Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Rynsky ryzlink 0 7

Nalezeno:    311 produktů

Ryzlink vlašský, Krist

Základní informace: * Objem: 750 ml * Odrůda: Ryzlink vlašský * Obsah alkoholu: 11,5 % * Kód: 859407139027

Více informací
od 88 Kč
Koupit nejlevněji

Ryzlink rýnský, Pozdní sběr, 2015, Znovín Znojmo, 0.19 l

Ochutnejte svěží Ryzlink rýnský, který se vyznačuje příjemnou květinovo-tropickou vůní. V ústech zaujme svou plností, svěžestí a délkou chuti. Oceníte atraktivní ovocnou příchuť po rozinkách nebo meruňkovém kompotu. Doporučujeme podávat například k vepřovému masu nebo sýrové míse. Obec: Hustopeče Trať: Na výsluní Alkohol: 12,5 % obj. Zbytkový cukr: 13,4 g/l Kyseliny: 6,7 g/l Bezcukernatý extrakt: 24,9 g/l Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu ...

Volařík Ryzlink rýnský výběr z hroznů 2015 0.75l

Vůně Meruňkový kompot, křížaly. Chuť Minerálně meruňková s pik. kyselinkou. Doporučujeme k Archivaci 5-7 let.

Volařík Ryzlink rýnský jakostní víno s přívlastkem 2015 0.75l

Vůně Meruňkový kompot, křížaly. Chuť Minerálně meruňková s pik. kyselinkou. Doporučujeme Archivaci 5-7 let.

Ryzlink rýnský, Premium, VOC, 2013, Vinařství Kořínek, 0.75 l

Typický znojemský Ryzlink s lipovou vůní a chutí mladých meruněk, vše doplněno minerální dochutí. Obec: Hnanice Trať: Knížecí vrch Alkohol: 12,0 % obj. Zbytkový cukr: 5,2 g/l Kyseliny: 7,5 g/l Doporučená teplota podávání: 9 - 11 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Tohoto vína bylo vyrobeno 2076 lahví.

Ryzlink rýnský, VOC, 2015, Vinařství Trávníček & Kořínek, 0.75 l

Obec: Hnanice Trať: Knížecí Vrch Alkohol: 12,5 % obj. Zbytkový cukr: 7,7 g/l Kyseliny: 8,2 g/l Doporučená teplota podávání: 9 - 12 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.

Ryzlink rýnský, Pozdní sběr, 2014, Rajhradské klášterní, 0.75 l

Víno zářivé zlatožluté barvy s vůní žlutého ovoce, kdoulí a zralých špendlíků. Chuť je bohatá, s vyváženým poměrem kyselin a cukrů. V dlouhém závěru s typickou ovocností. Doporučujeme podávat k sladkovodním rybám a polotvrdým sýrům. Ocenění: Decanter 2016 - bronzová medaile Král vín 2015 - bronzová medaile AWC Vienna 2015 - diplom Top 77 vín v ČR 2016 Obec: Rajhrad Trať: Hájiska Alkohol: 12,0 % obj. Zbytkový cukr: 12,7 g/l Kyseliny: 7,7 g/l Bezcukernatý extrakt: 25,8 g/l D...

Ryzlink rýnský, Kabinet, 2013, Zlomek - Vávra, 0.75 l

Obec: Hovorany Trať: Díly za Vinohrady Alkohol: 12,5 % obj. Zbytkový cukr: 4,9 g/l Kyseliny: 7,0 g/l Doporučená teplota podávání: 9 - 11 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 3 - 6 let od lahvování.

Ryzlink rýnský, Pozdní sběr, 2015, Vinařství Sedlák, 0.75 l

Obec: Velké Bílovice Trať: Dlouhá hora Alkohol: 12,5 % obj. Zbytkový cukr: 5,6 g/l Kyseliny: 7,2 g/l Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.

Ryzlink rýnský, Terroir, VOC, 2013, Vinařství Waldberg, 0.75 l

Víno zelenkavě zlatavé barvy, čisté, elegantní vůně, lipově-minerální s tóny meruněk, svěží, perspektivně šťavnatá dochuť. Obec: Dyjákovičky Trať: U sklepů Alkohol: 11,0 % obj. Zbytkový cukr: 4,4 g/l Kyseliny: 8,0 g/l Bezcukernatý extrakt: 23,7 g/l Cukernatost hroznů při sběru: 21,2 °NM Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.

