Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Saloos hroznova olej rafinovany 125 ml

Nalezeno:    4 produkty

Saloos Hroznový olej rafinovaný 125 ml Balení: 125 ml

Je vhodný k ředění hustších olejů a k přípravě jemných regeneračních a masážní olejů. Doporučuje se pro normální a mastnější pokožku, do které se dobře vstřebává a nezanechává pocit mastnoty. V kosmetických přípravcích se používá pro své zvláčňující vlastnosti, dobře zadržuje vlhkost a tím přispívá k zpomalení stárnutí pokožky. Jako jeden z mála olejů se po lisování rafinuje. Při vnitřním užití má blahodárný vliv na pevnost kožních kapilár.

Saloos Hroznový olej rafinovaný 125 ml Balení: 250 ml

Je vhodný k ředění hustších olejů a k přípravě jemných regeneračních a masážní olejů. Doporučuje se pro normální a mastnější pokožku, do které se dobře vstřebává a nezanechává pocit mastnoty. V kosmetických přípravcích se používá pro své zvláčňující vlastnosti, dobře zadržuje vlhkost a tím přispívá k zpomalení stárnutí pokožky. Jako jeden z mála olejů se po lisování rafinuje. Při vnitřním užití má blahodárný vliv na pevnost kožních kapilár.

Saloos Hroznový olej rafinovaný 125 ml Balení: 500 ml

Je vhodný k ředění hustších olejů a k přípravě jemných regeneračních a masážní olejů. Doporučuje se pro normální a mastnější pokožku, do které se dobře vstřebává a nezanechává pocit mastnoty. V kosmetických přípravcích se používá pro své zvláčňující vlastnosti, dobře zadržuje vlhkost a tím přispívá k zpomalení stárnutí pokožky. Jako jeden z mála olejů se po lisování rafinuje. Při vnitřním užití má blahodárný vliv na pevnost kožních kapilár.

Saloos Hroznový olej rafinovaný 125 ml Balení: 1000 ml

Je vhodný k ředění hustších olejů a k přípravě jemných regeneračních a masážní olejů. Doporučuje se pro normální a mastnější pokožku, do které se dobře vstřebává a nezanechává pocit mastnoty. V kosmetických přípravcích se používá pro své zvláčňující vlastnosti, dobře zadržuje vlhkost a tím přispívá k zpomalení stárnutí pokožky. Jako jeden z mála olejů se po lisování rafinuje. Při vnitřním užití má blahodárný vliv na pevnost kožních kapilár.