Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

S italem v kuchyni kniha

Nalezeno:    323 produktů

Pohanka ve mlýně a v kuchyni

Podrobnější popis bohužel není k dispozici. Pokud chcete o této knize vědět více, zkuste prosím některý z obchodů, který má knihu v nabídce.

Více informací
od 94 Kč
Koupit nejlevněji

S Italem v kuchyni 18. DVD

Baví vás vaření? Máte rádi nejen italskou kuchyni, ale i tu naši? Pokud jste aspoň na jednu z otázek odpověděli ano, přesně pro vás je tady nová kuchařská show S Italem v kuchyni. Kuchař Emanuel a jeho škola vaření...Emanuele Ridi říká „Každý se může naučit vařit“. 36. díl - Viva Italia - Spaghetti Viva Italia - Panzanella - Spiedino alla Manu - Parfait di nocciole 37. díl - Vepřové hody - Insalata di riso freddo - Patate alla carbonara - Pomodori con melanzane al funghetto - Sorbetto all...

S Italem v kuchyni 9. DVD

Baví vás vaření? Máte rádi nejen italskou kuchyni, ale i tu naši? Pokud jste aspoň na jednu z otázek odpověděli ano, přesně pro vás je tady nová kuchařská show S Italem v kuchyni. Kuchař Emanuel a jeho škola vaření...Emanuele Ridi říká „Každý se může naučit vařit“. 18. díl - Polenta - Calamari e polenta - Polenta al gorgonzola - Fegato grasso d´anatra - Polenta fritta al rosmarino - Millefoglie 19. díl - Saltimbocca - Costoletta alla Valdostana - Canederli alla tirolese - Saltimbocca alla r...

S Italem v kuchyni 13. DVD

Baví vás vaření? Máte rádi nejen italskou kuchyni, ale i tu naši? Pokud jste aspoň na jednu z otázek odpověděli ano, přesně pro vás je tady nová kuchařská show S Italem v kuchyni. Kuchař Emanuel a jeho škola vaření...Emanuele Ridi říká „Každý se může naučit vařit“. 26. díl - Velikonoce - Carpa con verdure - Cozze di nonna Mara - Zuppa di orzo - Abbacchio al forno con aglio e limone - Sorbetto di arancia rossa 27. díl - Artyčoky - Carciofi alla giudia - Insalata con carpaccio di carciofi -...

S italem v kuchyni 3 (5.-6. díl) (DVD) (papírový obal)

Emanuele Ridi uvádí… Dýně a zvěřina, levné a dobré maso

Pohoda v kuchyni - Jamie Oliver

Kuchařské knihy s poctivými a spolehlivými recepty píše Jamie už 15 let, ale teď by vás rád vzal o úroveň vy´š, na pomyslný´ x-ty´ stupeň. Receptům tady věnuje větší prostor a vypnul své obvyklé editační pomůcky, takže se může rozpovídat o všech těch poněkud excentrických, mírně ujetých detailech a přidat spoustu různých dalších pokeců a informací. Kniha je rozdělena do 6 kapitol (chuť vzpomínek, jídla pro dobrou náladu, vyprošťováky, klasika, zakázané slasti a sladké mámení) a jak je už u Jami...

Pekařský učeň: Umění dokonalého chleba (978-80-906188-0-0)

Kniha – autor Peter Reinhart, 286 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Peter Reinhart, zakladatel legendární pekárny Brother Juniper’s Bakery a vynikající instruktor největší světové kulinářské akademie, stojí v čele amerického hnutí řemeslného chleba už více než 15 let. Jeden den se mu něco povede a druhý hned pokračuje ve vylepšování receptů a technik na nikdy nekončící cestě za vynikajícím chlebem. V knize Pekařský učeň popisuje zásadní pokroky a objevy v oblasti pečení chleba, ke kter...

Děti v kuchyni - Kramárová, Helena; Kramárová, Zlatica

Kuchařská kniha Děti v kuchyni je určena pro všechny školáky, kteří rádi vaří, pečou, vykrajují, míchají nebo se jen tak motají po kuchyni. Vtipná pomůcka i pro úplné začátečníky je plná pestrých fotografií. Přináší 29 jednoduchých a chutných receptů,

Bílé město (978-80-7473-501-1)

Kniha – autor Karolina Ramqvistová, 168 stran, česky, pevná s přebalem lesklá V luxusní vile s neprůstřelnými skly bydlí Karin se svou půlroční dcerou Dream. Je sama, v kapse má poslední pětistovku, skříně v kuchyni jsou prázdné. V domě je zima a špína, venku vytrvale sněží. Jednoho dne se u dveří objeví exekutor a Karin hrozí nebezpečí, že přijde o to poslední, co má, dům, který ji tu po sobě zanechal John. Podaří se jí překonat svou pasivitu a najít pro sebe a pro Dream cestu ven? Román Kar...

B jako Bauhaus (978-80-7473-322-2)

Kniha – autor Deyan Sudjic, 400 stran, česky, pevná s přebalem lesklá Každý den používáme předměty a pojmy, které nám připadají tak samozřejmé, že o jejich podstatě a vzniku vůbec neuvažujeme. Jezdíme auty, sedíme na židlích, píšeme na klávesnici, několikrát za den zapneme zip, vaříme v kuchyni, sledujeme YouTube, navštěvujeme muzea, nakupujeme v IKEA, používáme pojmy jako autenticita, vkus, nedokonalost, móda nebo design. Deyan Sudjic, ředitel londýnského Muzea designu, novinář a kritik, v...

