Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Domaci udirny a uzeni

Nalezeno:    116 produktů

Udírny a uzení

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny. Způsoby uzení: studeným, teplým a horkým kouřem, prostředky k uzení, jak kouř působí Druhy udíren – od malých po velké: malé zahradní...

Více informací
od 117 Kč
Koupit nejlevněji

Václav Vlk: Udírny

Václav Vlk: Udírny Konstrukce, stavba, uzení

Více informací
od 67 Kč
Koupit nejlevněji

Udírny - konstrukce, stavba, uzení

Originální kniha, která vychází vstříc poptávce po jedinečnosti, po výrobku, který není prefabrikovaný, který nemá soused a který nelze koupit v stavebně kutilských obchodních řetězcích. V českém pros

Udírny a uzení - Binder, Egon

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a

Egon Binder, Udírny a uzení

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny. Způsoby uzení: studeným, teplým a horkým kouřem, prostředky k uzení, jak kouř působí. Druhy udíren – od malých po velké: malé zahradní udí...

Udírny a uzení - Egon Binder

Autor : Egon Binder, Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny. Druh sortimentu : Kniha, Udírny a uzení, Jazyk : Čeština, Počet stran : 112...

Udírny a uzení - Egon Binder

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně

Udírny a uzení - maso - masné výrobky - ryby

Udírny a uzení - maso - masné výrobky - ryby najdte na Digiboss.cz. Udírny a uzení - maso - masné výrobky - ryby nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně

Udírny a uzení - Egon M. Binder

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně

Udírny a uzení ryb - Binder Egon

Na správně vyuzené rybě si pochutnáte! Jaké ryby jsou vhodné k uzení? Můžu ryby udit i v kuchyni? Jak mám postavit zděnou udírnu? Na tyto a ještě mnohé další otázky vám odpoví tato kniha, jejímž autorem je Egon Binder. V této praktické publikaci naleznete informace o druzích ryb i o jejich přípravě, nasolení a o druzích vhodného koření, zda a co je lepší udit zastudena a co zahorka, co zasucha a zavlhka, jakých chyb se při uzení vyvarovat, ale také o stavbě udíren. Jsou zde samozřejmě i znameni...

Václav Vlk, Udírny - konstrukce, stavba, uzení

Udírny - konstrukce, stavba, uzení Originální kniha, která vychází vstříc poptávce po jedinečnosti, po výrobku, který není prefabrikovaný, který nemá soused a který nelze koupit v stavebně kutilských obchodních řetězcích. V českém prostředí roste potřeba společenské konzumace dobrého jídla připraveného pokud možno na zahradě a s rodinou nebo přáteli. Také skutečnost, že uzeniny jsou velice často vyráběny spíše chemickou cestou než skutečným uzením, vede k zájmu o přípravu uzených pochoutek doma...

Udírny - konstrukce, stavba, uzení - Václav Vlk

Udírny - konstrukce, stavba, uzení - Václav Vlk Originální kniha, která vychází vstříc poptávce po jedinečnosti, po výrobku, který není prefabrikovaný, který nemá soused a který nelze koupit v stavebně kutilských obchodních řetězcích. V českém prostředí roste potřeba společenské konzumace dobrého jídla připraveného pokud možno na zahradě a s rodinou nebo přáteli. Také skutečnost, že uzeniny jsou velice často vyráběny spíše chemickou cestou než skutečným uzením, vede k zájmu o přípravu uzených p...

Udírny - konstrukce, stavba, uzení - Vlk Václav

Originální kniha, která vychází vstříc poptávce po jedinečnosti, po výrobku, který není prefabrikovaný, který nemá soused a který nelze koupit v stavebně kutilských obchodních řetězcích. V českém prostředí roste potřeba společenské konzumace dobrého jídla připraveného pokud možno na zahradě a s rodinou nebo přáteli. Také skutečnost, že uzeniny jsou velice často vyráběny spíše chemickou cestou než skutečným uzením, vede k zájmu o přípravu uzených pochoutek doma. Čtenář získá podrobné informace o...

Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby - Binder Egon

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny. Způsoby uzení: studeným, teplým a horkým kouřem, prostředky k uzení, jak kouř působí Druhy udíren – od malých po velké: malé zahradní...

Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby - Binder Egon

Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby - Binder Egon Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.Způsoby uzení: studeným, teplým a horkým kouřem, prostředky k uzení, jak kouř...

Udírny a uzení - maso – masné výrobky – ryby - Binder Egon

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.V knize najdete: způsoby uzení, druhy udíren, uzení masa a masných výrobků, uzení ryb....

Udírny a uzení. maso – masné výrobky – ryby - Egon Binder

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení.

Udírny. konstrukce, stavba, uzení - Václav Vlk e-kniha

Originální kniha, která vychází vstříc poptávce po jedinečnosti, po výrobku, který není prefabrikovaný, který nemá soused a který nelze koupit v stavebně kutilských obchodních řetězcích.

Udírny - Václav Vlk

Autor : Václav Vlk, Originální kniha, která vychází vstříc poptávce po jedinečnosti, po výrobku, který není prefabrikovaný, který nemá soused a který nelze koupit v stavebně kutilských obchodních řetězcích. V českém prostředí roste potřeba společenské konzumace dobrého jídla připraveného pokud možno na zahradě a s rodinou nebo přáteli. Také skutečnost, že uzeniny jsou velice často vyráběny spíše chemickou cestou než skutečným uzením, vede k zájmu o přípravu uzených pochoutek doma. Čtenář získá ...

Kniha Vše o uzení

Vše o uzení, autor Vladimír Dyk. Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké mát...

Udírny a zahradní krby - Domácí dílna 1 - Václav Vlk

Udírny a zahradní krby - Domácí dílna 1 - Václav Vlk Publikace umožní čtenáři postavit a provozovat na své zahradě několik různých typů udíren. Podrobně je rozebrána příprava a stavba základní udírny, ostatní konkrétní typy jsou popsány včetně přesných vyobrazení s rozměry a radami k jejich stavbě, resp. instalaci, a používání. Kniha je doplněna recepty k přípravě masa, zeleniny a příloh v grilovacích udírnách. z kategorie Knihy | Naučná literatura | Hobby | Byt, dům, zahrada | Zahrada, pěstite...

Podstavec IMPULS pro izolované udírny

Stabilní podstavec pod izolované udírny z nerez profilovaného materiálu. Podstavec obsahuje odkládací plochu pro různé příslušenství a ingredience potřebné k vlastnímu uzení.

Stolek IMPULS pod multifunkční udírny

Skvělý skládací stolek, na kterém lze udírnu snadno posadit a bezpečně používat. stolek může být použit pro více typů udíren. Rozhodující je vždy vnější rozměr udírny. Stolek je ale zejména vhodný pod multifunkční udírny. Pro obsluhu je dosažená optimální výška udírny. Skládací stolek je vyrobený z vysoce kvalitního pozinkovaného profilu a trubky. Po uzení lze stolek po uvolnění křídlových matic složit. Pracovní výška je 50 cm.

Domácí uzení masa na grilu i v udírně - Fleischmann Will

Málokterá vůně probouzí v člověku takové chutě, jako vůně udícího se masa. Křehké a perfektně ochucené maso dodá nezaměnitelné aroma mnoha různým pokrmům. Kniha vás provede všemi kroky na cestě za dokonale vyuzeným kouskem masa a přidá nejrůznější tipy a triky na kořenicí směsi a marinády. Přes 50 receptů na uzení drůbeže, hovězího či vepřového masa i mořských plodů od cenami ověnčeného autora Willa Fleischmana vám pomůže zazářit na letních party s přáteli a rodinou....

Domácí uzení masa na grilu i v udírně - Will Fleischmann

Málokterá vůně probouzí v člověku takové chutě, jako vůně udícího se masa. Křehké a perfektně ochucené maso dodá nezaměnitelné aroma mnoha různým pokrmům. Kniha vás provede všemi kroky na cestě za dokonale vyuzeným kouskem masa a přidá nejrůznější tipy a triky na kořenicí směsi a marinády. Přes 50 receptů na uzení drůbeže, hovězího či vepřového masa i mořských plodů od cenami ověnčeného autora Willa Fleischmana vám pomůže zazářit na letních party s přáteli a rodinou....

Fleischmann Will: Domácí uzení masa na grilu i v udírně

Málokterá vůně probouzí v člověku takové chutě, jako vůně udícího se masa. Křehké a perfektně ochucené maso dodá nezaměnitelné aroma mnoha různým pokrmům.

Domácí uzení masa na grilu i v udírně - Fleischmann Will

Málokterá vůně probouzí v člověku takové chutě, jako vůně udícího se masa. Křehké a perfektně ochucené maso dodá nezaměnitelné aroma mnoha různým pokrmům. Kniha vás provede všemi kroky na cestě za dok

Vše o uzení - Vladimír Dyk

Autor : Vladimír Dyk, Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to mo...

Bukové piliny pro uzení 3 kg

Bukové piliny pro udírny. Piliny slouží k topení a vývinu udícího kouře pro udírny. Garantované 100% čisté bukové piliny.

Bukové piliny pro uzení 0.5kg

Bukové piliny pro udírny. Piliny slouží k topení a vývinu udícího kouře pro udírny. Garantované 100% čisté bukové piliny.

Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm

Autor : Bernhard Gahm, Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se bu...

Buková drť pro uzení 2-10mm 15kg

Buková drť (štěpka) pro udírny. Drť slouží k topení a vývinu udícího kouře pro udírny. Garantovaná 100% čistá buková drť (štěpka) bez příměsí a kůry.

Buková drť pro uzení 4-12mm 15kg

Buková drť (štěpka) pro udírny. Drť slouží k topení a vývinu udícího kouře pro udírny. Garantovaná 100% čistá buková drť (štěpka) bez příměsí a kůry.

Buková drť pro uzení 4-16mm 15kg

Buková drť (štěpka) pro udírny. Drť slouží k topení a vývinu udícího kouře pro udírny. Garantovaná 100% čistá buková drť (štěpka) bez příměsí a kůry.

Udící rošt do udírny BORNIAK 150l

Přídavný udící rošt pro udírny Borniak o objemu 150l (UW-150 a UWS-150). Rošt se dokonale hodí k uzení ryb, klobás nebo sýrů. Oproti hákům nevzniká riziko, že se pokrm utrhne nebo spadne. Materiál roštu - potravinářská nerezová ocel.

Udící rošt do udírny BORNIAK 70l

Přídavný udící rošt pro udírny Borniak o objemu 70l (UW-70 a UWS-70). Rošt se dokonale hodí k uzení ryb, klobás nebo sýrů. Oproti hákům nevzniká riziko, že se pokrm utrhne nebo spadne. Materiál roštu - potravinářská nerezová ocel.

Bukové kousky dřeva pro uzení 15kg

Bukové kousky dřeva pro udírny. Kousky dřeva šíroké 10 až 30cm a dlouhé 20 až 40cm z vyschlého zdravého bukového dřeva bez kůry pro topení a vývin udícího kouře pro udírny.

Bukové drobné kousky dřeva pro uzení 15kg

Drobnější bukové kousky dřeva pro udírny. Kousky dřeva šíroké 2 až 10cm a dlouhé 10 až 30cm z vyschlého zdravého bukového dřeva bez kůry pro topení a vývin udícího kouře pro udírny.

Bukové piliny pro uzení s jalovcem

Bukové piliny s jalovcem. Piliny slouží k topení a vývinu aromatizovaného udícího kouře pro udírny. Obsah 500 gramů, 5% jalovce. Garantované 100% čisté bukové piliny.

Bukové piliny pro uzení 0,5-3mm 15kg

Bukové hrubší piliny pro udírny. Piliny slouží k topení a vývinu udícího kouře pro udírny. Garantované 100% čisté bukové piliny bez příměsí a kůry.

