Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Technologie pripravy pokrmu

Nalezeno:    172 produktů

Technologie přípravy pokrmů 5

Podrobnější popis bohužel není k dispozici. Pokud chcete o této knize vědět více, zkuste prosím některý z obchodů, který má knihu v nabídce.

Více informací
od 124 Kč
Koupit nejlevněji

Technologie přípravy pokrmů 3

Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy Titul: Technologie přípravy pokrmů 3 Autor: Hana Sedláčková EAN: 9788073730321 ISBN: 978-80-7373-032-1 Nakladatel: JUDr. František Talián - FORTUNA Rok vydání: 200811 Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá Rozměry: 208 x 293 mm Počet stran: 96 Váha: 314 g Jazyk: CZE Technologie přípravy pokrmů 3 - Hana Sedláčková

Více informací
od 113 Kč
Koupit nejlevněji

Otoupal Pavel, Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 1

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřn...

Více informací
od 114 Kč
Koupit nejlevněji

Technologie přípravy pokrmů 2

Technologie přípravy pokrmů 2 najdte na Digiboss.cz. Technologie přípravy pokrmů 2 nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Technologie přípravy pokrmů 6

Technologie přípravy pokrmů 6 najdte na Digiboss.cz. Technologie přípravy pokrmů 6 nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Technologie přípravy pokrmů 1

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková

Autor : Hana Sedláčková, Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. Druh sortimentu : Kniha, Technologie přípravy pokrmů 5, Jazyk : Čeština, Počet stran : 144

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková

Autor : Hana Sedláčková, Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výrob...

Technologie přípravy pokrmů 3 - Hana Sedláčková

Autor : Hana Sedláčková, Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a...

Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková

Autor : Hana Sedláčková, Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a...

Technologie přípravy pokrmů 2 - Hana Sedláčková

Autor : Hana Sedláčková, Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a...

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.

Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.

Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.

Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.

Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 6

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.

Technologie přípravy pokrmů 3 - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Technologie přípravy pokrmů 2 - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Technologie přípravy pokrmů 3 - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal

Autor : Hana Sedláčková, Pavel Otoupal, Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřové...

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřn...

Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřn...

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřn...

Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřn...

Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková Hana, Otoupal Pavel,

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřn...

Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Sedláčková Hana

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřn...

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Sedláčková Hana

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřn...

Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání - Sedláčková Hana

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřn...

Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)

Kniha – autor Hana Sedláčková, 86 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípra...

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Sedláčková Hana

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřn...

Technologie přípravy pokrmů 1 - Otoupal Pavel, Sedláčková Ha...

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřn...

Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)

Kniha – autor Hana Sedláčková, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro ...

Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková; Pavel Otoupal

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková a kolekti

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Technologie přípravy pokrmů 2 - Hana Sedláčková a kolekti

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.

Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.

Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.

Sedláčková Hana, Otoupal Pavel,: Technologie přípravy pokrmů 1

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.

Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.

Technologie přípravy pokrmů 5 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy

Technologie přípravy pokrmů 5 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy najdte na Digiboss.cz. Technologie přípravy pokrmů 5 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Technologie přípravy pokrmů 4 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy

Technologie přípravy pokrmů 4 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy najdte na Digiboss.cz. Technologie přípravy pokrmů 4 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Technologie přípravy pokrmů 1 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy

Technologie přípravy pokrmů 1 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy najdte na Digiboss.cz. Technologie přípravy pokrmů 1 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Technologie přípravy pokrmů 3 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy

Technologie přípravy pokrmů 3 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy najdte na Digiboss.cz. Technologie přípravy pokrmů 3 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)

Kniha – autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípra...

Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)

Kniha – autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípra...

Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)

Kniha – autor Hana Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl s...

Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)

Kniha – autor Hana Sedláčková, 144 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.

Technologie v kostce - Vodochodská, Libúše; Štěpánek, Karel

Gastronomie. Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky.

Technologie kuchařských prací pro odborná učiliště (3. vydán...

Cílem učebnice je poskytnout studentům teoretické vědomosti potřebné k úpravě surovin a k výrobě pokrmů z těchto surovin podle nejnovějších poznatků o výživě a potravinách a o způsobech zpracování potravin po stránce technologické, ekonomické a technické. Zahrnuje tato témata: předběžná příprava potravin, základní tepelné přípravy pokrmů, polévky, přílohy a doplňky, bezmasé pokrmy, omáčky, příprava různých druhů masa, studená kuchyně, moučníky, zmrzliny, nápoje, dietní stravování, cizí kuchyně....

Kuchařské práce – technologie 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU)...

Učební text, navazující na 1. díl učebnice, pro žáky druhého a třetího ročníku odborných učilišť v učebním oboru Kuchařské práce, v rozsahu platných učebních osnov. Učebnice obsahuje technologické postupy přípravy omáček, příloh a doplňků k hlavním chodům, předkrmů, pokrmů studené kuchyně, pokrmů z masa jatečního, drůbežího, rybího a zvěřinového, dále přípravu pokrmů na objednávku

Whirlpool AMW 506 IX

Technologie 6.smysl zaručí dokonalou přípravu pokrmů díky senzorům, které nastaví parametry přípravy pokrmů tak, aby byly zajištěny perfektní výsledky.

Whirlpool AMW 506 NB

Technologie 6.smysl zaručí dokonalou přípravu pokrmů díky senzorům, které nastaví parametry přípravy pokrmů tak, aby byly zajištěny perfektní výsledky.

Whirlpool AMW 506 SD

Technologie 6.smysl zaručí dokonalou přípravu pokrmů díky senzorům, které nastaví parametry přípravy pokrmů tak, aby byly zajištěny perfektní výsledky.

Whirlpool AMW 506 WH

Technologie 6.smysl zaručí dokonalou přípravu pokrmů díky senzorům, které nastaví parametry přípravy pokrmů tak, aby byly zajištěny perfektní výsledky.

Whirlpool AMW 730 NB

Vestavná multifunkční mikrovlnná trouba Whirlpool AMW 730 NB. Nabízí objem 31 litrů s průměrem otočného talíře 33cm. Technologie 6.smysl zaručí dokonalou přípravu pokrmů díky senzorům, které nastaví parametry přípravy pokrmů tak, aby byly zajištěny perfektní výsledky.

Brandt BPI6440X

Brandt BPI6440X indukční varná deska nabízí 4 indukční plotny. Indukční technologie představuje efektivní a úsporný způsob přípravy pokrmů. Disponuje několika výbornými vlastnostmi jako je funkce booster, dětská pojistka, indikátor zapnutí, pojistka proti přetečení, pojistka proti přehřátí i užitečné automatické vypnutí. Navíc varnou desku stačí snadno vyčistit jednoduchým setřením.

Brandt BPI6420X

Brandt BPI6420X indukční varná deska nabízí 4 indukční plotny. Indukční technologie představuje efektivní a úsporný způsob přípravy pokrmů. Ovládá se velmi snadno a jednoduše a to pomocí dotykového ovládání, které je umístěno zepředu varné desce. Disponuje několika výbornými vlastnostmi jako je funkce booster, dětská pojistka, indikátor zapnutí, pojistka proti přetečení, pojistka proti přehřátí i užitečné automatické vypnutí.

Whirlpool JT 479 IX

Multifunkční mikrovlnná trouba Whirlpool JT 479 IX JetChef Premium je vybavena menu šéfkuchaře s 90 přednastavenými recepty. Potraviny můžete připravovat v páře, grilovat, péct v horkém vzduchu a rozmrazovat. Textový černobílý displej zajistí přehled nas nastavenými funkcemi. Technologie 6. Smysl automaticky přizpůsobí výkon a dobu přípravy pokrmu tak, aby jídlo chutnalo dokonale.

GUZZANTI SK 60 (SK60) + ZDARMA Digitální předplatné Gurmet - Čtvrtletní předplatné

Digestoř komínová, šíře 60cm, automatické pachové čidlo reguluje výkon odsávání podle aktuálního množství pachu v místnosti, EXTRA tichý chod, 800m3/hod, dotykové ovládání, 4 rychlosti, TIMER, LED osvětlení, automatické vypnutí, omyvatelný filtr proti mastnotám, provedení nerez-černé sklo Komínový odsavač par s elektronickým dotykovým ovládáním sází na moderní technologie i reprezentativní design. Designérům se opravdu povedl, a tak se stane vkusnou dominantou vaší kuchyně. Dop...

Tefal Tefal Promix QB102D11 červený

Kuchyňský robot Tefal Promix QB102D11 červený Kuchyňský robot Promix vyhoví všem vašim potřebám při pečení. Vy máte přání, robot má sílu vaše recepty zrealizovat. Promix bude vaším pomocníkem při pečení se svými 900 W výkonu motoru a objemem nádoby 4 litry. Je ideální pro přípravu pokrmů pro celou vaši rodinu. Díky unikátní technologii metly Flex Whisk získáte perfektně nadýchaný sníh i z jediného vejce. Pomocí metly a hnětacího háku z litého kovu připravte sladká těsta i těsto na chléb ...