Bílé město - Karolina Ramqvist

V luxusní vile s neprůstřelnými skly bydlí Karin se svou půlroční dcerou Dream. Je sama, v kapse má poslední pětistovku, skříně v kuchyni jsou prázdné. V domě je zima a špína, venku vytrvale sněží. Jednoho dne se u dveří objeví exekutor a Karin hrozí nebezpečí, že přijde o to poslední, co má, dům, který ji tu po sobě zanechal John. Podaří se jí překonat svou pasivitu a najít pro sebe a pro Dream cestu ven? Román Karoliny Ramqvistové „Bílé město“ je volným pokračováním „Gangsterovy přítelkyně“. ...

Deti v kuchyni - Helena Kramárová, Zlatica Kramárová

Kuchárska kniha Deti v kuchyni je určená všetkým školákom, ktorí radi varia, pečú, vykrajujú, miešajú alebo sa iba motajú po kuchyni. Vtipná pomôcka aj pre úplných začiatočníkov je plná pestrých fotografií. Prináša 29 jednoduchých a chutných receptov, ktoré si deti môžu pripraviť úplne sami. Dobrodružnou cestou ich sprevádza maškrtný maxipes Dany a množstvo veselých kresbičiek.

Šmajstrla Pohanka ve mlýně a v kuchyni - kniha

Pohanka ve mlýně a v kuchyni „Pohanka je multivitamin, který nám dává příroda!“ Publikace seznamuje čtenáře s historií mlynářů z rodu Šmajstrlů z Kopané ve Frenštátě pod Radhoštěm, kteří melou pohanku již po čtyři generace, přináší informace o vlastnostech pohanky a jejího významu pro zdravou výživu a 151 zajímavých a chutných receptů na polévky, pomazánky, pečivo, moučníky i cukroví z pohanky. Počet stran: 110 Formát: 177mm x 255mm...

S bylinářem Pavlem v kuchyni - Pavel Váňa

Publikace objasňuje často opomíjený vliv zeleniny a koření na lidské zdraví. Kromě popisu preventivních a léčivých účinků jednotlivých druhů a jejich praktického využití obsahuje snadný návod na domácí pěstování bylinek a také celou řadu originálních receptů. Při jejich tvorbě spolupracoval Pavel Váňa se svým dlouholetým přítelem, kuchařským mistrem a hoteliérem Willi Stanzelem, znalcem několika světových kuchyní, ve kterých je používání bylin běžné. Kniha S bylinářem Pavlem v kuchyni není jen ...

Jamie Oliver 30 minut v kuchyni - Jamie Oliver

Kniha přináší zcela revoluční přístup k tomu, jak rychle uvařit chutná jídla a proto i vy, kdo se vrátíte domů po dlouhém dni v práci, budete postupem podle Jamieho receptů schopni do 30 minut servírovat nejen jeden chod, ale kompletní menu.

Kitchenette Rok v kuchyni - Pavleje Markéta

Publikace Kitchenette Rok v kuchyni vychází z blogu www.kitchenette.cz, který již dva roky autorka s citem a zanícením připravuje pro svoje přátele a věrné příznivce. Originální kniha, která je kompl

Kitchenette Rok v kuchyni - Pavleje Markéta

Publikace Kitchenette Rok v kuchyni vychází z blogu www.kitchenette.cz, který již dva roky autorka s citem a zanícením připravuje pro svoje přátele a věrné příznivce. Originální kniha, která je kompl

Kitchenette Rok v kuchyni - Markéta Pavleje

Publikace Kitchenette Rok v kuchyni vychází z blogu www.kitchenette.cz, který již dva roky autorka s citem a zanícením připravuje pro svoje přátele a věrné příznivce. Originální kniha, která je komplexním dílem autorky (texty, fotografie a food styling Markéta produkovala sama) vám v běhu všech čtyř ročních dob nabídne klasická jídla, trochu exotiky, spoustu sladkého a také nepřeberné možnosti, jak do kuchyně vtáhnout nové chutě a ingredience. Každý recept má svůj malý příběh, o který se s vámi...

S Halinou v kuchyni BOX (978-80-267-0283-2)

Kniha – autor Halina Pawlowská; Lubomír Teprt, 712 stran, česky, pevná s přebalem lesklá Tři kuchařské knihy plné receptů a rad Haliny Pawlowské, která podle nich vaří doma i ve svém televizním pořadu.

V kuchyni s Čirinou (978-80-7246-445-6)

Kniha – autor Irena Košíková; Dana Melanová, 192 stran, česky, pevná bez přebalu matná Čirina - Irena Košíková, na jejíž kuchyni si pochutnávali prezident Václav Havel a diplomaté celé Evropy, a překladatelka Dana Melanová, milovnice francouzské a české kuchyně, opět spojily síly a napsaly druhou kuchařskou knihu. V osmi kapitolách nabízí od polévek po moučníky průřez kuchyněmi maďarskou, řeckou, italskou, slovenskou, francouzskou a českou. Najdete tu Čirininu vyhlášenou svíčkovou pečeni a ji...

Jamie Oliver - 15 minut v kuchyni. Skvělá, zdravá a bleskově hotová jídla - Jamie Oliver

Nová kuchařka Jamieho Olivera volně navazuje na jeho předchozí úspěšný titul „Jamie Oliver – 30 minut v kuchyni“. Kniha čtenáře naučí vařit v každodenních podmínkách na konci pracovního dne, kdy je potřeba připravit rychlé a zdravé hlavní jídlo.

