Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Odborna literatura pro hotelove skoly

Nalezeno:    16 produktů

Technologie přípravy pokrmů 3

Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy Titul: Technologie přípravy pokrmů 3 Autor: Hana Sedláčková EAN: 9788073730321 ISBN: 978-80-7373-032-1 Nakladatel: JUDr. František Talián - FORTUNA Rok vydání: 200811 Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá Rozměry: 208 x 293 mm Počet stran: 96 Váha: 314 g Jazyk: CZE Technologie přípravy pokrmů 3 - Hana Sedláčková

Více informací
od 105 Kč
Koupit nejlevněji

Otoupal Pavel, Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 1

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřn...

Více informací
od 98 Kč
Koupit nejlevněji

Technologie přípravy pokrmů 5

Podrobnější popis bohužel není k dispozici. Pokud chcete o této knize vědět více, zkuste prosím některý z obchodů, který má knihu v nabídce.

Více informací
od 116 Kč
Koupit nejlevněji

Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)

Kniha – autor Hana Sedláčková, 144 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.

Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)

Kniha – autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípra...

Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)

Kniha – autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípra...

Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)

Kniha – autor Hana Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl s...

Literatura pro 3.ročník SŠ - Pracovní sešit

Zkrácená verze pracovního sešitu Literatura pro 2. ročník středních škol vychází z původní podoby pracovního sešitu, lépe však reflektuje hodinovou dotaci (66, resp. 99 hodin ročně) předmětu český jazyk zejména na středních odborných školách. Zkrácená verze pracovního sešitu rozvíjí a procvičuje znalosti, které jsou po teoretické stránce obsaženy v učebnici. Stejně tak napomáhá rozvoji dovedností i klíčových kompetencí na pozadí probíraného učiva. Struktura pracovního sešitu kopíruje strukturu...

Literatura pro 1.ročník SŠ - Pracovní sešit - Bláhová R. a kolektiv

Zkrácená verze pracovního sešitu Literatura pro 1. ročník SŠ vychází z původní podoby pracovního sešitu, lépe však reflektuje hodinovou dotaci (66, resp. 99 hodin ročně) předmětu český jazyk zejména na středních odborných školách. Zkrácená verze pracovního sešitu rozvíjí a procvičuje znalosti, které jsou po teoretické stránce obsaženy v učebnici. Stejně tak napomáhá rozvoji dovedností i klíčových kompetencí na pozadí probíraného učiva. Struktura pracovního sešitu kopíruje strukturu učebnice...

Literatura pro 3.ročník SŠ - Pracovní sešit - Andree Lukáš a kolektiv

Zkrácená verze pracovního sešitu Literatura pro 2. ročník středních škol vychází z původní podoby pracovního sešitu, lépe však reflektuje hodinovou dotaci (66, resp. 99 hodin ročně) předmětu český jazyk zejména na středních odborných školách. Zkrácená verze pracovního sešitu rozvíjí a procvičuje znalosti, které jsou po teoretické stránce obsaženy v učebnici. Stejně tak napomáhá rozvoji dovedností i klíčových kompetencí na pozadí probíraného učiva. Struktura pracovního sešitu kopíruje strukt...

Literatura pro 2.ročník SŠ - Pracovní sešit - Kulhavá M. a kolektiv

Zkrácená verze pracovního sešitu Literatura pro 2. ročník středních škol vychází z původní podoby pracovního sešitu, lépe však reflektuje hodinovou dotaci (66, resp. 99 hodin ročně) předmětu český jazyk zejména na středních odborných školách. Zkrácená verze pracovního sešitu rozvíjí a procvičuje znalosti, které jsou po teoretické stránce obsaženy v učebnici. Stejně tak napomáhá rozvoji dovedností i klíčových kompetencí na pozadí probíraného učiva. Struktura pracovního sešitu kopíruje strukt...

Literatura pro 3. ročník středních škol – pracovní sešit (zkrácená verze) - L. Andree, M. Hošek, M. Fránek, K. Srnská, V. Tobolíková

Zkrácená verze pracovního sešitu Literatura pro 2. ročník středních škol vychází z původní podoby pracovního sešitu, lépe však reflektuje hodinovou dotaci (66, resp. 99 hodin ročně) předmětu český jazyk zejména na středních odborných školách. Zkrácená verze pracovního sešitu rozvíjí a procvičuje znalosti, které jsou po teoretické stránce obsaženy v učebnici. Stejně tak napomáhá rozvoji dovedností i klíčových kompetencí na pozadí probíraného učiva. Struktura pracovního sešitu kopíruje strukt...

