Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Technologie pripravy pokrmu2

Nalezeno:    5 produktů

Technologie přípravy pokrmů 3

Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy Titul: Technologie přípravy pokrmů 3 Autor: Hana Sedláčková EAN: 9788073730321 ISBN: 978-80-7373-032-1 Nakladatel: JUDr. František Talián - FORTUNA Rok vydání: 200811 Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá Rozměry: 208 x 293 mm Počet stran: 96 Váha: 314 g Jazyk: CZE Technologie přípravy pokrmů 3 - Hana Sedláčková

Více informací
od 113 Kč
Koupit nejlevněji

Technologie přípravy pokrmů 5

Podrobnější popis bohužel není k dispozici. Pokud chcete o této knize vědět více, zkuste prosím některý z obchodů, který má knihu v nabídce.

Více informací
od 124 Kč
Koupit nejlevněji

Otoupal Pavel, Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 1

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřn...

Více informací
od 114 Kč
Koupit nejlevněji