Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Moravska zlata

Nalezeno:    10 produktů

Stříbrná medaile Zlatá bula sicilská proof

Základní informace Zlatá bula sicilská patří mezi několik málo historických dokumentů, které jsou známy nejen odborníkům, ale i široké veřejnosti. Zlatou bulu sicilskou vydal roku 1212 římský král Fridrich II. v Basileji ve prospěch českého krále Přemysla Otakara I. Jedná se o jeden ze základních dokumentů české státnosti dokládající dědičnou královskou hodnost panovníka. Na averzní straně medaile jsou vyobrazeny polopostavy panovníků Fridricha II. a Přemysla Otakara I., jejichž podoba byl...

Moravanka Jana Slabáka - Zlatá kolekce 3CD: CD

Čtyřicet let v nahrávacím studiu a především sedmdesátka pana kapelníka, to jsou letošní velká výročí Moravanky! Tato virtuózní dechová kapela patří mezi nepochybné stálice naší populární hudby. Obsáhlá kompilace zahrnuje ukázky z prvních deseti alb, tedy to, co učinilo Moravanku synonymem pro fandovsky i profesionálně zvládnuté převedení lidových písní do moderní podoby. Oslavenec Jan Slabák, rodák od Kyjova, mimořádně talentovaný trumpetista s filharmonickými i jazzovými zkušenostmi, se sh...

Gott Karel - Mé písně - Zlatá albová kolekce (36CD): CD

Nic lepšího si jistě k narozeninám Mistr nemohl přát, než velkolepou kolekci jeho tvorby. Nabízíme jedinečný komplet 33 supraphonských alb doplněných třemi bonusovými CD. Karel Gott je skutečný fenomén české hudby, nenechte si ujít jedinečnou možnost získat jeho kompletní tvorbu.Seznam stop:CD 1: 1. Angelina 2. Oči sněhem zaváté 3. Maria 4. That Lucky Old Sun 5. Adresát neznámý (From Me To You) 6. Tam, kde šumí proud 7. Příval pláče (Rawhide) 8...

Aurelius, Výběr z hroznů, 2015, Vinařství Košut, 0.75 l

Doporučujeme podávat k exotickým pokrmům a ovoci. Ocenění: IWC Finger Lakes 2016 - velká zlatá medaile Weinparade Poysdorf 2016 - zlatá medaile Obec: Moravská Nová Ves Trať: Stará hora Alkohol: 12,0 % obj. Doporučená teplota podávání: 12 - 15 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 3 - 6 let od lahvování.