Ryzlink rýnský, Slámové víno, 2011, Patria Kobylí, 0.35 l

Barva vína je zlatá, vůně je plná, ovocně medová. Chuť je kořenitá, jemně ovocná s příjemnou kyselinkou a dlouhou ovocnou dochutí. Doporučujeme podávat k předkrmům, lehkým úpravám ryb a telecího masa. Obec: Kobylí Trať: Žleby Alkohol: 10,0 % obj. Zbytkový cukr: 125,0 g/l Kyseliny: 7,2 g/l Bezcukernatý extrakt: 47,1 g/l Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po d...

Ryzlink rýnský, Pozdní sběr, 2014, Habánské sklepy, 0.75 l

Zlatavě žlutá barva se střední viskozitou. Aroma je čisté, středně intenzivní, připomínající zralé meruňky či broskve, v pozadí s nádechem rozkvetlé jarní louky. Chuť je středně intenzivní, šťavnatá, navazující na vůni s příjemnou kyselinkou a delší dochutí. Doporučujeme podávat k předkrmům, lehkým úpravám ryb, drůbeži nebo telecímu masu . Je také výtečné k sýrům s bílou plísní. Obec: Bzenec Trať: Horní hory Alkohol: 12,0 % obj. Zbytkový cukr: 5,0 g/l Kyseliny: 7,2 g/l Doporučená teplota po...

Ryzlink rýnský, Pozdní sběr, 2014, Vinařství Špalek, 0.75 l

Víno světle žluté barvy, vůně medu a lipového květu. Chuť je suchá, odrůdově typická s pikantní kyselinou a dlouhou minerální dochutí. Obec: Bořetice Trať: Kraví hora Alkohol: 13,0 % obj. Zbytkový cukr: 1,6 g/l Kyseliny: 7,6 g/l Bezcukernatý extrakt: 23,4 g/l Cukernatost hroznů při sběru: 23,0 °NM Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 3 - 6 let od lahvo...

Ryzlink rýnský, Pozdní sběr, 2015, Patria Kobylí, 0.75 l

Barva vína je zelenkavě žlutá s jiskřivým vzhledem. Vůně vína je široká, ovocná. V chuti je víno plné, extraktivní s výraznou kořenitostí, pikantní kyselinkou a dlouhou ovocnou dochutí. Doporučujeme podávat k předkrmům, lehkým úpravám ryb a telecímu masu. Obec: Kobylí Trať: Žleby Alkohol: 13,0 % obj. Zbytkový cukr: 8,5 g/l Kyseliny: 7,9 g/l Bezcukernatý extrakt: 23,3 g/l Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontál...

Ryzlink rýnský, Pozdní sběr, 2015, Moravíno, 0.75 l

Víno zlatavé barvy. Květinová vůně s tóny lipového medu. Chuť je plná, ovocná s nádechem sušeného ovoce a koření. Doporučujeme podávat k pečeným rybám, salátům s kuřecím masem nebo polotvrdým sýrům. Obec: Valtice Trať: Kačidorfské pole Alkohol: 13,5 % obj. Zbytkový cukr: 6,7 g/l Kyseliny: 6,9 g/l Doporučená teplota podávání: 11 - 13 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 3-5 l...

Ryzlink rýnský, Jakostní odrůdové, 2015, Znovín Znojmo, 0.75 l

Potěšte se s atraktivním Ryzlinkem rýnským, který vzešel z krásných vinic hustopečského vinařského regionu. Po přivonění zaujme pestrostí vůní připomínajících kvetoucí lípu nebo citrusové plody. V ústech oceníte svěžest, čistotu, bohatost a hravost chuťového projevu. Zaznamenáte líbivou příchuť po zahradním ovoci a medu. Doporučujeme podávat například k těstovinám nebo kvalitním sýrům. Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v hor...

Ryzlink rýnský, Kabinet, 2016, Vinařství Lahofer, 0.75 l

Elegantní víno zelenkavě zlatavé barvy s decentní éterickou vůní lipových květů a čerstvě utržených plodů meruněk provází příjemná kyselinka i jemné minerální tóny s dochutí po meruňkovém džemu. Ovocné tóny mladého vína přecházejí při delším ležení do minerálně petrolejových nuancí. Doporučujeme podávat jako netradiční a výjimečný aperitiv. Chutnat vám bude i k rybím, vepřovým a telecím masům, grilovaným kuřatům či tvrdým sýrům. Doporučená teplota podávání: 7 - 9 °C. Skladujte při tep...

Vinařství Volařík Ryzlink rýnský 2016 0.75l

Vůně lipový květ. Chuť lipový med s lehkou mineralitou.

Volařík Ryzlink rýnský kabinet 2016 0.75l

Vůně Dominuje lipový květ. Chuť Lipový med s lehkou mineralitou.

