Refraktometr je optický přístroj pracující na principu lomu světla určený k rychlému zjištění koncentrace vodních roztoků a emulzí. V tomto případě ke zjištění cukernatosti medu. Přístroj má zabudovanou automatickou teplotní kompenzaci, proto při mírné změně teploty jej není potřeba znovu seřizovat. STUPNICE Bé 38-43°C (francouzské měření cukernatosti) 1 beaumé se rovná 18 gr. cukru na 1 litr roztoku. Cukroměr - tato stupnice umožňuje odečítat váhová procenta koncentrace cukru /sacharózy/.... Celý popis
Koupit za 1 190 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Refraktometr k měření medu
Doprava:
90 Kč
Skladem
Popis
Refraktometr je optický přístroj pracující na principu lomu světla určený k rychlému zjištění koncentrace vodních roztoků a emulzí. V tomto případě ke zjištění cukernatosti medu. Přístroj má zabudovanou automatickou teplotní kompenzaci, proto při mírné změně teploty jej není potřeba znovu seřizovat.
STUPNICE
Bé 38-43°C (francouzské měření cukernatosti) 1 beaumé se rovná 18 gr. cukru na 1 litr roztoku.
Cukroměr - tato stupnice umožňuje odečítat váhová procenta koncentrace cukru /sacharózy/. 58-90% BRIX -°Bx. Stupnice je po 0,5%.
Obsah vody 12-27%, stupnice je po 1%.
STUPNICE
Bé 38-43°C (francouzské měření cukernatosti) 1 beaumé se rovná 18 gr. cukru na 1 litr roztoku.
Cukroměr - tato stupnice umožňuje odečítat váhová procenta koncentrace cukru /sacharózy/. 58-90% BRIX -°Bx. Stupnice je po 0,5%.
Obsah vody 12-27%, stupnice je po 1%.