Buková drť jemná pro uzení 2-5mm 15kg

Buková jemná drť (štěpka) pro udírny. Drť slouží k topení a vývinu udícího kouře pro udírny. Garantovaná 100% čistá buková drť (štěpka) bez příměsí a kůry.

Uzení, nakládání a konzervování masa - od šunky po žebírka -...

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případ...

Udící dřevěná drť pro udírny BORNIAK 10l 10l buk

Kvalita a druh uzenářské štěpky má zásadní vliv na chuť, vůni a barvu uzenin. Dřevěné štěpky jsou jako koření - v závislosti na druhu dřeva, z jakého byly vyrobeny, se jedny hodí spíše k rybám, jiné k vepřovému a další pak k drůbeži. Samozřejmě jednotlivé štěpky lze míchat a vytvořit si tak vlastní recepturu. Buková štěpka - nenahraditelná v případě vepřového, ryb a drůbeže. Zajišťuje masu jasnou, zlatavou barvu. Je iIdeálním řešením jako univerzální udící štěpka pro začátečníky. Olšová štěpka ...

Udící dřevěná drť pro udírny BORNIAK 10l 10l olše

Kvalita a druh uzenářské štěpky má zásadní vliv na chuť, vůni a barvu uzenin. Dřevěné štěpky jsou jako koření - v závislosti na druhu dřeva, z jakého byly vyrobeny, se jedny hodí spíše k rybám, jiné k vepřovému a další pak k drůbeži. Samozřejmě jednotlivé štěpky lze míchat a vytvořit si tak vlastní recepturu. Buková štěpka - nenahraditelná v případě vepřového, ryb a drůbeže. Zajišťuje masu jasnou, zlatavou barvu. Je iIdeálním řešením jako univerzální udící štěpka pro začátečníky. Olšová štěpka ...

Udící dřevěná drť pro udírny BORNIAK 10l 10l dub

Kvalita a druh uzenářské štěpky má zásadní vliv na chuť, vůni a barvu uzenin. Dřevěné štěpky jsou jako koření - v závislosti na druhu dřeva, z jakého byly vyrobeny, se jedny hodí spíše k rybám, jiné k vepřovému a další pak k drůbeži. Samozřejmě jednotlivé štěpky lze míchat a vytvořit si tak vlastní recepturu. Buková štěpka - nenahraditelná v případě vepřového, ryb a drůbeže. Zajišťuje masu jasnou, zlatavou barvu. Je iIdeálním řešením jako univerzální udící štěpka pro začátečníky. Olšová štěpka ...

Udící dřevěná drť pro udírny BORNIAK 10l 10l bříza

Kvalita a druh uzenářské štěpky má zásadní vliv na chuť, vůni a barvu uzenin. Dřevěné štěpky jsou jako koření - v závislosti na druhu dřeva, z jakého byly vyrobeny, se jedny hodí spíše k rybám, jiné k vepřovému a další pak k drůbeži. Samozřejmě jednotlivé štěpky lze míchat a vytvořit si tak vlastní recepturu. Buková štěpka - nenahraditelná v případě vepřového, ryb a drůbeže. Zajišťuje masu jasnou, zlatavou barvu. Je iIdeálním řešením jako univerzální udící štěpka pro začátečníky. Olšová štěpka ...

Vše o uzení - Rady, tipy, recepty - Dyk Vladimír

Vše o uzení - Rady, tipy, recepty - Dyk Vladimír Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě u...

Vše o uzení - Rady, tipy, recepty - Dyk Vladimír

Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodn...

Uzení, nakládání a konzervování masa. Od šunky po žebírka - Bernhard Gahm

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina - ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky.

Uzení, nakládání a konzervování masa. od šunky po žebírka - Bernhard Gahm e-kniha

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina — ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit.

Gahm Bernhard: Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit.

Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka - Gahm Bernhard

Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka - Gahm Bernhard Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorn...

Domácí řeznická kuchařka - Josef Dušátko

Autor : Josef Dušátko, KZ0264 POKEC Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat i v bytě, nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko, stačí pouze nakoupit si suroviny a pustit se do díla. Ale pokud budete chtít, podle této knihy můžete aktivně pomáhat řezníkovi při opravdové zabijačce, protože postupy, jak na to, zde najdete také....

Domácí řeznická kuchařka - Tradiční recepty z vepřového, hovězího a skopového - Dušátko Josef

Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat i v bytě, nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko, stačí pouze nakoupit si suroviny a pustit se do díla. Ale pokud budete chtít, podle této knihy můžete aktivně pomáhat řezníkovi při opravdové zabijačce, protože postupy, jak na to, zde najdete také. Navíc zde naleznete kapitolu, jak s...

Domácí řeznická kuchařka - Tradiční recepty z vepřového, hov...

Uspořádejte klasické zabijačkové hody – ve vlastní kuchyni! Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat i v bytě, nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko, stačí pouze nakoupit si suroviny a pustit se do díla. Ale pokud budete chtít, podle této knihy můžete aktivně pomáhat řezníkovi při opravdové zabijačce, protože postupy, jak...

Domácí řeznická kuchařka: Tradiční recepty z vepřového, hovězího a skopového (978-80-264-0995-3)

Kniha – autor Josef Dušátko, 164 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá KZ0264 POKEC Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat i v bytě, nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko, stačí pouze nakoupit si suroviny a pustit se do díla. Ale pokud budete chtít, podle této knihy můžete aktivně pomáhat řezníkovi při opravdové zabij...

Gril a udírna IMPULS elektrická multifunkční prosklená

Gril a udírna multifunkční IMPULS osazená elektrospirálou s regulací teploty. Výkon 2 kW. Velmi stabilní elektrická udírna na uzení a grilování masa, šunky, klobás a ryb cca do 12 kg. Čelní dveře jsou osazené tvrzeným sklem, které umožňuje kontrolovat průběh uzení při zavřených dveřích. Extrémně dobrá regulace přívodu vzduchu. K ohřevu udírny a vývinu kouře je použita elektrická topná spirála s regulací, která urychluje výrazně průběh uzení a napomáhá k lepší regulaci vlastního uzení. Přiložený...

Konzervování a zavařování - Doma a chutně - Strawbridgeovi Dick a James

Chuť a vůně domácích zavařenin, množství inspirativních receptů… Již vyšlo: Nakládání a uzení Každý z nás už si zřejmě někdy pochutnával na domácích zavařeninách a mnozí nostalgicky vzpomínáme na časy, kdy jimi voněla celá babiččina spíž. Proč ale jenom vzpomínat? Co vám brání pustit se do toho také? S naší knihou se lehce naučíte vyrábět klasické džemy, ale i želé, sušené a kandované ovoce, nakládanou zeleninu, ovocná vína, kečupy a další lahůdky. Kromě toho ještě ušetříte a navíc budou vaše ...

Brikety Bradley 120 ks a kniha Udíme ryby s M.Štěpničkou

Miloš Štěpnička je známým autorem mnoha publikací týkajících se pokrmů z ryb a jejich přípravy. Tentokrát v knize s názvem Udíme ryby s Milošem Štěpničkou naleznete základy uzení, techniky, tipy a triky, druhy ryb vhodné pro uzení, popis vhodné udírny, jak připravit rybu pro uzení od A až do Z, zajímavé recepty z uzených ryb a v neposlední řadě zkušenosti s uzením v různých udírnách. Publikace určena jak pro začátečníky, tak i pokročilé. Publikace má 160 stran a je vybavená velkým množstvím náz...

Adaptér studeného kouře BRADLEY

Adaptér studeného kouře pro udírny Bradley. Díky tomuto adaptéru můžete udírny Bradley využít i pro uzení studeným kouřem. Je to velmi jednoduché, tento adaptér se vloží mezi udírnu a vlastní generátor kouře udírny. Adaptér studeného kouře je uzpůsoben pro toto napojení, z jedné strany na udírnu a z druhé na generátor kouře. Vytvoříte tak delší kouřovod, ve kterém se bude kouř ochlazovat. V udírně vypnete topné těleso a teplotu v udírně bude ovlivňovat jen okolní teplota udírny a teplo z doutna...