Znovín Znojmo Ryzlink rýnský 2016 0.75l

Vůně Luční kvítí, meruňky či marcipán. Chuť Svěží, po citrusech, s minerálností v konci. Doporučujeme k Vepřové maso, sýrová mísa či archivace.

Valtice Ryzlink rýnský Gastro 0,75l

Vůně Připomíná lipový květ. Chuť Výrazná a pikantní. Doporučujeme k K drůbežím specialitám, rybám, jemným sýrům.

Znovín Znojmo Ryzlink rýnský 2015 0.75l

Vůně Kvetoucí lípa a citrusové plody. Chuť Svěží, po zahradním ovoci a medu. Doporučujeme k Těstovinám a sýrům.

Lahofer Ryzlink rýnský kabinetní 2016 0.75l

Vůně Lipové květy a čerstvé meruňky. Chuť Meruňkový džem, minerální. Doporučujeme k Jako aperitiv , lehkým masům i tvrdým sýrům.

Ryzlink rýnský, Kabinet, 2014, Karel Průša - Vinařství Na Soutoku, 0.75 l

Toto víno pochází z krásné viniční tratě Hory nedaleko města Bzenec. Jedná se o vinici, která byla vždy vyhlášena produkcí kvalitních hroznů odrůdy Ryzlink rýnský tehdejší Bzenecké vinařské oblasti. Víno vykazuje velmi silný odrůdový charakter, který se ve vůni projevuje intenzivním buketem rozkvetlých stromů a ovocných thiolů. Chuť je podmanivá, svěží a šťavnatá s pikantní kyselinkou, která v kombinaci s nízkým obsahem alkoholu silně nabádá k dalšímu ochutnávání. Doporučujeme podávat ke komb...

Ryzlink rýnský, Pozdní sběr, 2015, Karel Průša - Vinařství Na Soutoku, 0.75 l

Toto víno pochází z krásné viniční obce Novosedly, která byla vždy vyhlášena produkcí velmi kvalitních aromatických bílých vín. Hrozny byly sklízeny ve dvou termínech a ze dvou různých tratí, aby bylo docíleno ideální rovnováhy a plnosti vůní i chutí. Ryzlink rýnský vykazuje velmi silný odrůdový charakter, který se ve vůni projevuje intenzivním buketem rozkvetlých stromů a ovocných thiolů. Chuť je podmanivá, svěží a šťavnatá s pikantní kyselinkou, která v kombinaci s výraznou mineralitou a nasl...

Ryzlink rýnský, Terroir Purmice, Pozdní sběr, 2016, Vinařství Volařík, 0.75 l

Vápenitý rýňák s dovůní po meruňkovém kompotu a křížalách. Chuť je plná, s minerálně meruňkovou dochutí a příjemnou pikantní kyselinkou. Ocenění: Prague Wine Trophy 2017 - zlatá medaile Salon vín 2018 - stříbrná medaile (200 nejlepších vín ČR) Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korkový uzávěr zalit vínem.Víno je vhodné k archivaci po dobu 5-7 let.Vína bylo vyrobeno pouze 6 540 lahví....

Ryzlink rýnský, Premium Collection, Výběr z hroznů, 2012, Château Valtice, 0.75 l

Vůně vína připomíná sušené meruňky a citrusy s jemnými minerálními tóny. Chuť je plná, harmonická s dlouhou dochutí. Doporučujeme podávat k candátovi, krůtě a sýrům s bílou plísní. Ocenění: Salon vín 2014 - 100 nejlepších vín ČR IWC Finger Lakes 2014 - stříbrná medaile Obec: Hrádek Trať: Pustina Alkohol: 12,0 % obj. Zbytkový cukr: 7,2 g/l Kyseliny: 5,6 g/l Bezcukernatý extrakt: 19,9 g/l Doporučená teplota podávání: 8 - 12 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v h...

Modrý Sklep Modrý Sklep Ryzlink rýnský 0,75l 0.75l

Vůně Výrazný lipový nádech. Chuť Medovost, srovnané kyselinky. Doporučujeme k K bílým masům (ryby), telecímu, dezertům.