Literatura pro 2. ročník středních škol – pracovní sešit (zkrácená verze) - M. Kulhavá, T. Polášková, K. Srnská, V. Tobolíková

Zkrácená verze pracovního sešitu Literatura pro 2. ročník středních škol vychází z původní podoby pracovního sešitu, lépe však reflektuje hodinovou dotaci (66, resp. 99 hodin ročně) předmětu český jazyk zejména na středních odborných školách. Zkrácená verze pracovního sešitu rozvíjí a procvičuje znalosti, které jsou po teoretické stránce obsaženy v učebnici. Stejně tak napomáhá rozvoji dovedností i klíčových kompetencí na pozadí probíraného učiva. Struktura pracovního sešitu kopíruje strukt...

Literatura pro 1. ročník středních škol – pracovní sešit (zkrácená verze) - Mgr. Renata BláhováPhDr. Ivana Dorovská, Mgr. Milan Hošek, Mgr. Eva Chvalovská, Mgr. Taťána Polášková, Mgr. Pavel Slepička, Mgr. Kateřina Srnská

Zkrácená verze pracovního sešitu Literatura pro 1. ročník SŠ vychází z původní podoby pracovního sešitu, lépe však reflektuje hodinovou dotaci (66, resp. 99 hodin ročně) předmětu český jazyk zejména na středních odborných školách. Zkrácená verze pracovního sešitu rozvíjí a procvičuje znalosti, které jsou po teoretické stránce obsaženy v učebnici. Stejně tak napomáhá rozvoji dovedností i klíčových kompetencí na pozadí probíraného učiva. Struktura pracovního sešitu kopíruje strukturu učebnice...

Deutsch im Tourismus - Němčina pro pracovníky cestovního ruchu - 2. vydání - Věra Höppnerová

Druhé vydání úspěšné učebnice „Deutsch im Tourismus“ je určena žákům středních nebo vyšších odborných škol cestovního ruchu a pracovníkům v oblasti cestovního ruchu, kteří se chtějí buď v odborně zaměřených jazykových kurzech či v samostudiu jazykově zdokonalit. Předpokládá základní jazykové znalosti v rozsahu dvou dílů učebnic „Němčiny pro jazykové školy“, popř. „Sprechen Sie Deutsch ?“. Jejím obsahem je odborná komunikace v základních oblastech cestovního ruchu – v hotelnictví, ve veřejném s...

Slabikář - Naše čtení 1 - 3. vydání - Linc Vladimír, Kábele František

Učebnice Naše čtení pro 1. základní školy postihuje a zpracovává učivo vzdělávacího oboru Český jazyk a literatura dané Rámcovým vzdělávacím programem základního vzdělávání – přílohou upravující vzdělávání žáků se speciálními potřebami. Celková koncepce učebnice má logickou stavbu a vhodné členění. Obsah učiva odpovídá časové dotaci předmětu. Odborná i obsahová správnost textu včetně grafických příloh odpovídá věku i mentální úrovni žáků základních škol. Rukopis slabikáře odpovídá po stránce me...

Slabikář - Naše čtení 1 - 3. vydání - Kábele František Linc Vladimír

Učebnice Naše čtení pro 1. základní školy postihuje a zpracovává učivo vzdělávacího oboru Český jazyk a literatura dané Rámcovým vzdělávacím programem základního vzdělávání – přílohou upravující vzdělávání žáků se speciálními potřebami. Celková koncepce učebnice má logickou stavbu a vhodné členění. Obsah učiva odpovídá časové dotaci předmětu. Odborná i obsahová správnost textu včetně grafických příloh odpovídá věku i mentální úrovni žáků základních škol. Rukopis slabikáře odpovídá po stránce me...

Slabikář - Naše čtení 2 - 3. vydání - Kábele František Linc Vladimír

Učebnice Naše čtení pro 1. základní školy postihuje a zpracovává učivo vzdělávacího oboru Český jazyk a literatura dané Rámcovým vzdělávacím programem základního vzdělávání – přílohou upravující vzdělávání žáků se speciálními potřebami. Celková koncepce učebnice má logickou stavbu a vhodné členění. Obsah učiva odpovídá časové dotaci předmětu. Odborná i obsahová správnost textu včetně grafických příloh odpovídá věku i mentální úrovni žáků základních škol. Rukopis slabikáře odpovídá po stránce me...

Slabikář - Naše čtení 1 - 3. vydání

Učebnice Naše čtení pro 1. základní školy postihuje a zpracovává učivo vzdělávacího oboru Český jazyk a literatura dané Rámcovým vzdělávacím programem základního vzdělávání – přílohou upravující vzdělávání žáků se speciálními potřebami. Celková koncepce učebnice má logickou stavbu a vhodné členění. Obsah učiva odpovídá časové dotaci předmětu. Odborná i obsahová správnost textu včetně grafických příloh odpovídá věku i mentální úrovni žáků základních škol. Rukopis slabikáře odpovídá po stránce me...