AEG BS731472NM

OPTIMÁLNÍ VÝSLEDKY POMOCÍ PŘESNÉ TECHNOLOGIE Díky pečicí sondě můžete u této trouby přesně sledovat proces přípravy ve středu vašeho pokrmu, a když je pokrm hotov, trouba se vypne. Pokaždé tak dosáhnete dokonalých výsledků. VŠECHNY POTŘEBNÉ INFORMACE PLUS 25 PŘEDPROGRAMOVANÝCH RECEPTŮ Velký LCD displej s dotykovým ovládáním vám přináší délku, režim a teplotu přípravy jídla na dosah prstů a poskytuje vám dotykový přístup k 25 předprogramovaným receptům. VELKÝ VÝKON A VĚTŠÍ ÚSPORA ENERGIE Intel...

Whirlpool AMW 506 SD

Technologie 6.smysl zaručí dokonalou přípravu pokrmů díky senzorům, které nastaví parametry přípravy pokrmů tak, aby byly zajištěny perfektní výsledky. Výhody: design ABSOLUTE technologie 6. smysl - přednastavené recepty unikátní funkce Crisp, gril, JetStart, JetDefrost, BreadDefrost, horký vzduch objem 40 l nerezový interiér Funkce Crisp - jedinečný Crisp talíř, systéme 3D distribuce mikrovln, vysokovýkonný gril a rotace talíře pracují současně pro dosáhnutí vysokých teplot potřebných pro upe...

Whirlpool AMW 506 NB

Technologie 6.smysl zaručí dokonalou přípravu pokrmů díky senzorům, které nastaví parametry přípravy pokrmů tak, aby byly zajištěny perfektní výsledky. Výhody: design ABSOLUTE technologie 6. smysl - přednastavené recepty unikátní funkce Crisp, gril, JetStart, JetDefrost, BreadDefrost, horký vzduch objem 40 l nerezový interiér Funkce Crisp - jedinečný Crisp talíř, systéme 3D distribuce mikrovln, vysokovýkonný gril a rotace talíře pracují současně pro dosáhnutí vysokých teplot potřebných pro up...

Whirlpool AMW 506 IX

Technologie 6.smysl zaručí dokonalou přípravu pokrmů díky senzorům, které nastaví parametry přípravy pokrmů tak, aby byly zajištěny perfektní výsledky. Výhody: design ABSOLUTE technologie 6. smysl - přednastavené recepty unikátní funkce Crisp, gril, JetStart, JetDefrost, BreadDefrost, horký vzduch objem 40 l nerezový interiér Funkce Crisp - jedinečný Crisp talíř, systéme 3D distribuce mikrovln, vysokovýkonný gril a rotace talíře pracují současně pro dosáhnutí vysokých teplot potřebných pro upe...

Whirlpool AMW 506 WH

Technologie 6.smysl zaručí dokonalou přípravu pokrmů díky senzorům, které nastaví parametry přípravy pokrmů tak, aby byly zajištěny perfektní výsledky. Výhody: design ABSOLUTE technologie 6. smysl - přednastavené recepty unikátní funkce Crisp, gril, JetStart, JetDefrost, BreadDefrost, horký vzduch objem 40 l nerezový interiér Funkce Crisp - jedinečný Crisp talíř, systéme 3D distribuce mikrovln, vysokovýkonný gril a rotace talíře pracují současně pro dosáhnutí vysokých teplot potřebných pro upe...

Whirlpool JT 469 WH

Technologie 6. Smysl automaticky přizpůsobí výkon a dobu přípravy pokrmu tak, aby jídlo chutnalo dokonale. Multifunkční trouba umí vařit v páře pomocí parní nádoby, péct i grilovat. Hlavní benefity: Crisp - pečení pokrmů do křupava Horký vzduch – pečení jako v tradiční troubě Přednastavené recepty Vnitřní objem 33 l Bread Defrost je nová funkce, díky které si můžete pochutnat na bleskově rozmrazeném pečivu, které je tak křupavé a lahodné, jako byste ho právě upekli. Vlastnost...

