Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Technologie pripravy pokrmu i

Nalezeno:    1001 produktů

Technologie přípravy pokrmů 3

Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy Titul: Technologie přípravy pokrmů 3 Autor: Hana Sedláčková EAN: 9788073730321 ISBN: 978-80-7373-032-1 Nakladatel: JUDr. František Talián - FORTUNA Rok vydání: 200811 Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá Rozměry: 208 x 293 mm Počet stran: 96 Váha: 314 g Jazyk: CZE Technologie přípravy pokrmů 3 - Hana Sedláčková

Více informací
od 113 Kč
Koupit nejlevněji

Technologie přípravy pokrmů 5

Podrobnější popis bohužel není k dispozici. Pokud chcete o této knize vědět více, zkuste prosím některý z obchodů, který má knihu v nabídce.

Více informací
od 124 Kč
Koupit nejlevněji

Otoupal Pavel, Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 1

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřn...

Více informací
od 114 Kč
Koupit nejlevněji

Technologie přípravy pokrmů 2

Technologie přípravy pokrmů 2 najdte na Digiboss.cz. Technologie přípravy pokrmů 2 nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Technologie přípravy pokrmů 6

Technologie přípravy pokrmů 6 najdte na Digiboss.cz. Technologie přípravy pokrmů 6 nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Technologie přípravy pokrmů 1

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.

Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.

Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.

Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 6

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.

Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.

Technologie přípravy pokrmů 3 - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Technologie přípravy pokrmů 3 - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Technologie přípravy pokrmů 2 - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)

Kniha – autor Hana Sedláčková, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro ...

Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.

Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.

Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.

Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.

Sedláčková Hana, Otoupal Pavel,: Technologie přípravy pokrmů 1

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřn...

Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřn...

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřn...

Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřn...

Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková Hana, Otoupal Pavel,

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřn...

Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Sedláčková Hana

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřn...

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Sedláčková Hana

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřn...

Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání - Sedláčková Hana

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřn...

Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)

Kniha – autor Hana Sedláčková, 86 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípra...

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Sedláčková Hana

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřn...

Technologie přípravy pokrmů 1 - Otoupal Pavel, Sedláčková Ha...

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřn...

Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková; Pavel Otoupal

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková a kolekti

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Technologie přípravy pokrmů 2 - Hana Sedláčková a kolekti

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Technologie přípravy pokrmů 5 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy

Technologie přípravy pokrmů 5 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy najdte na Digiboss.cz. Technologie přípravy pokrmů 5 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Technologie přípravy pokrmů 4 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy

Technologie přípravy pokrmů 4 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy najdte na Digiboss.cz. Technologie přípravy pokrmů 4 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Technologie přípravy pokrmů 1 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy

Technologie přípravy pokrmů 1 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy najdte na Digiboss.cz. Technologie přípravy pokrmů 1 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Technologie přípravy pokrmů 3 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy

Technologie přípravy pokrmů 3 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy najdte na Digiboss.cz. Technologie přípravy pokrmů 3 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)

Kniha – autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípra...

Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)

Kniha – autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípra...

Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)

Kniha – autor Hana Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl s...

Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)

Kniha – autor Hana Sedláčková, 144 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.

Vaříme bez soli - Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů

Vaříme bez soli - Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů najdte na Digiboss.cz. Vaříme bez soli - Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie - Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů

Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie - Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů najdte na Digiboss.cz. Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie - Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Vaříme bez soli - Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů - Légl Miroslav

Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek soli, již potravou tělu dlouhodobě dodáváme. Tato kniha je sestavena tak, aby mohla být významným pomocníkem pro zkušené kuchaře i pro ty, kteří s kuchařským uměním začínají. Populární formou, a přitom velmi názorně a systematicky p...

Vaříme bez soli: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-471-8)

Kniha – autor Miroslav Légl, 416 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek soli, již potravou tělu dlouhodobě dodáváme. Tato kniha je sestavena tak, aby mohla být významným pomocníkem pro zkušené kuchaře i pro ty, kteří s kuchařský...

Technologie III - Pavel Král

Problematika technické přípravy výroby, vlastní technologie výroby nábytku a stavebně truhlářských výrobků, otázky souvisící s montáží a balením nábytku, jakož i jeho skladováním. Podává přehled výrob

Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů (978-80-7281-495-4)

Kniha – autor Miroslav Légl, 364 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Tato kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných, s pečlivě popsaným technologickým postupem vylučujícím sodíkovou zátěž, stejně jako potravinářským průmyslem používaný chemický balast, který mění p...