Spielberg Ryzlink Rýnský Gourmet Pozdní sběr 2014 0,75l 12%

Kvalitní Spielberg Ryzlink Rýnský Gourmet Pozdní sběr 2014 0,75l 12%, Bílá vína

Moravíno Valtice Ryzlink rýnský 2015 0,75l 13%

Kvalitní Moravíno Valtice Ryzlink rýnský 2015 0,75l 13%, Bílá vína

Mikrosvín Mikulov Ryzlink Rýnský suché Jakostní 2015 0,75l 13%

Kvalitní Mikrosvín Mikulov Ryzlink Rýnský suché Jakostní 2015 0,75l 13%, Bílá vína

Ryzlink rýnský, Jakostní odrůdové, Habánské sklepy, 0.75 l

Ryzlink rýnský z Habánských sklepů je nádherné plné víno. Ve vůni nás zaujmou tóny lipového květu, v chuti pak její plnost a příjemná kyselinka. Doporučujeme podávat k předkrmům, lehkým úpravám ryb, drůbeži nebo telecímu masu. Alkohol: 12,5 % obj. Doporučená teplota podávání: 9 - 11 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.

Ryzlink rýnský, Kabinet, 2016, Vinařství Lahofer, 0.75 l

Svěží, zelenkavou barvu se zlatavými odlesky doplňuje pro Ryzlink rýnský typická vůně lipového květu a žlutého melounu. V chuti dominují příjemné šťavnaté ovocité tóny, v delší a intenzivní dochuti přecházející až do sušené meruňky a díky vyšší kyselince i do citrusových tónů. Doporučujeme podávat k rybám, vepřovému a telecímu masu, grilovaným kuřatům a tvrdým sýrům. Báječné je také jako aperitiv nebo doprovod čínských specialit. Ocenění: Salon vín 2018 - stříbrná medaile (200 nejlepšíc...

Ryzlink rýnský, Jakostní šumivé, 2011, Château Bzenec, 0.75 l

Sekt se značkou Chateau Bzenec pochází z vína vyrobeného z hroznů viniční tratě Stará hora v samém lůně nejlepších vinařských tratí jižní Moravy ve Slovácké vinařské podoblasti. Jedinečnost sektu Chateau Bzenec je dána unikátním charakterem a kvalitou hroznů odrůdy Ryzlink rýnský, které do svých mimořádných kvalit zrají v optimálních klimatických podmínkách vlastních vinic, kde uplatňují své jakostní znaky natolik, že dosahují lepších vlastností, než ve své původní vlasti v Porýní a na Mosele. ...

Vinný dům Ryzlink rýnský pozdní sběr 2014, 0,75 l

Celkový dojem: Harmonický a odrůdově typický Ryzlink, který se velmi dobře pije. Vůně: Zaujme vás nazrálé a výrazné aroma, které připomíná lipový květ. Chuť: Svěží, nazrálá, s ovocnou kyselinkou a citrusovou dochutí. Ochutnali jsme: V červnu 2016.

Vinařství Vinselekt Ryzlink rýnský pozdní sběr 2013, 0,75 l

Celkový dojem: Výrazné a nazrálé víno. Pro ctitele tvrdších minerálních Ryzlinků.Vůně: Nazráleljší, minerální, lehce květinová.Chuť: Suchá, minerální, postupně silnější projev kyselinky. Jedná se o Ryzlink s dlouhou ovocnější dochutí.Ochutnali jsme: V dubnu 2016.

Vinařství Volařík Ryzlink rýnský kabinetní 2015, 0,75 l

Celkový dojem: Tento velmi povedený Ryzlink zaujme výraznější kyselinou a mineralitou.Vůně: Středně intenzivní, mladší, s příjemnou mineralitou. Připomíná letní jablka, citronovou kůru a rozkvetlou louku.Chuť: Suchá, minerální, se svěží ovocností a výraznější odrůdovou kyselinou.Ochutnali jsme: V březnu 2017.

Ryzlink rýnský, Zemské, 2016, Vinařství Kraus, 0.75 l

Víno s projevy citrusů, meruněk a angreštu je přes vyšší obsah přírodního cukru svěží a šťavnaté. Strukturně bohaté víno, plné v chuti. Ryzlink je vhodnou odrůdou pro tento typ vína díky kombinaci odrůdové aromatiky a přirozeně vyššímu obsahu kyselin, které vyvažují vyšší obsah přírodního cukru ve víně. Doporučujeme podávat v kombinaci s lehkými dezerty či ovocnými saláty. Doporučená teplota podávání: 9 - 11 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální polo...

Ryzlink rýnský, Zemské, 2015, Vinařství Valihrach, 0.75 l

Alkohol: 11,0 % obj. Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.

Ryzlink rýnský, Premium, VOC, 2014, Vinařství Kořínek, 0.75 l

Obec: Hnanice Trať: Knížecí vrch Alkohol: 12,0 % obj. Zbytkový cukr: 2,0 g/l Kyseliny: 8,1 g/l Doporučená teplota podávání: 9 - 11 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Tohoto vína bylo vyrobeno 3 930 lahví.