Udíme ryby s Milošem Štěpničkou - Štěpnička Miloš

Nejnovější publikace Miloše Štěpničky se tentokrát zabývá uzením ryb. Kniha je určena jak pro začátečníky, tak pro pokročilé. V příručce najdete všeobecné teoretické základy uzení, techniky, tipy a triky, druhy ryb vhodné pro uzení, popis vhodné udírny, jak připravit rybu pro uzení od A až do Z, zajímavé recepty z uzených ryb a mnoho dalších zajímavostí....

Udíme ryby s Milošem Štěpničkou - Miloš Štěpnička

Nejnovější publikace Miloše Štěpničky se tentokrát zabývá uzením ryb. Kniha je určena jak pro začátečníky, tak pro pokročilé. V příručce najdete všeobecné teoretické základy uzení, techniky, tipy a triky, druhy ryb vhodné pro uzení, popis vhodné udírny, jak připravit rybu pro uzení od A až do Z, zajímavé recepty z uzených ryb a mnoho dalších zajímavostí....

Udíme ryby s Milošem Štěpničkou - Miloš Štěpnička

Kniha je určena jak pro začátečníky, tak pro pokročilé. V příručce najdete všeobecné teoretické základy uzení, techniky, tipy a triky, druhy ryb vhodné pro uzení, popis vhodné udírny, jak připravit rybu pro uzení od A až do Z, zajímavé recepty aj.

Impuls multifunkční střední 0,8m

Nerezová prosklená udírna osazená elektrospirálou s regulací teploty. Výkon 2 kW. Velmi stabilní elektrická udírna na uzení masa, šunky, klobás, ryb cca do 12kg. Extrémně dobrá regulace přívodu vzduchu. Možné použití el. topné spirály k roztopení udírny a vývinu kouře . Elektrické topné těleso urychluje výrazně průběh uzení a napomáhá k lepší regulaci vlastního uzení. Přiloženým nerezovým teploměrem umístěným ve dveřích udírny lze kontrolovat výši teploty při uzení. V udírně je samozřejmě možné...

Buková jemná drť Rauchergold 1-4mm 15kg

Buková jemná tříděná drť (štěpka) Rauchergold německé výroby pro uzení. Drť slouží k topení a vývinu udícího kouře pro udírny a grily. Garantovaná 100% čistá tříděná buková drť bez příměsí a kůry.

Bukové piliny Rauchergold 0,75-2mm 15kg

Bukové jemné tříděné piliny Rauchergold německé výroby pro uzení. Piliny slouží k topení a vývinu udícího kouře pro udírny a grily. Garantované 100% čisté tříděné bukové piliny bez příměsí a kůry.

Impuls izolovaná 1,25m zinek 125cm

Udírna je díky 27mm silné izolaci vhodná zejména pro celoroční provoz, je vhodná i pro studené uzení. Udírna má samostatný prostor pro hoření a uzení. Dělící stěna s otvory mezi těmito dvěma prostory je krytá odkapávací miskou. Tím je zabráněno vniknutí ohně do udící komory. Odkapávací miska současně zachytává tuk z uzeného masa. K dobré regulaci průběhu uzení slouží regulační klapka na víku udírny a na čele ohniště. Udírnu lze doplnit upraveným popelníkem s elektrickou spirálou a termostatem s...

Impuls izolovaná 1,25m nerez 125cm

Udírna je díky 27mm silné izolaci vhodná zejména pro celoroční provoz, je vhodná i pro studené uzení. Udírna má samostatný prostor pro hoření a uzení. Dělící stěna s otvory mezi těmito dvěma prostory je krytá odkapávací miskou. Tím je zabráněno vniknutí ohně do udící komory. Odkapávací miska současně zachytává tuk z uzeného masa. K dobré regulaci průběhu uzení slouží regulační klapka na víku udírny a na čele ohniště. Udírnu lze doplnit upraveným popelníkem s elektrickou spirálou a termostatem s...

Udírna IMPULS elektrická s grilem multifunkční prosklená

Udírna multifunkční IMPULS osazená elektrospirálou s regulací teploty. Výkon 2 kW. Velmi stabilní elektrická udírna na uzení a grilování masa, šunky, klobás a ryb cca do 12 kg. Čelní dveře jsou osazené tvrzeným sklem, které umožňuje kontrolovat průběh uzení při zavřených dveřích. Extrémně dobrá regulace přívodu vzduchu. K ohřevu udírny a vývinu kouře je použita elektrická topná spirála s regulací, která urychluje výrazně průběh uzení a napomáhá k lepší regulaci vlastního uzení. Přiloženým nerez...

Udíme ryby s Milošem Štěpničkou - Miloš Štěpnička

Udíme ryby s Milošem Štěpničkou - Miloš Štěpnička Nejnovější publikace Miloše Štěpničky se tentokrát zabývá uzením ryb. Kniha je určena jak pro začátečníky, tak pro pokročilé. V příručce najdete všeobecné teoretické základy uzení, techniky, tipy a triky, druhy ryb vhodné pro uzení, popis vhodné udírny, jak připravit rybu pro uzení od A až do Z, zajímavé recepty z uzených ryb a mnoho dalších zajímavostí.... z kategorie Knihy | Kuchařky | Ryby a mořské plody od DONA naleznete ne e-shopu KnihyDobr...

Udíme ryby s Milošem Štěpničkou - Miloš Štěpnička

Autor : Miloš Štěpnička, Nejnovější publikace Miloše Štěpničky se tentokrát zabývá uzením ryb. Kniha je určena jak pro začátečníky, tak pro pokročilé. V příručce najdete všeobecné teoretické základy uzení, techniky, tipy a triky, druhy ryb vhodné pro uzení, popis vhodné udírny, jak připravit rybu pro uzení od A až do Z, zajímavé recepty z uzených ryb a mnoho dalších zajímavostí.... Druh sortimentu : Kniha, Udíme ryby s Milošem Štěpničkou, Jazyk : Čeština, Počet stran : 160...

Impuls multifunkční střední 0,8m prosklená

Velmi stabilní udírna na uzení masa, klobás a ryb cca do 12kg. Extrémně dobrá regulace přívodu vzduchu. Čelní dveře jsou osazené tvrzeným sklem, které umožňuje kontrolovat průběh uzení při zavřených dveřích. Udit lze dřevem nebo pilinami, popřípadě dřevěným uhlím. V popelníku lze rozdělat z drobného dřeva oheň, který se zasype vlhčenými bukovými pilinami, nebo se celý popelník naplní bukovými pilinami, které se zapalují a odhořívají od středu topeniště. Udírnu lze dopnit elektrickou topnou spir...

Impuls izolovaná 0,8m nerez zinek 80cm

Udírna je díky 27mm silné izolaci vhodná zejména pro celoroční provoz, je vhodná i pro studené uzení. Udírna má samostatný prostor pro hoření - popelník. V popelníku lze rozdělat z drobného dřeva oheň, který se zasype vlhčenými bukovými pilinami, nebo se celý popelník naplní bukovými pilinami, které se zapalují a odhořívají od středu topeniště. K dobré regulaci průběhu uzení slouží regulační klapka na víku udírny. Udírnu lze doplnit upraveným popelníkem s elektrickou spirálou a termostatem s ro...

Impuls izolovaná 0,8m nerez nerez 80cm

Udírna je díky 27mm silné izolaci vhodná zejména pro celoroční provoz, je vhodná i pro studené uzení. Udírna má samostatný prostor pro hoření - popelník. V popelníku lze rozdělat z drobného dřeva oheň, který se zasype vlhčenými bukovými pilinami, nebo se celý popelník naplní bukovými pilinami, které se zapalují a odhořívají od středu topeniště. K dobré regulaci průběhu uzení slouží regulační klapka na víku udírny. Udírnu lze doplnit upraveným popelníkem s elektrickou spirálou a termostatem s ro...

Impuls izolovaná dvoudvéřová 1,25m s komínkem nerez

Nerezová udírna IMPULS s komínkem je vhodná zejména díky 27mm silné izolaci (rockwool) pro celoroční provoz, je vhodná pro horké (90stup.), teplé(60stup.) i pro studené(30stup.) uzení. Udírna má dvě samostatné propojené udící komory a samostatný prostor pro hoření. K dobré regulaci průběhu uzení slouží regulační klapka v komínku udírny a regulační víčko v topeništi pro přívod vzduchu. Komínek můžete popřípadě napojit na externí odvod kouře. Teflonové těsnění na dveřích do 110 stupňů Vám zaručuj...

Impuls izolovaná 1,25m s komínkem zinek 125cm

Udírna je díky 27mm silné izolaci vhodná zejména pro celoroční provoz, je vhodná i pro studené uzení. Udírna má samostatný prostor pro hoření a uzení. Dělící stěna s otvory mezi těmito dvěma prostory je krytá odkapávací miskou. Tím je zabráněno vniknutí ohně do udící komory. Odkapávací miska současně zachytává tuk z uzeného masa. Odvod kouře je zajištěn nerezovou trubkou pr. 100mm, což umožňuje udírnu zabudovat i do uzavřené místnosti. K dobré regulaci průběhu uzení slouží regulační klapka v od...

Impuls izolovaná 1,25m s komínkem nerez 125cm

Udírna je díky 27mm silné izolaci vhodná zejména pro celoroční provoz, je vhodná i pro studené uzení. Udírna má samostatný prostor pro hoření a uzení. Dělící stěna s otvory mezi těmito dvěma prostory je krytá odkapávací miskou. Tím je zabráněno vniknutí ohně do udící komory. Odkapávací miska současně zachytává tuk z uzeného masa. Odvod kouře je zajištěn nerezovou trubkou pr. 100mm, což umožňuje udírnu zabudovat i do uzavřené místnosti. K dobré regulaci průběhu uzení slouží regulační klapka v od...

Impuls multifunkční střední 0,8m bez teploměru 80cm

Velmi stabilní udírna na uzení masa, klobás a ryb cca do 12kg. Provedení z pozinkovaného plechu. Extrémně dobrá regulace přívodu vzduchu. Udit lze dřevem nebo pilinami, popřípadě dřevěným uhlím. V popelníku lze rozdělat z drobného dřeva oheň, který se zasype vlhčenými bukovými pilinami, nebo se celý popelník naplní bukovými pilinami, které se zapalují a odhořívají od středu topeniště. Udírnu lze dopnit elektrickou topnou spirálou k ohřevu udírny a vývinu kouře (není součástí udírny). Při použit...

Impuls multifunkční střední 0,8m s teploměrem 80cm

Velmi stabilní udírna na uzení masa, klobás a ryb cca do 12kg. Provedení z pozinkovaného plechu. Extrémně dobrá regulace přívodu vzduchu. Udit lze dřevem nebo pilinami, popřípadě dřevěným uhlím. V popelníku lze rozdělat z drobného dřeva oheň, který se zasype vlhčenými bukovými pilinami, nebo se celý popelník naplní bukovými pilinami, které se zapalují a odhořívají od středu topeniště. Udírnu lze dopnit elektrickou topnou spirálou k ohřevu udírny a vývinu kouře (není součástí udírny). Při použit...

Impuls multifunkční střední 0,8m s teploměrem 80cm

Velmi stabilní udírna na uzení masa, klobás a ryb cca do 12kg. Provedení z nerezového plechu. Extrémně dobrá regulace přívodu vzduchu. Udit lze dřevem nebo pilinami, popřípadě dřevěným uhlím. V popelníku lze rozdělat z drobného dřeva oheň, který se zasype vlhčenými bukovými pilinami, nebo se celý popelník naplní bukovými pilinami, které se zapalují a odhořívají od středu topeniště. Udírnu lze dopnit elektrickou topnou spirálou k ohřevu udírny a vývinu kouře (není součástí udírny). Při použití e...



Podobné fráze na Nejrychlejší.cz: