Škubačka drůbeže na vrtačku AGROFORTEL 0300a Škubačka na vrtačku je vhodná pro menší, spíše hrabavou drůbež. Nerezový škubací válec je osazen 15ks škubacích prstů o délce prstu 41mm. Kapacita škubání je 40–60 ks drůbeže za hodinu dle druhu drůbeže. Škubací prsty jsou součástí dodávky. Možnost dokoupení škubacích prstů kdykoliv na našem e-shopu zde. Použití produktu - škubačka drůbeže na vrtačkuPro správné použití škubačky je třeba ji upevnit do vrtačky (vrtačka - není součástí balení), které bude... Celý popis

Koupit za 969 Kč

Popis

Škubačka drůbeže na vrtačku AGROFORTEL 0300a
Škubačka na vrtačku je vhodná pro menší, spíše hrabavou drůbež. Nerezový škubací válec je osazen 15ks škubacích prstů o délce prstu 41mm. Kapacita škubání je 40–60 ks drůbeže za hodinu dle druhu drůbeže. Škubací prsty jsou součástí dodávky. Možnost dokoupení škubacích prstů kdykoliv na našem e-shopu zde.
Použití produktu - škubačka drůbeže na vrtačkuPro správné použití škubačky je třeba ji upevnit do vrtačky (vrtačka - není součástí balení), které bude s výrobkem otáčet. Zařízení, které bude využito k otáčení, doporučujeme upevnit k pracovní ploše (například ke stolu pomocí upínacích objímek či svorek (příslušenství není součástí balení).
Návod na škubání
Před škubáním je nutné drůbež správně vždy správně spařit. Nikdy nepařte drůbež delší dobu než v tabulce - delší čas ponoření poté znamená že se Vám může trhat kůže. Uvedené časy jsou VŽDY orientační a doručuje se průběžně zkoušet škubání rukou.

Křepelka
60 - 63 °C
25-30 sekund

Holub
60 - 63 °C
25-30 sekund

Další malá drůbež
60 - 63 °C
25-30 sekund

Jak správně škubat
Odkrvenou a spařenou drůbež (křepelky a holuby) držte za nohy a převalujte podél rotujícího válce vždy částí, kterou budete chtít oškubat.
 
Zobrazit více