Ryzlink rýnský, Pozdní sběr, 2015, Vinařství Škrobák, 0.75 l

Víno z výborně vyzrálých hroznů se prezentuje nádhernou zlatavou barvou a krásnou odrůdovou vůní, která připomíná rozkvetlou lípu, květ heřmánku, vanilku, rozkrojenou hrušku nebo broskvový a ananasový kompot. Chuť je velmi plná s dostatkem alkoholu, mírným zbytkovým cukrem, zakončená svěží kyselinkou. Doporučujeme podávat ke grilovanému kuřeti, teplé zelenině a ke krůtě. Obec: Čejč Trať: V malých Alkohol: 13,0 % obj. Zbytkový cukr: 16,9 g/l Kyseliny: 8,0 g/l Cukernatost hroznů při sběru...

Ryzlink rýnský, Kabinet, 2013, Vinice Hnanice, 0.75 l

Toto víno zelenožluté barvy vás zaujme ve vůní minerálními tóny, jež jsou v chuti doplněny pikantní kyselinkou. Doporučujeme podávat k pečenému lososu s houbovým ragů a rýžovými noky. Obec: Hnanice Trať: Knížecí vrch Alkohol: 11,5 % obj. Zbytkový cukr: 1,0 g/l Kyseliny: 8,4 g/l Bezcukernatý extrakt: 23,2 g/l Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem....

Ryzlink rýnský, Pozdní sběr, 2013, Patria Kobylí, 0.75 l

Víno světle žluté barvy se široce ovocnou vůní s tóny květin. V chuti je to víno plné, výraznou kořenitostí. Pikantní kyselina podporuje ovocitost v dochuti vína. Doporučujeme snoubit se studenými předkrmy. Lahodné bude k lehkým úpravám ryb a jemného telecího masa. Obec: Kobylí Trať: Žleby Alkohol: 12,0 % obj. Zbytkový cukr: 4,8 g/l Kyseliny: 8,3 g/l Bezcukernatý extrakt: 24,6 g/l Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální p...

Ryzlink rýnský, VOC, 2013, Vinařství VINO HORT, 0.75 l

Víno má žlutavou barvu, ve vůni se objevují meruňky a pomerančová kůra s kořenitým výrazem v závěru, v chuti přechází do medové vyzrálosti. Víno má v harmonii výraznou kyselinu, je svěží a plné, minerální. Doporučujeme podávat k rybím pokrmům a tvrdým sýrům. Obec: Dobšice Trať: U Hájku Alkohol: 12,0 % obj. Zbytkový cukr: 6,6 g/l Kyseliny: 8,8 g/l Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem....

Ryzlink rýnský, VOC, 2015, Moravíno, 0.75 l

Víno zlaté barvy s výrazným aroma bezinkového květu a akátu. Chuť je ovocně nasládlá s tóny medu a meruňkové marmelády. Víno zrálo v dřevěných sudech. Doporučujeme podávat k pečeným rybám nebo polotvrdým sýrům. Ocenění: GRAND TEST WINE & Degustation - stříbrná medaile Obec: Valtice Trať: Kačisdorfské pole Alkohol: 13,0 % obj. Zbytkový cukr: 8,1 g/l Kyseliny: 6,8 g/l Doporučená teplota podávání: 11 - 13 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v hori...

Ryzlink rýnský, Pozdní sběr, 2014, Vinařství Lahofer, 0.75 l

Svěží zelenkavě zlatá barva vína se snoubí s jeho výraznou kořenitou vůní po lipovém květu a meruňkovém kompotu a s jemnými minerálními tóny. V chuti je víno suché, plné a extraktivní s pikantní kyselinkou a ovocitou dochutí. Doporučujeme podávat k rybám, vepřovému nebo telecímu masu, grilovanému kuřeti nebo tvrdým sýrům. Alkohol: 12,0 % obj. Zbytkový cukr: 8,4 g/l Kyseliny: 8,3 g/l Bezcukernatý extrakt: 33,9 g/l Cukernatost hroznů při sběru: 22,1 °NM Doporučená teplota podávání...

Znovín Znojmo Ryzlink rýnský víno originální certifikace 2016 0.75l

Vůně Po meruňkách, rozinkách či akátu. Chuť Harmonická, po rynglích a minerálu. Doporučujeme Vepřové maso či kvalitní sýry.

Weingut Hauck Ryzlink rýnský QmP 2016 0.75l

Vůně ovocné tóny - broskev, jablko. Chuť minerální,svěží,dlouhá. Doporučujeme mořské plody, pasta, ryby.