Technologie v kostce - Vodochodská, Libúše; Štěpánek, Karel

Gastronomie. Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky.

Technologie III - Pavel Král; Alois Uhlíř

Problematika technické přípravy výroby, vlastní technologie výroby nábytku a stavebně truhlářských výrobků, otázky souvisící s montáží a balením nábytku, jakož i jeho skladováním. Podává přehled výrob

Příprava pokrmů I.: Praktické náměty pro výuku (978-80-7496-200-4)

Kniha – autor Eva Marádová; Jitka Vodáková, 132 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Nová publikace Příprava pokrmů I. je určena pedagogům základních či středních škol a odborných učilišť, kteří v ní naleznou praktické náměty pro výuku tematického okruhu Příprava pokrmů. Kniha žáky informuje o hygienických zásadách při přípravě pokrmů, předkládá základní legislativu v oblasti nákupu, značení či skladování potravin a ukazuje, jak v kuchyni připravit maso, obiloviny a jiné. Na tento titu...

Technologie kuchařských prací pro odborná učiliště (3. vydán...

Cílem učebnice je poskytnout studentům teoretické vědomosti potřebné k úpravě surovin a k výrobě pokrmů z těchto surovin podle nejnovějších poznatků o výživě a potravinách a o způsobech zpracování potravin po stránce technologické, ekonomické a technické. Zahrnuje tato témata: předběžná příprava potravin, základní tepelné přípravy pokrmů, polévky, přílohy a doplňky, bezmasé pokrmy, omáčky, příprava různých druhů masa, studená kuchyně, moučníky, zmrzliny, nápoje, dietní stravování, cizí kuchyně....

Technologie III - Pro studijní obor Nábytkářství - Král Zdeněk

Problematika technické přípravy výroby, vlastní technologie výroby nábytku a stavebně truhlářských výrobků, otázky souvisící s montáží a balením nábytku, jakož i jeho skladováním. Podává přehled výrob

Technologie III - Pro studijní obor Nábytkářství - Zdeněk Kr...

Problematika technické přípravy výroby, vlastní technologie výroby nábytku a stavebně truhlářských výrobků, otázky souvisící s montáží a balením nábytku, jakož i jeho skladováním. Podává přehled výrobních linek a naznačuje směry budoucího vývoje technologií.

Příprava pokrmů II.: Praktické náměty pro výuku (978-80-7496-201-1)

Kniha – autor Eva Marádová; Jitka Vodáková, 110 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Nová publikace Příprava pokrmů II. je určena pedagogům základních či středních škol a odborných učilišť, kteří v ní naleznou praktické náměty pro výuku tematického okruhu Příprava pokrmů. Kniha navazuje na publikaci Příprava pokrmů I. a nabízí možnosti, jak v kuchyni využít méně obvyklé potraviny, jakými jsou například povzbudivé potraviny, exotické rostliny a další. V neposlední řadě žákům ukazuje, ja...

Dobré jídlo připravené jednoduše zdravě - Téměř 100 receptů s výživovými hodnotami a fotografiemi přípravy - neuveden

Chcete-li žít zdravěji a přitom se neomezovat v chuti a pestrosti jídla, jste na správné adrese! Kniha plná „hrnkových" receptů na svěží, zdravá a zároveň výborná jídla i dezerty se vám stane nepostradatelným průvodcem lepším životním stylem. U každého pokrmu najdete podrobné výživové informace a díky tomu budete mít stále přehled o tom, co přesně jíte. Díky podrobným návodům, fotografiím provázejícím recepty krok za krokem a kuchařským tipům získáte dovednosti potřebné pro přípravu chutný...

Kuchařské práce – technologie 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU)...