Dobrá sezóna v kuchyni - Denisa Sýkorová, Michaela Riedlová

Udělejte si z kuchyně místo, kde budete volný čas trávit s radostí! Autorky blogu Dobrá sezóna ukazují, jak spojit tradice s moderními postupy a vytvořit krásné i užitečné věci. Kniha je rozdělená do

Dobrá sezóna v kuchyni - Denisa Sýkorová, Michaela Riedlová

Udělejte si z kuchyně místo, kde budete volný čas trávit s radostí! Autorky blogu Dobrá sezóna ukazují, jak spojit tradice s moderními postupy a vytvořit krásné i užitečné věci. Kniha je rozdělená do

Remoska v moderní kuchyni (978-80-7322-150-8)

Kniha – autor Iva Trhoňová, 112 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Remoska prožívá v poslední době zasloužilou renesanci. Tento přístroj s nižší spotřebou energie a přijatelnou pořizovací cenou by neměl chybět v žádné kuchyni. Je multifunkční - dokáže péct, zapékat, smažit, dusit… Tato kuchařka poradí, jak remosku všestranně využít, najdete zde spoustu receptů na zdravá a chutná jídla, která lze v remosce připravit.

Dobrá sezóna v kuchyni | Michaela Riedlová, Denisa Sýkorová

Udělejte si z kuchyně místo, kde budete volný čas trávit s radostí! Autorky blogu Dobrá sezóna ukazují, jak spojit tradice s moderními postupy a vytvořit krásné i užitečné věci. Kniha je rozdělená do tří tematických oddílů: Květinové dekorace, Jedlé dárky a Stolování. V každém z nich najdete spoustu tipů a nápadů, jak si zpříjemnit obyčejné i slavnostní chvíle.

Kitchenette Rok v kuchyni (978-80-905828-0-4)

Kniha – autor Markéta Pavleje, 176 stran, česky, pevná bez přebalu matná Publikace Kitchenette Rok v kuchyni vychází z blogu www.kitchenette.cz, který již dva roky autorka s citem a zanícením připravuje pro svoje přátele a věrné příznivce. Originální kniha, která je komplexním dílem autorky (texty, fotografie a food styling Markéta produkovala sama) vám v běhu všech čtyř ročních dob nabídne klasická jídla, trochu exotiky, spoustu sladkého a také nepřeberné možnosti, jak do kuchyně vtáhnout no...

Dobrá sezóna v kuchyni (978-80-264-1156-7)

Elektronická kniha - autor Denisa Sýkorová, Michaela Riedlová, 128 stran Udělejte ze své kuchyně místo, kde budete svůj volný čas trávit s radostí! Autorky blogu Dobrá sezóna ukazují, jak spojit tradice s moderními postupy a vytvořit krásné i užitečné věci. Kniha je rozdělená do tří tematických oddílů: Květinové dekorace, Jedlé dárky a Stolování. V každém z nich najdete spoustu tipů a nápadů, jak si zpříjemnit obyčejné i slavnostní chvíle. V přehledných fotopostupech doplněných o srozumitelné...

Rychlovky v kuchyni (978-80-7322-172-0)

Kniha – autor Alena Doležalová, 120 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Kuchařka nabízí téměř 300 vyzkoušených receptů na rychlá jídla, bezmasá i s masem, polévky, pomazánky i rychlé moučníky. Je určena všem, kteří chtějí připravovat co nejchutnější domácí stravu, nevyžadující příliš času na přípravu a ze surovin, které má každý většinou doma.

Pohoda v kuchyni (978-80-905003-7-2)

Kniha – autor Jamie Oliver, 408 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Kuchařské knihy s poctivými a spolehlivými recepty píše Jamie už 15 let, ale teď by vás rád vzal o úroveň vy´š, na pomyslný´ x-ty´ stupeň. Receptům tady věnuje větší prostor a vypnul své obvyklé editační pomůcky, takže se může rozpovídat o všech těch poněkud excentrických, mírně ujetých detailech a přidat spoustu různých dalších pokeců a informací. Kniha je rozdělena do 6 kapitol (chuť vzpomínek, jídla pro dobrou náladu, ...

Úžasné chemické pokusy v kuchyni (978-80-266-0639-0)

Kniha – autor Cynthia Light Brown, 128 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá V knize Úžasné chemické pokusy v kuchyni mohou děti starší 9 let experimentovat s materiály, které najdou doma v kuchyni, a odhalovat při tom tajemství chemie. Dozví se, co jsou to atomy, molekuly, pevné látky, kapaliny, plyny, polymery, jak vypadá periodická tabulka prvků, a spoustu dalších informací. Výroba gumového slizu, různých dobrot a chemické reakce, které si vyzkouší, jim pomohou ozřejmit důležité chemi...

Dobrá sezóna v kuchyni - Květinové dekorace, jedlé dárky a i...

Udělejte ze své kuchyně místo, kde budete svůj volný čas trávit s radostí! Autorky blogu Dobrá sezóna ukazují, jak spojit tradice s moderními postupy a vytvořit krásné i užitečné věci. Kniha je rozdělená do tří tematických oddílů: Květinové dekorace, Jedlé dárky a Stolování. V každém z nich najdete spoustu tipů a nápadů, jak si zpříjemnit obyčejné i slavnostní chvíle. V přehledných fotopostupech doplněných o srozumitelné popisy jednotlivých projektů se naučíte využívat sezónní dary přírody k po...

