Damaškové nože Santoku jsou stále běžnější v západních kuchyních a nabízí širokou škálu použití: maso, ryby a zeleninu. Materiál čepele: japonská ocel AUS-10V s 66 vnějšími vrstvami z nerezové oceli Tvrdost čepele: HRC 60~62 Ostří čepele: 15 stupňů na stranu Typ čepele: 33 vrstev lemovaných na každé straně Vzor: Dechberoucí tepaný damaškový vzor Materiál rukojeti: sklolaminát G10 Barva rukojeti: černá Designová rukojeť: ergonomický tvar rukojeti Způsob výroby: kování ​

Koupit za 2 160 Kč

Popis

Damaškové nože Santoku jsou stále běžnější v západních kuchyních a nabízí širokou škálu použití: maso, ryby a zeleninu. Materiál čepele: japonská ocel AUS-10V s 66 vnějšími vrstvami z nerezové oceli Tvrdost čepele: HRC 60~62 Ostří čepele: 15 stupňů na stranu Typ čepele: 33 vrstev lemovaných na každé straně Vzor: Dechberoucí tepaný damaškový vzor Materiál rukojeti: sklolaminát G10 Barva rukojeti: černá Designová rukojeť: ergonomický tvar rukojeti Způsob výroby: kování ​
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Shanzu
Japonské nože Santoku
Délka ostří 17.8 cm
Japonské ano