Učební text, navazující na 1. díl učebnice, pro žáky druhého a třetího ročníku odborných učilišť v učebním oboru Kuchařské práce, v rozsahu platných učebních osnov. Učebnice obsahuje technologické postupy přípravy omáček, příloh a doplňků k hlavním chodům, předkrmů, pokrmů studené kuchyně, pokrmů z masa jatečního, drůbežího, rybího a zvěřinového, dále přípravu pokrmů na objednávku

100 nejlepších těstovinových pokrmů: 100 snadných receptů pro celou rodinu na každý den (978-80-7263-746-1)

Kniha – autor Annabel Karmel, 152 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Těstoviny pro celou rodinu V této knize najdete soubor 100 nejlepších těstovinových receptů od Annabel Karmel, zařazeny jsou oddíly věnované těstovinám pro kojence (je to skvělý způsob, jak dítě seznámit s pevnou stravou), batolata (z těstovin lze připravit fantastickou „záložní“ večeři), starší děti i celou rodinu. Annabel Karmel si poradí i s vybíravými jedlíky V knize 100 nejlepších těstovinových pokrmů také najdet...

Technologie III pro 3.r. SOU učebního oboru truhlář - Křupalová Zdeňka

První část učebnice se týká problematiky technické přípravy výroby a obsahuje společné učivo pro daný učební obor. V druhé části je zpracována výroba polotovarů pro nábytkářskou i stavebně truhlářskou

Technologie III pro 3. ročník SOU učebního oboru truhlář - Zdeňka Křupalová

První část učebnice se týká problematiky technické přípravy výroby a obsahuje společné učivo pro daný učební obor. V druhé části je zpracována výroba polotovarů pro nábytkářskou i stavebně truhlářskou

Technologie III pro 3. ročník SOU učebního oboru truhlář - Zdeňka Křupalová

První část učebnice se týká problematiky technické přípravy výroby a obsahuje společné učivo pro daný učební obor. V druhé části je zpracována výroba polotovarů pro nábytkářskou i stavebně truhlářskou

GUZZANTI GSL 60 I (GSL60I)

Digestoř výsuvná,šíře 60cm, 320m3/hod, 2 motory, 3 rychlosti, osvětlení 1x žárovka max 40W, kovové ALU filtry proti mastnotám, hlučnost 54dB, odtah 12cm nebo recirkulace, osvětlení 1x 40W, nerez čelní lišta, ŠxHxV 60x27,2x17,3cm Tento moderní spotřebič nabízí elegantní design v nerez provedení, se kterým skvěle zapadne do kuchyní všeho typu. Dopřejte si patřičný komfort během každodenní přípravy pokrmů a dýchejte vždy čistý a svěží vzduch. Práci na plotně vám zpřehle...

GUZZANTI GSL 50 I (GSL50I)

Digestoř výsuvná, 200m3/hod, 3 rychlosti, hlučnost 54dB, odtah 12cm nebo recirkulace, osvětlení 1x 40W, nerez čelní lišta Tento moderní spotřebič nabízí elegantní design v klasické bílé barvě, ve které skvěle zapadne spíše do klasického typu kuchyně. Dopřejte si patřičný komfort během každodenní přípravy pokrmů a dýchejte vždy čistý a svěží vzduch. Práci na plotně vám zpřehlední výkonné halogenové osvětlení. Tato fotografie je vypnuta z lightBoxu a nebude se...

MORA I 878 AW (466039)

Sporák elektrický se indukční deskou, A, 4 varné zóny, ukazatel zbytkového tepla, trouba 70l, funkce rychlý předehřev trouby, rozmrazování, funkce na ohřev talířů, teleskopické rošty, komfortní zavírání dvířek, digitální dotekový časový spínač s hodinami, VxŠxH 85x50x60cm Máte rádi moderní technologie a indukční způsob vaření? Pak by vám neměl chybět sporák I 878 AW od léty prověřené společnosti Mora, který efektivně kombinuje elektrickou multifunkční troubu a indukční varnou desku. Sk...

MORA I 878 AI (466040)

Sporák elektrický se indukční deskou, A, 4 varné zóny, ukazatel zbytkového tepla, trouba 70l, funkce rychlý předehřev trouby, rozmrazování, funkce na ohřev talířů, teleskopické rošty, komfortní zavírání dvířek, digitální dotekový časový spínač s hodinami, VxŠxH 85x50x60cm Máte rádi moderní technologie a indukční způsob vaření? Pak by vám neměl chybět sporák I 878 AI od léty prověřené společnosti Mora, který efektivně kombinuje elektrickou multifunkční troubu a indukční varnou desku. Sk...