České Vánoce v kuchyni (978-80-257-0352-6)

Kniha – autor Petr Herynek, 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Velká obrazová publikace popisuje jednotlivé vánoční svátky, s nimi spojené rituály a jídla, tradiční i netradiční, která se k jednotlivým dnům připravovala. Kromě zapomenutých receptů jsou tu i návody na výrobu figurálních pečiv, využívaných ke zdobení vánočních stromečků, k výrobě betlémů, dárků a podobně. Dozvíme se zajímavosti o jednotlivých plodinách, ovoci, okrasných rostlinách vhodných ke kuchyňskému zpracování, o ze...

České Vánoce v kuchyni (978-80-257-0366-3)

Kniha – autor Květa Korečková, 120 stran, česky, pevná bez přebalu matná Velká obrazová publikace popisuje jednotlivé vánoční svátky, s nimi spojené rituály a jídla, tradiční i netradiční, která se k jednotlivým dnům připravovala. Kromě zapomenutých receptů jsou tu i návody na výrobu figurálních pečiv, využívaných ke zdobení vánočních stromečků, k výrobě betlémů, dárků a podobně. Dozvíme se zajímavosti o jednotlivých plodinách, ovoci, okrasných rostlinách vhodných ke kuchyňskému zpracování, o...

Dřevní houby v přírodě a kuchyni - Radomír Socha , Aleš Vít

Tato kniha je určena praktickým houbařům i všem zájemcům o užitečné dary přírody. Nabízí přehled u nás rostoucích jedlých a léčivých dřevních druhů hub, které lze najít nejen v lesích, ale i v městských parcích, alejích a sadech prakticky po celý rok. Seznamuje s dobou jejich výskytu a kromě toho učí, jak zcela bezpečně rozlišit tyto houby od některých podobných, avšak nejedlých či případně jedovatých druhů. Je koncipována tak, aby i bez použití složitých metod určování mohl každý zájemce snadn...

Myšky v kuchyni (978-80-267-0434-8)

Kniha – autor Saira Shah, 344 stran, česky, pevná s přebalem lesklá Dojemně upřímný a zároveň zábavný autobiografický román o rodině, lásce a životě na francouzském venkově Anna jako šéfkuchařka moc dobře ví, že když něco člověk doopravdy chce, je třeba vše dokonale naplánovat. Když připravujete bešamelovou omáčku, musíte také přidat v pravou chvíli ty správné suroviny v přesném poměru. Jakmile tedy zjistila, že je těhotná, naplánovala si pro sebe, manžela a pro své dokonalé dítě úžasný život...

Život bez pšenice: 150 receptů pro zdravou kuchyni - William...

150 výtečných receptů pro vaše zdravé a štíhlé tělo. Kniha Život bez pšenice, kterou česky vydalo Nakladatelství JOTA v roce 2013, otřásla základy dietologického světa. Její autor, uznávaný kardiolog William Davis, odhalil, že učiněná epidemie nepříjemných zdravotních problémů – počínaje záhadnými vyrážkami a vysokým krevním tlakem a konče nepoddajnou vrstvou břišního tuku (tzv. „pšeničné břicho“) – může být navždy smetena z povrchu zemského, když učiníme jeden prostý krok: rozloučíme se s pšen...

Ryzce: v lese, v kuchyni a s léčivými účinky (978-80-7281-494-7)

Kniha – autor Radomír Socha; Jiří Hák; J. Kovač; A. Vít, 280 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Pokud si chcete pochutnat na vynikajících lahůdkách z ryzců, držíte v ruce správnou knihu. Naučí vás poznávat jedlé a také léčivé druhy ryzců, které u nás můžete v průběhu houbařské sezony najít. Vedle zasvěceného textu vám k tomu pomohou barevné fotografie šedesáti druhů a základní informace o dalších dvaceti u nás běžně rostoucích druzích ryzců. Součástí knihy je kuchařka s mnoha fotografiemi...

Manželé v kuchyni: Jak žít s chutí a vařit s láskou (978-80-906873-0-1)

Kniha – autor Jiří Kuča; Marika Kučová, 240 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Oba opravdu rádi vaříme a přísun inspirace u nás nikdy nekončí, díky tomu můžeme psát co nám síly a volný čas dovolí. S velkým potěšením se s vámi dělíme o námi vyzkoušené recepty, postřehy a zážitky z kuchyně i mimo ni. Máme velké štěstí, že blog píšeme jako manželé (Marika + Jirka), obohacujeme tak příspěvky ženským i mužským pohledem na věc. Vaříme hlavně ze sezónních surovin převážně recepty nenáročné na dl...

Manželé v kuchyni - Jak žít s chutí a vařit s láskou - Marik...

Manželská dvojice The Kitchen Story patří už tři roky k české food bloggerské špičce. Recepty Mariky a Jirky Kučových jsou inspirativní, brilantně vyladěné, zaručeně fungují, navíc jsou vždy prezentované s nesmírným citem pro vizuální složku jídla. Jejich první kuchařka s názvem „Manželé v kuchyni - Jak žít s chutí a vařit s láskou“, tedy právem patří mezi nejočekávanější události v gastronomickém oboru. Najdete v ní cca 80 receptů, z nichž valná většina nebyla dosud publikovaná na blogu. Na kn...

