Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Smajstrla kmin cely 100 g

Nalezeno:    9 produktů

Šmajstrla Kmín celý 100g

Kmín je nejvíce známý jako koření na chleba. Také vepřová pečeně, kapusta a kyselé zelí žijí z jeho ostrého, hořko-sladkého aroma. Hnědá semínka propůjčují také mnoha severoafrickým zeleninovým pokrmům jejich typickou chuť – marokánská kmínová polévka je nepochybně něco pouze pro opravdové fanoušky kmínu. Špetka kmínu v salátu chutná také výborně. Bramborová polévka a tvaroh dosáhnou díky kmínu výrazné chuti. Skladovat v suchu a chladu. Obsah: 100 gZ...

Šmajstrla Kmín celý 100g

Kmín je nejvíce známý jako koření na chleba. Také vepřová pečeně, kapusta a kyselé zelí žijí z jeho ostrého, hořko-sladkého aroma. Hnědá semínka propůjčují také mnoha severoafrickým zeleninovým pokrmům jejich typickou chuť – marokánská kmínová polévka je nepochybně něco pouze pro opravdové fanoušky kmínu. Špetka kmínu v salátu chutná také výborně. Bramborová polévka a tvaroh dosáhnou díky kmínu výrazné chuti. Skladovat v suchu a chladu. Obsah: 100 gZemě původu: Česká republika...

Kmín celý 100 g

Kmín jako koření lze použít podle libosti, nejvíce je však známý jako koření na chleba či součást polévek.

Římský kmín celý TRS 100 g

POPIS Římský kmín celý se používá především v indické a mexické kuchyni. Má specifickou chuť, která se liší od běžného kmínu, který známe z české kuchyně, a tudíž není dobré jej nahrazovat, jinak nedosáhnete požadované chuti. Římský kmín je aromatičtější a úplně jinak chutná než obyčejný kmín. Má ostrou, hořkou a velmi pronikavou chuť, která je natolik výrazná, ž...

Sušené byliny sáček - Kmín plod celý 100 g

Kmín je jedním z nejvýraznějších a také nejoblíbenějších ochucovadel. Je nezbytnou přísadou při pečení chleba a dalších druhů pečiva. Používá se k dochucení polévek, brambor, zelí, ale také při pečení mas, ryb a tučných pokrmů. Kmín patří k nejstarším kořením, roste divoce po celé Evropě, severní Africe a přední Asii. Jeho palčivé aroma a kořeněná, lehce nahořklá chuť z něj dělají jedno z nejvýraznějších a také nejoblíbenějších ochucovadel. Kmín je nezbytnou přísadou při pečení chleba a dalších...

6 x Lebensbaum Bio Kmín celý, 50g

Kmín celý představuje klasické středomořské bylinkové koření prvotřídní kvality, oblíbené nejen v orientální kuchyni, se známými proti nadýmavými účinky, který jemně opražen či osmažen získává lahodné jemně oříškové chuti, která se báječně hodí zejména k rýži a na pečení, ale Vaší kulinářské fantazii se meze nekladou. Složení: Kmín*. *Produkt ekologického zemědělství Ekologická produkce: Zemědělská produkce EU/mimo EUNutriční hodnoty:Energetická hodnota: 0 kJ (0 kcal) na 100 g. Sacharidy: 0 g, ...

6 x Lebensbaum Bio Kmín černý celý, 50g

Jedinečný kmín černý neboli černucha setá má svůj původ v Přední Asii, pro svou aromatickou lehce pálivou chuť je často používán zejména v indické kuchyni a u nás se hodí podobně jako běžný kmín na pečení chleba a pečiva a do originálních zeleninových jídel jako je curry dle Vaší kulinářské fantazie.Složení: Černý kmín*. *Produkt ekologického zemědělství Ekologická produkce: Zemědělská produkce mimo EUNutriční hodnoty:Energetická hodnota: 0 kJ (0 kcal) na 100 g. Sacharidy: 0 g, (z toho cukr: 0 ...

6 x Lebensbaum Bio Kmín křížový celý, 40g

Kmín křížový celý představuje klasickou středomořskou bylinku, oblíbenou zejména v orientální kuchyni, s jedinečnými proti nadýmavými účinky, který jemně opražen či osmažen získává lahodné jemně oříškové chuti, která se báječně hodí zejména k rýži a na pečení, ale Vaší kulinářské fantazii se meze nekladou. Složení: Kmín*. *Produkt ekologického zemědělství Ekologická produkce: Zemědělská produkce mimo EUNutriční hodnoty:Energetická hodnota: 0 kJ (0 kcal) na 100 g. Sacharidy: 0 g, (z toho cukr: 0...

Ostatní Gulášová směs 100G

Koření Kulinář Gulášová směs 100g Složení: paprika sladká, cibule granulát, kmín celý, mořská sůl max 15%, pepř černý, paprika pálivá Pro lehce pikantní dochucení polévek, gulášů i mletých mas. Hmotnost: 100 g Gulášovou směs koření od kulináře Petra Stupky využijete nejen k dochucení guláše, ale také jako marinádu nebo na mletá masa. Používejte jako běžnou papriku a nechejte zpěnit na tuku. Pro přípravu marinády smíchejte s olejem, přidejte sůl a trochu vody a nechejte odstát. Vhodné také...



Podobné fráze na Nejrychlejší.cz: