Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Paleni destilatu

Nalezeno:    4 produkty

Calvados po lopatě - Návod na výrobu jablečného destilátu - ...

Kniha doplňující současnou mezeru v populárně odborné oblasti technické literatury, zaměřená na výrobu ušlechtilého destilátu z jablek - calvadosu. Vzhledem k našim současným možnostem vychází autor z velmi levné základní suroviny, které se v klimatických podmínkách ČR velmi daří a většinou se nestačí ani plně zužitkovat. Autor formou praktických rad srozumitelně vysvětluje postup výroby jablečné pálenky od sběru jablek, moštování jablečné šťávy, kvašení, vlastního pálení, úpravy macerátu, ředě...

Vizovická Slivovice 2013 0,7l 50%

Každý rok u Jelínků vzniká limitová edice ročníkové slivovice. Rok 2013 trhal rekordy. V sadech na Těchlově se urodilo úctyhodných 435 tun švestek. Do téhle lahve putovalo jen to nejlepší ovoce. Samozřejmě až poté, co prošlo procesem pálení a 365 dní si odpočinulo, aby podruhé dozrálo k naprosté dokonalosti. Chcete víc? Máte to mít. Během procesu zrání se k destilátu přidávaly sušené švestky pro ještě intenzivnější ovocnou chuť a vůni. Rudolf Jelínek staví na více než 400leté tradici výroby d...

Calvados po lopatě (80-7182-216-7)

Kniha – autor Radek Wagner, 112 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Kniha doplňující současnou mezeru v populárně odborné oblasti technické literatury, zaměřená na výrobu ušlechtilého destilátu z jablek - calvadosu. Vzhledem k našim současným možnostem vychází autor z velmi levné základní suroviny, které se v klimatických podmínkách ČR velmi daří a většinou se nestačí ani plně zužitkovat. Autor formou praktických rad srozumitelně vysvětluje postup výroby jablečné pálenky od sběru jable...

Calvados po lopatě - Radek Wagner

Autor : Radek Wagner, Kniha doplňující současnou mezeru v populárně odborné oblasti technické literatury, zaměřená na výrobu ušlechtilého destilátu z jablek - calvadosu. Vzhledem k našim současným možnostem vychází autor z velmi levné základní suroviny, které se v klimatických podmínkách ČR velmi daří a většinou se nestačí ani plně zužitkovat. Autor formou praktických rad srozumitelně vysvětluje postup výroby jablečné pálenky od sběru jablek, moštování jablečné šťávy, kvašení, vlastního pálení,...