Moja prvá kuchárska kniha

Na začiatku Mojej prvej kuchárskej knihy sú jednoduché recepty, ako volské oko a hrianky, ale len čo získaš v kuchyni trochu praxe, poradíš si aj s jehodovou krémovou polievkou alebo milánskymi makarónmi.; rok vydání2016vydavatelFONI book s.r.o.počet

Těstoviny v naší kuchyni: 800 receptů (978-80-87089-31-6)

Kniha – 252 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Kuchařka nabízí velký výběr receptů z celého světa . Těstoviny se snadno kombinují s různými druhy masa, zeleniny, ovoce a s nepřeberným množstvím omáček.

Krájím, krájíš, krájíme...: Nůž v kuchyni a jak na to (978-80-247-5276-1)

Kniha – autor Norman Weinstein, 224 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Ať vaříte doma pro radost, nebo se vaření věnujete profesionálně, potřebujete vědět, jak optimálně zacházet s kuchyňským nožem. Jeho správné držení, broušení a používání vám nejen umožní bezpečnější práci, ale také ji zrychlí a zefektivní. Budete-li krok za krokem sledovat tyto komplexní a snadno srozumitelné instrukce spolu s jednoduchým a přehledným obrazovým doprovodem, naučíte se, jak správně krájet zeleninu, ...

Pohanka ve mlýně a v kuchyni: 151 receptů (80-238-5383-X)

Kniha – autor Zdeněk Šmajstrla; Petr Adámek; Josef Gajdušek, 110 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá „Pohanka je multivitamin, který nám dává příroda!“ Publikace seznamuje čtenáře s historií mlynářů z rodu Šmajstrlů z Kopané ve Frenštátě pod Radhoštěm, kteří melou pohanku již po čtyři generace, přináší informace o vlastnostech pohanky a jejího významu pro zdravou výživu a 151 zajímavých a chutných receptů na polévky, pomazánky, pečivo, moučníky i cukroví z pohanky....

Fantastické experimenty v kuchyni: Více než 30 originálních pokusů (978-80-264-1448-3)

Kniha – 112 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá PROMĚŇ SVOU KUCHYŇ NA ŠPIČKOVOU LABORATOŘ! Nepotřebuješ k tomu žádné drahé vybavení ani speciální chemikálie – vystačíš si s tím, co najdeš doma. Vytvoř si bublinkový gejzír, prozkoumej, zda máš chuťové superschopnosti, nech zmizet vaječnou skořápku nebo si vytvoř hodiny napájené obyčejným citronem. Všechny pokusy, experimenty i triky jsou podrobně popsané a jejich fungování je srozumitelně vysvětleno, takže zjistíš, jaké fyzikální, chemi...

Čáry máry v kuchyni: ...od jara až do zimy (978-80-204-3644-3)

Kniha – autor Eva Chupíková, 72 stran, česky, spirálová, kroužková Kuchyně je jako herna plná barev, chutí a vůní a dají se v ní vykouzlit neobyčejné věci. Ještě zábavnější bude takové kouzlení za pomoci originálního kuchařského zápisníku. V jeho jednotlivých částech rozdělených podle ročních období se totiž neukrývají jen hotové návody na jednoduchá, ale chutná jídla (například na výtečný třešňový závin, tvarohovou pomazánku, pampeliškový sirup, dětský vánoční punč aj.), která děti dokážou v...

Proč se klepou řízky: Chemie v kuchyni (80-7363-143-1)

Kniha – autor Vladimír Mikeš, 200 stran, česky, brožovaná s přebalem lesklá Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů. Vaření je však především chemický proces, má proto s chemií mnoho společného. V knize žádné nové recepty nenajdete, ale zato se dozvíte o potravinách spoustu zajímavostí – od jejich chemického složení, přes to, proč se řízky ma...

Kamarádky v kuchyni: Stravou proti času (978-80-87685-60-0)

Kniha – 192 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Představujeme kuchařku, jinou než všechny ostatní. Prostřednictvím 85 receptů vypráví příběh o dlouhodobém zdravém životním stylu, který tři ženy středního věku žijí už léta. Každá ho pojímá trochu jinak, všechny se však shodují na stejném základu: zdravé výživě a vaření, pohybu a optimistickém přístupu k životu, s nímž vítají každý nový den. Jsme Marcela, Dana a Jana. Náš příběh začal možná už před lety, kdy jsme ale seděly v různých školní...

Draci v hrnci: Oskar a jeho dračí kamarádi jsou v kuchyni jako doma! (978-80-7448-043-0)

Kniha – autor Jana Strýčková, 88 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Oskara a jeho dračí kamarády znáte z oblíbeného televizního seriálu. Naučí vás jak připravit z jednoduchých surovin báječné jídlo. Víte, že batát není brambora, i když se jí podobá? A četli jsi už o tom, že kdo jí kuskus s ořechy, nemá čas na neplechy? Kromě jednoduchých a nápaditých receptů, které zvládne opravdu každý, se formou veselého dovíte i zajímavosti o různých potravinách a na závěr každé kapitoly vás čeká pohád...

Život bez pšenice: 150 receptů pro zdravou kuchyni (978-80-7565-153-2)

Kniha – autor William Davis, 368 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá 150 receptů pro zdravou kuchyniJak praví název, obsahuje 150 neotřelých a výtečných receptů v bezpšeničném provedení, které vám pomohou zhubnout a zvítězit nad nemocemi. Pochutnáte si hned u snídaně na lahodných quesadillách, oceníte restovanou roštěnou se zeleninou, velice lákavý koláč s arašídovým máslem a nanejvýš překvapivé bezpšeničné hity, jako je francouzský toust s borůvkami, kuře ? la bruschetta s těstovinami ang...

Valašská kuchařka: + pohankové recepty pro vaši kuchyni (978-80-905472-2-3)

Kniha – autor Jaroslav Vašák, 144 stran, česky, pevná s přebalem lesklá V knize Valašská kuchařka, s podtitulem Recepty s pohankou ke zdraví, shromáždil autor více než 80 kuchařských publikací, mistr kuchař Jaroslav Vašák, historické i současné recepty z Valašska. Seřazeny jsou podle typu pokrmů, od polévek přes různé druhy masa, bezmasé pokrmy až po moučníky a nápoje. Obsáhlou kapitolu věnuje autor pokrmům z pohanky, vyhledávané především kvůli příznivým účinkům, které má na lidské zdraví. ...

Dobrá sezóna v kuchyni: Květinové dekorace, jedlé dárky a inspirace ke stolování (978-80-264-1156-7)

Kniha – autor Michaela Riedlová; Denisa Sýkorová, 128 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Udělejte ze své kuchyně místo, kde budete svůj volný čas trávit s radostí! Autorky blogu Dobrá sezóna ukazují, jak spojit tradice s moderními postupy a vytvořit krásné i užitečné věci. Kniha je rozdělená do tří tematických oddílů: Květinové dekorace, Jedlé dárky a Stolování. V každém z nich najdete spoustu tipů a nápadů, jak si zpříjemnit obyčejné i slavnostní chvíle. V přehledných fotopostupech dopln...

Léčivé bylinky v kuchyni: 50 běžných bylin a 250 receptů pro stálé zdraví vaší rodiny (978-80-7336-860-9)

Kniha – autor Kami McBride, 238 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Léčivé bylinky v kuchyni, obsahující přes 250 receptů na bylinkové oleje, octy, pesta, dresinky, soli, likéry, sirupy, koktejly a další dobroty, vám dodá sebedůvěru a potřebné znalosti k razantnímu posíliení imunity, léčení nemocí, pozvednutí energie a zajištění celkového zdraví a vitality nejen vás, ale i celé vaší rodiny – to vše bez drahého a důmyslného vybavení nebo speciálních produktů. Čtenáři se naučí připravov...

Dřevní houby v přírodě a kuchyni: Atlas 113 druhů dřevních hub s popisem jejich léčivých účinků a s (978-80-7281-480-0)

Kniha – autor Radomír Socha; Aleš Vít, 384 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Tato kniha je určena praktickým houbařům i všem zájemcům o užitečné dary přírody. Nabízí přehled u nás rostoucích jedlých a léčivých dřevních druhů hub, které lze najít nejen v lesích, ale i v městských parcích, alejích a sadech prakticky po celý rok. Seznamuje s dobou jejich výskytu a kromě toho učí, jak zcela bezpečně rozlišit tyto houby od některých podobných, avšak nejedlých či případně jedovatých druhů. Je ...

Najlepšie jedlá na svete - alebo Kuchárska kniha aj pre tých...

Kniha Najlepšie jedlá na svete alebo Kuchárska kniha aj pre tých, čo vôbec nevedia variť je bohatá na kvalitné domáce recepty, ktoré nesmú chýbať v žiadnej dobrej kuchyni. Je v nej množstvo vynikajúcich autorových receptov, zozbieraných rodinných receptov, ale i od kamarátov a z internetu. Ponúka široký repertoár polievok, jedál z hydiny, bravčového i hoväzieho mäsa, ale aj bezmäsité a zeleninové jedlá. Tak sa dozviete ako si pripraviť skvelý paprikáš, sviečkovicu na smotane, živánsku, baklažán...

Kniha domácích receptů - kolektiv

Sbíráte zajímavé recepty? Vystřihujete si je, schováváte, a pak nemůžete najít? To se nyní může změnit! Naše nevšední publikace KNIHA DOMÁCÍCH RECEPTŮ vám nabízí způsob, jak mít všechny oblíbené recepty pohromadě! A nejen to - najdete v ní více než sto vynikajících receptů na chutná a pestrá jídla. Podělíme se s vámi také o vtipná řešení různých praktických problémů, se kterými se při vaření můžete setkat, takže vaření se pro vás stane ještě příjemnější a zábavnější činností! Kniha je opatřena ...

Cesta kolem světa v dvakrát 80 receptech - Jules Verny

Spolu s Phileasem Foggem podniknete gastronomickou cestu kolem zeměkoule. Kniha obsahuje 160 receptů světových kuchyní a navíc vás potěší obrázky ve stylu starých rytin z Vernových románů. a možná uhodnete, že za jménem Verny se skrývá Karel Sýs.

Všetko o dreve v interiéri a exteriéri

Drevo je materiál, ktorý nájde uplatnenie takmer všade – v interiéri i exteriéri, v obývacej izbe, kuchyni, kúpeľni aj v záhrade. Aktuálne informácie o vlastnostiach dreva, možnostiach jeho využitia v architektúre, o aplikácii dreva v súčasnej architektúre, o nových trendoch v oblasti materiálov na báze dreva, o drevených stavebných konštrukciách, spoľahlivosti a životnosti konštrukcií a stavieb z dreva, požiadavkách na drevené stavebné konštrukcie alebo o prírodných izoláciách na báze dreva zí...