Whirlpool JT 469 IX

Nová multufunkční trouba JetChef Technologie 6. Smysl automaticky přizpůsobí výkon a dobu přípravy pokrmu tak, aby jídlo chutnalo dokonale. Multifunkční trouba umí vařit v páře pomocí parní nádoby, péct i grilovat. Hlavní benefity: Crisp - pečení pokrmů do křupava Horký vzduch – pečení jako v tradiční troubě Přednastavené recepty Vnitřní objem 33 l Bread Defrost je nová funkce, díky které si můžete pochutnat na bleskově rozmrazeném pečivu, které je tak křupavé a lahod...

AEG BP531310NB

Dokonalé výsledky pomocí přesné technologie Díky přesné technologii trouby MaxiKlasse™ s extra velkou kapacitou můžete dosáhnout dokonalosti s každým soustem. Velká kapacita umožňuje připravovat i ty největší pokrmy a snímač teploty středu jídla sleduje průběh přípravy a zajišťuje, že vše bude dobře propečené. Velký výkon a větší úspora energie V této energeticky úsporné troubě můžete vařit efektivně. Je vybavená novým horkovzdušným systémem ThermiC°Air, který zajišťuje rovnoměrnou cirkulaci h...

Whirlpool AKZM 693/MR/R

Novinka Cube Glamour je trouba se skleněnými dvířky, které z ní dělají designovou perlu. Dvířka zároveň slouží jako ovládací panel, ale po vypnutí trouby se zcela vypne. Samozřejmostí je inteligentní technologie 6. smysl, která zaručí dokonalou úpravou pokrmů. Pečení je možné na pěti úrovních, na třech dokonce zároveň bez toho, aby se smíchaly pachy připravovaných pokrmů. V rozsáhlém menu v českíém jazyce je možné zvolit si z nabídky řady přednastavených receptů. Ovládání je intuitivní a tudíž ...

Whirlpool AKZM 6600 IXL

Pyrolytická horkovzdušná trouba s kruhovým topným tělesem Technologie 6. smysl zaručí dokonalou přípravu pokrmů díky sensorům, které nastaví parametry přípravy pokrmů tak, aby bylo dosaženo těch nejlepších výsledků. Výhody trouby: 6.smysl + 30 přednastavených receptů Samočistící systém - pyrolýza Objem 73 l - funkce Cook3 - příprava až 3 pokrmů naráz bez smíchání chutí či vůní Design Cube Fusion, nerezové provedení s úpravou povrchu proti otiskům prstů Speciální f...

Whirlpool AKZM 6690 IXL

Pyrolytická horkovzdušná trouba s kruhovým topným tělesem Technologie 6. smysl zaručí dokonalou přípravu pokrmů díky sensorům, které nastaví parametry přípravy pokrmů tak, aby bylo dosaženo těch nejlepších výsledků. Výhody trouby: 6.smysl + 30 přednastavených receptů Objem 73 l Funkce Cook3 - příprava až 3 pokrmů naráz bez smíchání chutí či vůní Vysoce odolný povrch iXelium Otočný rožeň Samočistící systém pyrolytické trouby Vám usnadní práci s čištěním a trvale ...

Russell Hobbs Illumina kuchyňský robot 20240-56

Illumina kuchyňský robot Russell Hobbs 20240-56 Příprava pokrmů s kuchyňským robotem Illumina Russell Hobbs je hračka! Unikátní technologie světelného kroužku vizuelně odráží jaká úroveň přípravy byla zvolena. Snadné použití, snadno se čistí a je stylový. Vysoce lesklý moderní design vypadá dobře na každé kuchyňské lince. Sofistikovanost robotu Illumina nespočívá pouze v jeho unikátní Colour Control technologii, ale hlavně ve své jednoduchosti. Novinka pro jaro 2014 na muj-russellhobbs.cz S...

ETA 2147 90020 NOVÝ MODEL PEKÁRNA DUPLICA VITAL + PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA 5 LET NA MOTOR

Displej: ano Max. kapacita (g): 1400 Počet programů: 14 Počet hnětacích háků (v nádobě): 2 Bezlepkové pečení: ANO Nastavení zabarvení kůrky: střední; světlá; tmavá Odložený start: ANO Příkon (W): 815 Pečení baget: ANO Provedení výrobku: černá barva, nerez PROBUĎTE SE VŮNÍ DOMÁCÍHO CHLEBA Pekárnu Duplica Vital Plus jsme vyvinuli ve spolupráci s českým odborníkem na zdravou výživu Otto Reissem. Je pro ty, kteří se ráno chtějí nechat budit vůní čerstvého chleba. Duplica Vital Plus má...