Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Ryby a plody more redakce casopisu apetit

Nalezeno:    5 produktů

Ryby a plody moře - redakce časopisu Apetit

Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, vyu

Grilování - redakce časopisu Apetit, Kateřina Švejdová

Autor : redakce časopisu Apetit, Kateřina Švejdová, Grilování je 12. kuchařka z Edice Apetit a nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril. Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. Autorka knihy Kateřina Švejdová je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edice Apetit, takže si na přípravě a výběru receptů dala opravdu záležet. V kuchařce ale najdete i pokrmy bez masa, zeleninové přílohy, neotřelé dipy, sladkosti...

Bylinky (Edice Apetit)

POPIS Kuchařka Bylinky od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran voňavých receptů, kde hlavní roli hrají bylinky. Dozvíte se, kam která bylinka patří, naučíte se bylinkami dochucovat pokrmy, poznáte jedlé květy. Kuchařská kniha je rozdělena do 9 kapitol: Polévky, Na malý hlad, Maso, Ryby a plody moře, Těstoviny & noky, Voňavá dochucovadla, Z louky a lesa, Sladké mámení a Servis. SPECIFIKACE Rozměry: 21,5 × 24,5 × 1,5 cm Hmotnost: 800 g Rok vydání: 2015 Jazyk: český jazyk Vaz...

Grilování (Edice Apetit) - neuveden

Nová kuchařka Grilování z Edice Apetit nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril. Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. "Autorka knihy Kateřina Švejdová je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edice Apetit, takže si na přípravě a výběru receptů dala opravdu záležet. V kuchařce ale najdete i pokrmy bez masa, zeleninové přílohy, neotřelé dipy, sladkosti a drinky," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. Va...

Grilování (Edice Apetit)

Nová kuchařka Grilování z Edice Apetit nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril. Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. "Autorka knihy Kateřina Švejdová je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edice Apetit, takže si na přípravě a výběru receptů dala opravdu záležet. V kuchařce ale najdete i pokrmy bez masa, zeleninové přílohy, neotřelé dipy, sladkosti a drinky," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. Vař...