Škubačka drůbeže na vrtačku JOSAS JO24 Škubačka na vrtačku na slepice, kačeny, husy a krůty, 30-40ks drůbeže za hodinu, 24ks škubacích prstů o délce prstu 81mm. Pokud hledáte škubačku drůbeže s výborným poměrem ceny a výkonu, pak nemůžete vybrat lépe. Tato osvědčená škubačka drůbeže Vám ušetří hodiny namáhavé práce a už ji nikdy nebudete chtít dát z ruky. Kvalitní škubací prsty vyrobené z přírodního kaučuku Vám zajistí dokonalé oškubání drůbeže bez poškození kůže. Základem úspěchu je správné spaření... Celý popis

Koupit za 1 999 Kč

Popis

Škubačka drůbeže na vrtačku JOSAS JO24

Škubačka na vrtačku na slepice, kačeny, husy a krůty, 30-40ks drůbeže za hodinu, 24ks škubacích prstů o délce prstu 81mm. Pokud hledáte škubačku drůbeže s výborným poměrem ceny a výkonu, pak nemůžete vybrat lépe. Tato osvědčená škubačka drůbeže Vám ušetří hodiny namáhavé práce a už ji nikdy nebudete chtít dát z ruky. Kvalitní škubací prsty vyrobené z přírodního kaučuku Vám zajistí dokonalé oškubání drůbeže bez poškození kůže. Základem úspěchu je správné spaření drůbeže a poté si již budete užívat snadné škubání vodní i hrabavé drůbeže, které poběží jako po másle. Tato kompaktní škubačka na vrtačku je velice odolná a snadno umyvatelná, takže Vám bude sloužit dlouhá léta.

✅ Klady

- Vynikající výkon za nízkou cenu 

- Bez nutnosti montáže, je kompletně složená 

- Dlouhá životnost škubacích prstů

- Široké použití na větší druhy drůbeže - slepice, kachny, husy, krůty 

- Skladná 

❌ Zápory

- K použití potřebujete vrtačku 

Pro správné využití výrobku je třeba upevnit do zařízení (doporučena vrtačka - není součástí balení), které bude s výrobkem otáčet. Zařízení, které bude využito k otáčení, doporučujeme upevnit k pracovní ploše (například ke stolu pomocí upínacích objímek či svorek) viz obrázek níže.

Příprava před škubaním

Před škubáním je nutné drůbež správně spařit viz orientační tabulka níže. Nepřekračujte teplotu a dobu ponoření drůbeže. Delší čas ponoření může způsobit vaření některých částí masa a kůže a to může způsobit při škubání problém. Uvedené časy jsou orientační a doručujeme v průběhu spaření drůbeže ručně kontrolovat možnost snadnosti škubaní peří.

 

Jak správně škubat

Středně velkou drůbež (např. slepice, kačeny) je doporučeno držet za nohy a spouštět podél rotujícího válce, větší drůbež (např. husy, krůty) pokládat na škubačku a přes válec převalovat vždy část, kterou budete chtít oškubat. Více inspirace viz videa níže.

Návod k obsluze ke stažení:
Škubačka drůbeže na vrtačku JOSAS JO24

NÁZOR ODBORNÍKA
Bc. Anna Mančíková
Zootechnik a specialista pro chovatelské potřeby

"Skvělá volba pro chovatele, kteří chtějí, aby drůbež oškubal někdo za ně rychleji a efektivněji. Jediné co třeba k této škubačce je vrtačka a můžete škubat. Líbí se mi na ní její jednoduchost, válec se 24 prsty, a přitom udělá kopec práce. Je skladná, lehce omyvatelná, ideální pro drobnochovatele, kteří si nechtějí pořizovat zbytečně velké bubnové škubačky, které by naplno nevyužili.

Za mě oceňuji jednoduchou obsluhu. Drůbež se jenom přikládá k rotujícím prstům, a tak si lze škubání řídit sám. Troufám si říct, že kolikrát tato škubačka oškube slepici nebo kachnu lépe než velké bubnové škubačky. Protože si drůbež otáčíte a přikládáte ke škubačce, jak potřebujete, zbavíte se i letek na křídlech, nebo drobného peří v různých záhybech.

Montáž samotné škubačky je snadná. Potřebujete vrtačku a svorky, do kterých vrtačku upevníte například ke stolu, aby byla stabilní při škubání, nebo šikovného pomocníka, který Vám vrtačku přidrží. Je potřeba počítat při škubání s menším nepořádkem, ale pokud si za škubačku natáhnete plachtu, tak Vám pírka hezky vychytá. Myslím, že je to opravdu malé bezvýznamné mínus, oproti velkým plus, které tato škubačka nabízí. "
Zobrazit více