Activa Combo II hybridní gril na plyn i dřevěné uhlí

Combo II – hybridní gril Activa na plyn i dřevěné uhlí; Někdy je pohodlí plynového grilu velkou výhodou, jindy by zase dal člověk přednost romantice přípravy pokrmů na dřevěném uhlí. Díky grilu Activa Combo už nemusíte volit kompromis. Tento

hybridní gril Activa na plyn i dřevěné uhlí Activa Combo II

Combo II – hybridní gril Activa na plyn i dřevěné uhlí Někdy je pohodlí plynového grilu velkou výhodou, jindy by zase dal člověk přednost romantice přípravy pokrmů na dřevěném uhlí. Díky grilu Activa Combo už nemusíte volit kompromis. Tento velký gril disponuje jak částí plynovou, tak i částí, ve které se griluje na dřevěném uhlí. Podle druhu pokrmu nebo čistě podle nálady a počtu strávníků, se můžete rozhodnout mezi jednou nebo druhou částí, popřípadě přípravě jídla paralelně na obou částech. ...

Hybridní gril Activa na plyn i dřevěné uhlí Activa Combo II

Combo II – hybridní gril Activa na plyn i dřevěné uhlí Někdy je pohodlí plynového grilu velkou výhodou, jindy by zase dal člověk přednost romantice přípravy pokrmů na dřevěném uhlí. Díky grilu Activa Combo už nemusíte volit kompromis. Tento velký gril disponuje jak částí plynovou, tak i částí, ve které se griluje na dřevěném uhlí. Podle druhu pokrmu nebo čistě podle nálady a počtu strávníků, se můžete rozhodnout mezi jednou nebo druhou částí, popřípadě přípravě jídla paralelně na obou částech. ...

Whirlpool AMW 506 IX

Technologie 6.smysl zaručí dokonalou přípravu pokrmů díky senzorům, které nastaví parametry přípravy pokrmů tak, aby byly zajištěny perfektní výsledky.

Whirlpool AMW 506 NB

Technologie 6.smysl zaručí dokonalou přípravu pokrmů díky senzorům, které nastaví parametry přípravy pokrmů tak, aby byly zajištěny perfektní výsledky.

Whirlpool AMW 506 SD

Technologie 6.smysl zaručí dokonalou přípravu pokrmů díky senzorům, které nastaví parametry přípravy pokrmů tak, aby byly zajištěny perfektní výsledky.

Whirlpool AMW 506 WH

Technologie 6.smysl zaručí dokonalou přípravu pokrmů díky senzorům, které nastaví parametry přípravy pokrmů tak, aby byly zajištěny perfektní výsledky.

EIZO 27" CG277-BK, IPS, 2560 x 1440, 300 cd/m2, 16:9, 1000 : 1, 6 ms, DisplayPort, DVI-I, HDMI,AdobeRGB: 99 % černý

EIZO 27" CG277-BK, IPS, 2560 x 1440, 300 cd/m2, 16:9, 1000 : 1, 6 ms, DisplayPort, DVI-I, HDMI,AdobeRGB: 99 % černý Když přijde řeč na nejjemnější rozdíly odstínů a přesnou reprodukci barevných tónů, nelze vynechat model CG277, který okouzluje špičkovou obrazovou kvalitou a jedinečnou přesností. Proto se tento 27palcový monitor řady ColorEdge mimořádně hodí profesionálům v oblasti tiskové přípravy a zpracování obrazu. Obrazovka se vyznačuje výjimečně širokým barevným rozsahem a využitím tabulk...

EIZO 27"LCD CG277-BK, IPS, 2560 x 1440, 300 cd / m2, 16:9, 1000 : 1, 6 ms, DisplayPort, DVI-I, HDMI,AdobeRGB: 99 % černý - CG277-BK

EIZO 27" CG277-BK, IPS, 2560 x 1440, 300 cd/m2, 16:9, 1000 : 1, 6 ms, DisplayPort, DVI-I, HDMI,AdobeRGB: 99 % černý Když přijde řeč na nejjemnější rozdíly odstínů a přesnou reprodukci barevných tónů, nelze vynechat model CG277, který okouzluje špičkovou obrazovou kvalitou a jedinečnou přesností. Proto se tento 27palcový monitor řady ColorEdge mimořádně hodí profesionálům v oblasti tiskové přípravy a zpracování obrazu. Obrazovka se vyznačuje výjimečně širokým barevným rozsahem a využitím tabulk...