Damaškové nože Santoku jsou stále běžnější v západních kuchyních a nabízí širokou škálu použití: maso, ryby a zeleninu. Materiál čepele: japonská ocel AUS-10V s 66 vnějšími vrstvami z nerezové oceli Tvrdost čepele: HRC 60~62 Ostří čepele: 15 stupňů na stranu Typ čepele: 33 vrstev lemovaných na každé straně Vzor: Dechberoucí tepaný damaškový vzor Materiál rukojeti: sklolaminát G10 Barva rukojeti: černá Designová rukojeť: ergonomický tvar rukojeti Způsob výroby: kování
Koupit za 2 160 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Popis
Damaškové nože Santoku jsou stále běžnější v západních kuchyních a nabízí širokou škálu použití: maso, ryby a zeleninu. Materiál čepele: japonská ocel AUS-10V s 66 vnějšími vrstvami z nerezové oceli Tvrdost čepele: HRC 60~62 Ostří čepele: 15 stupňů na stranu Typ čepele: 33 vrstev lemovaných na každé straně Vzor: Dechberoucí tepaný damaškový vzor Materiál rukojeti: sklolaminát G10 Barva rukojeti: černá Designová rukojeť: ergonomický tvar rukojeti Způsob výroby: kování
Parametry
| Výrobce | Shanzu |
| Japonské nože | Santoku |
| Délka ostří | 17.8 cm |
| Japonské | ano |