Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Whisky grants ale cask 0 7l 40

Nalezeno:    5 produktů

Whisky Grant´s Ale Cask 0,7l 40%

Grant´s whisky je směs zhruba pětadvaceti sladových (single malt) a obilných (grain) whisky. Základem směsi je Girvan grain whisky. Grant´s Family Reserve whisky se vyrábí vakuovou destilací při nízkých teplotách a několik let zraje v dubových sudech. Proces je však speciálně zakončen. Do dubových sudů je natočeno klasické pivo ale. Pivo vystřídá whisky, která tak z něj nasaje specifickou krémovou, sladovou až medovou chuť. Chuť whisky připomíná smetanovost creme brulée a hedvábnou sladovost...

Whisky Grant´s Sherry Cask 0,7l 40%

Grant´s whisky je směs zhruba pětadvaceti sladových (single malt) a obilných (grain) whisky. Základem směsi je Girvan grain whisky. Grant´s Family Reserve whisky se vyrábí vakuovou destilací při nízkých teplotách a několik let zraje v dubových sudech. Proces je však speciálně upraven – whisky si vezme ze sudů od sherry příjemnou a bohatou chuť sušeného ovoce, koření a sladkost medu

Grant's Ale Cask 40% 0,7l

Grant's Ale Cask je jedinou whisky, která po zrání v dubových sudech dozrává další 4 měsíce v sudech, kde byl předtím uložen edinburghský pivní speciál. Renomované skotské pivovarnictví vyrobilo edinburghské pivo speciálně pro společnost William Grant & Sons. Brian Kinsman, Master blender značky Grant’s, nechává edinburgské pivo zrát v sudech celkem 30 dnů. Pak pivo v sudech nahradí Grant’s whisky, která se nechává dozrát a zjem...

Grant's Sherry Cask 40% 0,7l

Grant's Sherry Cask dozrává 4 měsíce v dubových sudech po španělském Oloroso sherry. Sudy, kde zrálo sherry, jsou osobně vybírány týmem odborníků Grant’s. Jedině tak je možné zajistit výběr těch nejlepších, díky kterým pak Grant’s whisky získává lehce kořeněnou, plnou chut’ a vůni po sherry. V chuti pak ucítíte zemitou chut’ sherry s náznakem skořice a rozinek.

Tullamore Dew Cider Cask 0,7l 40%

Je výjimečně jemná díky trojnásobné destilaci. Na rozdíl od skotských whisky se ječmenný slad nesuší kouřem, ale horkým vzduchem. Svůj charakter tříbí whiskey v sudech, kde zrají nejméně pět let