Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Cabernet moravia

Nalezeno:    29 produktů

Cabernet moravia

Chuť jemné kabernetové tóny. Doporučujeme k velmi plné, hebké s dlouhou perzistencí.

Cabernet Moravia pozdní sběr | Vinařství Na Soutoku

Víno má pro tento ročník charakteristickou temně červenou až granátovou barvu s fialovými odlesky. Vůně je výrazná, typická pro tuto odrůdu. Připomíná kopřivy, bobule černého rybízu, borůvek a černého bezu s lehkým dotekem kouře a kávy. Chuť pokračuje ve stejném trendu jako vůně. Je harmonická, velmi ovocná, s nasládlými tříslovinami plná a svěží. Jemná kyselinka příjemně doplňuje svěží dojem z tohoto tohoto vína. Vhodné pro archivaci. Teplota servírování 14o až 16oC. Doporučujeme ke grilovaným...

Patria Kobylí Gallery Cabernet Moravia Rosé jakostní 2013 0.75l

Vůně Tóny drobného lesního ovoce. Chuť Šťavnaté lesní ovoce a pikantní kyselinka. Doporučujeme k Zeleninové či těstovinové saláty.

Vinselekt Michlovský Michlovský Cabernet Moravia pozdní sběr 2016 0.75l

Vůně Vyzrálé hrozny,černé bobuloviny, skořice. Chuť Harmonická s elagoninovou tříslovinkou. Doporučujeme k Pik. terinám,skopovému či jahodám s čokoládou.

Grmolec Cabernet Moravia jakostní víno s přívlastkem 2015 0.75l

Vůně černý rybíz a ostružiny. Chuť velmi plné, hebké víno. Doporučujeme grilovaná masa a zvěřina.

Na Soutoku Cabernet Moravia rosé kabinet 2014 0.75l

Vůně Aroma ostružin, černého bezu a cedru. Chuť Šťavnatá, krémová, plná ovoce. Doporučujeme k Lehčí pokrmy z ryb, drůbeže a sýrů.

Vinný dům Cabernet Moravia pozdní sběr 2012, 0,75 l

Celkový dojem: Dobře pitelné víno pro každý den. Vůně: Nazrálá, s tóny tmavého bobulového ovoce a máku. Chuť: Jemná, kompotově ovocná. Ochutnali jsme: V červnu 2016.

Vinařství Vajbar Cabernet Moravia rosé kabinetní 2015, 0,75 l

Celkový dojem: Výrazné a příjemně nazrálé rosé s osvěžující ovocnou chutí. Doporučujeme podávat k pikantním uzeninám a grilovaným rybám s ostřejším kořením.Vůně: Středně intenzivní, nazrálá. Připomíná marmeládu z rybízu, malin a angreštu.Chuť: Plnější a nazrálejší víno s dostatečnou svěžestí, kořenitostí a delší dochutí. Zaujme tóny malin, angreštu, drceného máku, černého a červeného rybízu.Ochutnali jsme: V březnu 2017.

Mošt černý bez + hrozny Cabernet Moravia, Vinařství Vajbar

Celkový dojem: Velmi lahodná šťáva, která je bohatá na vitamin C. Mošt je vyroben z hroznů pěstovaných v souladu s životním prostředím. Zcela přírodní, 100% ovocná šťáva bez konzervantů, přidaného cukru a dalších stabilizačních látek.Vůně: Velmi plná, sladko-kyselá, s tóny černého bezu, rybízu a hrozinek.Chuť: Velmi sladká, se svěží kyselinkou. Připomíná hrozinky, borůvky, rybíz a bez.

Vinařství Vajbar Cabernet Moravia rosé kabinetní 2016, 0,75 l

Celkový dojem: Velmi povedené a odrůdově čitelné rosé s harmonickou osvěžující vůní i chutí.Vůně: Středně intenzivní, velmi příjemná, s čitelnou odrůdovostí, sladkými tóny malin a mletého máku. Smetanové tóny se výborně prolínají s cabernetovou kořenitostí a ovocností černého rybízu.Chuť: Svěží, odrůdová, bohatá, šťavnatá a kořenitá po rybízu. V pozadí můžeme nalézt tóny čerstvých malin a smetany.Ochutnali jsme: V květnu 2017. Zlatá medaile - Jarovín rosé 2017...

Vinařství Maňák, Cabernet Moravia, pozdní sběr, 2015, 0,75 l

Jakostní víno s přívlastkem, pozdní sběr, zrálo v sudu. Vůně vína je široká, ovocná, cítíme v ní odrůdové aroma s tóny malin a ostružin. Toto se nám projevuje i v chuti vína, která je sametově hebká, extraktivní s příjemnými tříslovinami, jemnou kyselinkou a dlouhou dochutí malinovo-ostružinové marmelády.

Cabernet Moravia, Zemské, Vinařství Čech, 0.75 l

Moravské červené zemské víno z Tvrdonic. Doporučená teplota podávání: 15 - 17 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.

Cabernet Moravia, Jakostní odrůdové, Patria Kobylí, 0.75 l

Víno má tmavě granátovou barvu. V chuti i vůni se projevují jemně kabernetové tóny. Plné, hebké víno s dlouhou perzistencí. Doporučujeme podávat k hutnějším úpravám zvěřiny a červeným masům. Alkohol: 11,5 % obj. Doporučená teplota podávání: 14 - 16 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem.

Cabernet Moravia, Kabinet, 2011, Jiří Šilinek, 0.75 l

Doporučená teplota podávání: 15 - 17 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.

Cabernet Moravia, Zemské, 2015, Víno Rakvice, 0.75 l

Alkohol: 11,5 % obj. Doporučená teplota podávání: 9 - 11 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.

Cabernet Moravia, Pozdní sběr, 2015, Patria Kobylí, 0.75 l

Barva vína je tmavě rubínově červená. Ve vůni vyznívá intenzivní odrůdové aroma s tóny drobného lesního ovoce a jemné tóny skořice, což se projeví i v chuti vína. Ta je sametově hebká s příjemnými tříslovinami, jemnou kyselinkou a dlouhou dochutí s jemně dřevitým nádechem. Ocenění: Vinařské Litoměřice 2017 - velká zlatá medaile Mikulovské vinné trhy 2017 - bronzová medaile Obec: Kobylí Trať: Nivky Alkohol: 12,5 % obj. Zbytkový cukr: 0,3 g/l Kyseliny: 5,2 g/l Bezcukernatý ext...

Cabernet Moravia, Zemské, 2016, Vinařství Sedlák, 0.75 l

Doporučená teplota podávání: 14 - 16 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem.

Víno Rakvice Cabernet Moravia rosé moravské zemské 2016, 0,75 l

Celkový dojem: Příjemné a čitelné víno s odrůdovou charakteristikou. Vůně: Intenzivní, odrůdová, s tóny malin, černého a červeného rybízu. Chuť: Kořenitá a svěže ovocná chuť doplněná o přiměřený zbytkový cukr. Skvěle opisuje vjem z vůně. Ochutnali jsme: V srpnu 2017.

Vinařství Leoš Horák Cabernet Moravia pozdní sběr 2016, 0,75 l

Celkový dojem: Hutné moravské víno s ovocnou chutí i výraznější tříslovinou. Víno má potenciál k dalšímu zrání.Vůně: Středně intenzivní, hladká a ovocná, s náznaky osturžin, rybízu a višní. Chuť: Vyzrálá, ovocná s výraznější tříslovinou i kyselinou. Cabernetové tony doplňuje po zrání ve dřevě, má delší perzistenci.Ochutnali jsme: V prosinci 2017.

Vinařství Kubík, Cabernet Moravia, pozdní sběr, Premium, 2012, 0,75 l

Víno granátové barvy, zrálo 12 měsíců ve velkých dubových sudech. Ve vůni i chuti najdete tóny červeného rybízu, které doplňuje aroma višní a lehce i kávy. Víno je plné, ale velice hladké a dobře pitelné.

Davinus Cabernet Moravia suché Kabinet/Zemské 2015 0,75l 11,5%

Toto elegantní červené víno vzniklo v kooperaci s Jaroslavem Sedlákem z velkopavlovické podoblasti. Klasické tóny lesního ovoce s podkresem pečené červené papriky. Chuť brusinek a ostružin s jemným dokresem koření. Víno je elegantní a příjemně pitelné. Vyzkoušejte se steakem ze srnčího a vinnou omáčkou nebo tradiční českou svíčkovou na smetaně. Doporučujeme víno otevřít 1 hodinu před konzumací.

Cabernet Moravia rosé, Gallery, Jakostní odrůdové, 2016, Patria Kobylí, 0.75 l

arva vína je jahodově růžová.Vůně je příjemná s tóny drobného lesního ovoce a josty.Chuť vína je příjemná s tóny lesního ovoce, příjemnou kyselinkou a jahodovou dochutí. Doporučená teplota podávání: 15 - 17 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 3 - 6 let od lahvování. Řada vín Gallery - V této řadě najde výborná vína, která kvalitativně splňují parametry přívlastkových kategorií,...

Cabernet Moravia, Gallery, Jakostní odrůdové, 2013, Patria Kobylí, 0.75 l

Barva vína je rubínově červená. Vůně je plná intenzivního odrůdového aroma, příjemná, s tóny drobného lesního ovoce a cabernetu. To se nám projevuje i v chuti vína, která je sametově hebká s příjemnými tříslovinami, jemnou kyselinkou a dlouhou dochutí. Doporučujeme podávat k tmavým nebo uzeným masům a k tvrdým sýrům. Ocenění: Národní soutěž vín 2015 (Velkopavlovická podoblast) - šampion Alkohol: 11,5 % obj. Zbytkový cukr: 2,7 g/l Kyseliny: 5,5 g/l Bezcukernatý extrakt: 24,3 g...

Cabernet Moravia, Pozdní sběr - barrique, 2013, Štěpán Maňák, 0.75 l

Ocenění: Salon vín 2017 - zlatá medaile Národní soutěž vín 2016 - zlatá medaile VinoForum 2015 Pardubice - zlatá medaile Prague Wine Trophy 2015 - stříbrná medaile Víno Bojnice 2015 - stříbrná medaile Obec: Žadovice Trať: Feruňk Alkohol: 11,5 % obj. Zbytkový cukr: 2,3/l Kyseliny: 5,4 g/l Cukernatost hroznů při sběru: 21,0 °NM Doporučená teplota podávání: 14 - 16 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. ...

Cabernet Moravia - rosé, Flower Line, Pozdní sběr, 2015, Mikrosvín, 0.75 l

Pěkná červeno-růžová barva připomínající zralý červený rybíz. Jemná smetanová vůně s tóny jahod a červeného rybízu je podpořená růžovou vodou. Chuť navazuje na vůni a rozvíjí se v podobě kompotovaných jahod s příjemnou kyselinkou a dlouhým dozníváním. Ocenění: Prague Wine Trophy 2016 - zlatá medaile Le Mondial du rosé - střábrná medaile Prague Wine Trophy 2017 - zlatá medaile Doporučená teplota podávání: 8 - 10 °C Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v hor...

ZD Němčičky Pálava Výběr z hroznů 2015 0,75l 12%

Většina odrůd, které se pěstují na území České republiky, nepochází přímo z naší kotliny. I přesto ale existuje pár výjimek. Pár odrůd vyšlechtěných přímo u nás. Patří mezi ně třeba Muškát moravský, Cabernet Moravia anebo právě Pálava. Její název sice odkazuje k vyvýšenému masivu nedaleko Mikulova, s jejím šlechtěním ale začal Ing. Josef Veverka ve Velkých Pavlovicích. Své dílo nicméně dokončil v malebné vísce Perná, nad níž se impozantně tyčí vápencové Pálavské vrchy. Pro zkřížení si Ing. Vev...

Degustační set Vinařství Kubík

Degustace vína je souhrn všech našich vjemů a slouží k určení kvality vína, poznání nových vůní a chutí. Má za úkol dát laické veřejnosti možnost seznámit se s vlastnostmi různých odrůd a ukázat, jaké víno vybírat při dalším nákupu. U degustace hodnotíme barvu, vůni, chuť, tělo, harmonii, celkový dojem a dochuť. ...