Jedině Neapol. Aneb co mě naučila má italská tchyně o jídle a rodině - Katherine Wilsonová e-kniha

Humorná a emotivní kniha mladé Američanky o tom, jak správně žít a vařit po italsku. Katherine přijede do Itálie na stáž a seznámí se s božským Italem, který ji však namísto očekávané první schůzky v kavárně vezme na večeři k rodičům...

V hlavní roli zelenina - Pěstování, zdraví, krása, ruční prá...

Tato úžasná kniha vám představí všechny způsoby využití více než 50 druhů zeleniny – od artyčoku až po vodnici. Nezáleží na tom, zda nakupujete zeleninu v supermarketu nebo na trzích od místních prodejců, jistě si pokaždé vybíráte z pestré palety různých druhů. Pokud ale nevíte jistě, jak nejlépe zpracovat kapustu či artyčoky, chcete si založit bio zeleninovou zahrádku, přejete si upevnit zdraví všech členů rodiny a omezit používání produktů s vysokým obsahem chemických látek nebo jednoduše tou...

Chutně a zdravě i po šedesátce - neuveden

Víte, že máte doma účinné zbraně proti stárnutí? Stačí nahlédnout do spíže nebo ledničky. Naše nová kniha CHUTNĚ A ZDRAVĚ I PO ŠEDESÁTCE vás naučí, jak je správně využít. Naleznete v ní množství nápadů, jak vylepšit své stravovací návyky a sestavit si vyvážený jídelníček ze surovin, které vám budou prospívat právě v této životné etapě.Víte, že máte doma účinné zbraně proti stárnutí? Stačí nahlédnout do spíže nebo ledničky. Naše nová kniha CHUTNĚ A ZDRAVĚ I PO ŠEDESÁTCE vás naučí, jak je správně...

Tao zdravého stravování: Dietní moudrost podle tradiční čínské medicíny (978-80-904775-2-0)

Kniha – autor Bob Flaws, 124 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Kniha Tao zdravého stravování je vhodná nejen pro gurmány na čínskou kuchyni, ale zejména napomůže laikům rychle se v čínské kuchyni zorientovat a pochopit skladbu potravin s ohledem na jejich zdraví. Autor revolučním způsobem popisuje všechny běžné vitamíny, minerály a aminokyseliny tak, jako kdyby to byly tradiční čínské léky.. Součástí knihy jsou recepty čínské kuchyně.

Na houby s Jardou - Tůma, Jaroslav

Kniha Na houby s Jardou není odbornou mykologickou příručkou. Její autor Jaroslav Tůma je praktik, který se houbami a jejich zpracováním v kuchyni zabývá čtyři desítky let. O zkušenosti, jež za tu dobu nasbíral, se teď dělí se všemi, kdo jsou podobně

Moja prvá kuchárska kniha: Učím sa variť (978-80-8188-002-5)

Kniha – 47 stran, slovensky, pevná s přebalem lesklá Na začiatku Mojej prvej kuchárskej knihy sú jednoduché recepty, ako volské oko a hrianky, ale len čo získaš v kuchyni trochu praxe, poradíš si aj s jehodovou krémovou polievkou alebo milánskymi makarónmi.

Francouzská Riviéra: Nejlepší trasy regionem (978-80-7508-195-7)

Kniha – 144 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá 14 prohlídkových tras, které vás dokonale seznámí s Francouzskou Riviérou. Objevte to nejlepší z tohoto bonvivánského regionu: malebné vesnice v kopcích, bohaté tržnice s nejrůznějšími dobrotami, elegantní vily a zahrady a mnoho dalšího... Díky našim praktickým radám můžete poznat místní kuchyni a dozvědět se, kam vyrazit za zábavou. Při svých cestách za poznáním jistě oceníte podrobnou rozkládací mapu....

Infuzování, esence chutí a vůní: Nový trend (978-80-7359-525-8)

Kniha – autor Erin Coopeyová, 176 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Vaříte rádi? A chtěli byste, aby vaše kulinářské výtvory byly ještě lepší, ještě lahodnější, zkrátka neodolatelné? Kniha vás zavede do království chutí a vůní. Vyluhování - neboli odborně řečeno příprava infuzí - je postup, při němž se z bylinek, koření, ovoce a dalších ingrediencí dobývá intenzivní chuť i aroma. Není to vůbec nic těžkého. A nebudete potřebovat ani žádnou chemickou laboratoř. Snadno si vystačíte s t...

Dobroty z čokolády - Joanna Farrow

Kniha o všestranném použití čokolády v kuchyni. Už při listování v této knize dostanete neodolatelnou chuť na čokoládu v jakékoli formě.

Kuchařka osamělého muže: Víc než recepty (978-80-87579-14-5)

Kniha – autor Felix Boom, 160 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Mottem této svérázné knížky je výrok, že najde-li muž svobodu ve vlastní kuchyni, tak je svobodný navždy. Úvahy o vztazích mužů a žen v nemladém věku jsou základní myšlenkou publikace. Vznikla tak filozoficko-gastronomická kuchařka s nezbytnými recepty a příměsí drsného mužského šovinismu pro muže, pro něž není nenadálá samota ve zralém věku katastrofou, ale odrazem k další svobodě. Bez žen. Mohou být přizvány, ale jeji...

Krása z přírody: Recepty na domácí výrobu kosmetiky pro péči o pleť, tělo i vlasy (978-80-7359-517-3)

Kniha – autor Juliette Gogginová; Abi Rightonová, 160 stran, česky, brožovaná bez přebalu matná Myslíte si, že výroba kosmetiky je složitý proces, který hned tak někdo nezvládne? Máme pro vás tedy skvělou zprávu: Zvládne to každý, kdo umí jenom trošku vařit. Nemusíte nakupovat žádné speciální vybavení, většinu potřebného najdete doma v kuchyni. S pomocí této knihy si sami vyrobíte vlastní kosmetickou řadu, od peelingů, po krémy, šampony a další kosmetické přípravky, z čistě přírodních materi...

Andílci: Tvůrčí nápady pro volný čas (978-80-7359-475-6)

Kniha – autor Iva Musilová, 64 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá „Každý z nás jsme anděl s jedním křídlem. Abychom mohli létat, musíme se obejmout,“ říká slavný italský spisovatel Luciano De Crescendo. A autorka téhle knihy bere jeho slova vážně. Proto se rozhodla pozvat nám do života celou hromadu veselých andělíčků, aby nám to objímání šlo lépe. A co je na nich nejlepší? Můžete si je vyrobit z toho, co máte zrovna po ruce, co najdete v lese, na pláži, nebo ve vlastní kuchyni. Pusťte s...

Batika (978-80-7359-496-1)

Kniha – autor Pepa Martinová; Karen Davisová, 128 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá BArevné potěšení, TIsíce variací, KAbelky, ubrusy, šátky, povlečení Vytvořte si vlastní unikátní ručně barvenou módu a bytové doplňky. To vše jednoduchými technikami, které lehce zvládnete ve vlastní kuchyni. Batika se vrací na výsluní a opět přichází do módy – a to ve velikém stylu. V tomto superpraktickém průvodci se dozvíte všechno, co o téhle efektní technice barvení potřebujete vědět. Nejprve s...

Sila liečivých rastlín - Jakabová, Anna

Akosi symbolicky v čase, keď kvitne väčšina byliniek s liečivými účinkami, vychádza táto kniha o sile a pôsobnosti liečivých rastlín dopestovaných v záhradách či črepníkoch. Nielenže sú krásne, ale môžeme ich využiť v kuchyni pri príprave chutných jedál,

Dobroty z čokolády - Farrow, Joanna

Kniha o všestranném použití čokolády v kuchyni. Už při listování v této knize dostanete neodolatelnou chuť na čokoládu v jakékoli formě.; rok vydání200902vydavatelOttovo nakladatelství s.r.o.počet stránek128vazbaBrožovaná bez přebalu lesklározměry165x280

Bylinky do kuchyně

Kniha Bylinky do kuchyně patří do edice Babiččin receptář. Tato edice představuje život našich předků spojený s bylinkami, znovuobjevené i novější recepty a návody na jejich využití v současnosti. ; Patří vaření k vašim zálibám? Potom by vám v kuchyni

1000 receptů z celého světa

; Přemýšlíte, jak rozbít stereotyp domácího vaření a najít inspiraci pro nové zážitky v kuchyni i u stolu? Výjimečný počet příležitostí nabízí kuchařská kniha 1000 receptů celého světa s návody na chutná a zdravá jídla od polévek a předkrmů, přes

Mamma mia! aneb To nejlepší od italských matek (Edice Apetit) - Apetit, redakce časopisu

; Časopis Apetit přichází na trh s novou edicí kuchařek, tentokrát zaměřenou na mezinárodní kuchyně. První kuchařkou z nové řady je kniha věnovaná kuchyni italské, která je mezi čtenáři Apetitu tolik oblíbená! ; V kuchařce najdete ty nejlepší italské

Řecká odysea aneb Slavné báje a recepty (Edice Apetit)

; Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni je tady další přírůstek do edice Apetit na cestách - kuchařka plná těch nejlepších řeckých specialit. ; Kniha je rozdělena do šesti kapitol - najdete v nich všechno od receptů na oblíbené

Bylinky do kuchyně

Kniha Bylinky do kuchyně patří do edice Babiččin receptář. Tato edice představuje život našich předků spojený s bylinkami, znovuobjevené i novější recepty a návody na jejich využití v současnosti. Patří vaření k vašim zálibám? Potom by vám v kuchyni neměly chybět bylinky. Obohaťte svůj jídelníček o nové pokrmy ochucené bylinkami a nevšedními směsmi koření, které jim dodají lákavé aroma a lahodnou příchuť. 130 vyobrazených bylinek a koření, které se dají pěstovat v našich podmínkách a využít v ...

Léky z kuchyně - 1000 rad a nápadů pro vaše zdraví - Sara Al...

Pouze tato kniha vám prozradí, že arašídové máslo vám pomůže snížit hladinu cholesterolu, kari koření zabrání ztrátě paměti a olivy zažehnají žaludeční nevolnost. Bolí vás dutiny? Vyzkoušejte náš trik s křenem. Trápí vás stařecké skvrny? Řešení najdete v obyčejném medu. Nemusíte utíkat do lékárny a utrácet pokaždé, když vás něco trápí. Řešení máte většinou doma v kuchyni či spíži!

Restaurant Evropa

; S novou knihou z edice Apetit na cestách procestujete Evropu křížem krážem. Nabízíme v ní víc než 150 receptů z 29 zemí. Všechny jsme je vyzkoušeli a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Kniha je rozdělena do šesti kapitol podle jednotlivých



Podobné fráze na Nejrychlejší.cz: