésii ručním sběrem nektáru z kvetů kokosových palem.

Bombastus.cz píše:

Kokosový cukr patří mezi skutečné delikatesy. Nejenže je chuťově vynikající, také obsahuje vysoké množství minerálů jako je hořčík, draslík, zinek a železo. Je rovněž bohatý i na vitamíny skupiny B. Kokosový cukr patří mezi skutečné delikatesy. Je získáván v Indonésii ručním sběrem nektaru z květů kokosových palem. Nektar je potom zpracováván v místních vesnicích domorodců a získané krystalky jsou výjimečnou pochutinou s jemně karamelovou příchutí. Kokosový cukr je považován za slad

MJ-KrasaZdravi.cz píše:

Kokosový cukr je mimořádný tím, že patří mezi skutečné delikatesy a současně našemu tělu prospívá. Je získáván v Indonésii ručním sběrem nektaru z květů kokosových palem. Nektar je potom sušen v místních vesnicích domorodců a takto získané krystalky jsou výjimečnou pochutinou s jemně karamelovou příchutí.
Nízký glykemický index (35) ho činí vhodným sladidlem pro mírné diabetiky a také pro ty, kteří upřednostňují sladidla, jež nezatěžují slinivku břišní. Dále obsahuje vysoké množství minerálů, jako hořčík, draslík, zinek a železo. Je také bohatý na vitamíny skupiny B.
Je považován za sladidlo, které nejméně zatěžuje životní prostředí a je tak ideální pro udržitelný rozvoj ekonomik třetího světa. Kokosový cukr není rafinovaný!
Složení:
bio kokosový cukr (krystaly) 100 %
Průměrné nutriční hodnoty ve 100 g: 1636 kJ / 390 kcal
proteiny 0,8 g,
tuky 1,0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,9 g)
sacharidy 95 g (z toho cukry 81 g),
vláknina 4,0 g

Jak používat:
Ideální do kávy, smoothie, koktejlů, apod. Všem pokrmům dodá nefalšovanou vůni ráje! Sladivost je stejná jako u klasického bílého cukru.Balení:
250 g

Nestonej.cz píše:

Kokosový cukr je získávaný v Indonésii ručním sběrem nektaru
z kokosových palem. Následně je sušený v místních vesnicích. Takto získané
krystaly mají jemnou karamelovou příchuť. Kokosový cukr je delikatesa, která
zároveň prospívá našemu tělu. Díky nízkému glykemickému indexu (35) je
vhodným sladidlem pro diabetiky, ale i pro osoby, které
upřednostňují sladidla, která nezatěžují slinivku. Kokosový cukr není rafinovaný
a je bohatý na vitamíny skupiny B . Minimálně zatěžuje životní prostředí. Proč
užívat kokosový cukr? nízký glykemický index 35 (pro mírné diabetiky) vysoké
množství minerálů - hořčík, draslík, zinek a železo výjimečně lahodná chuť
Ideálny jako sladidlo do kávy, smoothie anebo koktejlů.
Složení: 100% bio kokosový cukr
(krystal)Obsah: 250 g

FOLLY.cz píše:

Kokosový cukr patří mezi skutečné delikatesy. Je získáván v Indonésii ručním sběrem nektaru z květů kokosových palem. Nektar je potom zpracováván v místních vesnicích domorodců a získané krystalky jsou výjimečnou pochutinou s jemně karamelovou příchutí. Kokosový sirup obsahuje vysoké množství minerálů jako hořčík, draslík, zinek a železo. Je také bohatý na vitamíny skupiny B. Kokosový cukr je přírodní sladilo vhodné jako výborná alternativa rafinovaných cukrů a umělých sladidel. Podobně jako kokosový cukr má přirozeně nižší glykemický index než jiná sladidla a sirupy. Kokosový cukr je považován za sladidlo, které nejméně zatěžuje životní prostředí a je tak ideální pro udržitelný rozvoj ekonomik třetího světa. Kokosový cukr není rafinovaný! Glykemický index Energetická hodnota Rafinace Xylitol 13 240 kcal rafinovaný Kokosový cukr 35 319 kcal nerafinovaný Agáve sirup 22 320 kcal rafinovaný Bílý cukr 68 385 kcal rafinovaný Způsob užívání: Ideální do kávy, čaje, smoothies, koktejlů, kávy, čaje, dezertů, apod. Všem pokrmům dodá nefalšovanou vůni ráje! Složení: 100% bio kokosový cukr (krystaly). Iswari Superfood je česká firma, která pod svoji vlastní značkou ISWARI, společně se dvěma partnerskými firmami Iswari Portugal a Iswari Ireland, vyrábí a dodává na trh BIO superpotraviny a vlastní produkty na jejich bázi s výrobou v České republice. Velmi populární BIO-raw-superfoods snídaňové směsi, jsou zcela unikátní nejen na českém trhu díky prémiové kvalitě ingrediencí, vynikající nutriční hodnotě a současně skvělým chuťovým vlastnostem.

Pilulka.cz píše:

Kokosový cukr patří mezi skutečné delikatesy. Je získáván v Indonésii ručním sběrem nektaru z květů kokosových palem. Nektar je potom zpracováván v místních vesnicích domorodců a získané krystalky jsou výjimečnou pochutinou s jemně karamelovou příchutí.

PegraStore píše:

Plody moruše – rovněž moruše – se tvarem velice podobají ostružině. Jedná se o plodenství nažek uzavřených do zdužnatělého okvětí (u ostružiny mluvíme o souplodí peckoviček). Souplodí jsou buď tmavě fialová anebo bílá v případě moruše bílé.

Parametry Iswari Superfood Kokosový cukr 250 g

Výrobce Iswari

Podobné produkty

Podobné fráze: