Rýžové vločky nabízejí bezlepkovou alternativu oblíbených pokrmů. Jsou úžasně lehké a rychlé na přípravu. Před konzumací je potřeba je krátce povařit a pak už vám nic nebrání vychutnat si báječnou rýžovou kaši. Můžete je vařit ve vodě nebo rostlinném mléce. Po změknutí je zalijte medem nebo javorovým sirupem a zasypejte oříšky a sušeným ovocem. Hodí se i na zahuštění polévky. Rýžové vločky jsou lehce stravitelné, a vhodné tedy i pro malé děti, seniory či lidi po nemoci. Vločky jsou v BIO kvalitě... Celý popis
Koupit za 43 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Probio Rýžové vločky BIO 200 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
PROBIO Vločky rýžové BIO 200 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
PROBIO Vločky rýžové BIO 200g
Doprava:
59 Kč
Skladem
Rýžové vločky BIO 200 g PROBIO
Doprava:
79 Kč
PROBIO Vločky rýžové BIO 200 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
Popis
Rýžové vločky nabízejí bezlepkovou alternativu oblíbených pokrmů. Jsou úžasně lehké a rychlé na přípravu. Před konzumací je potřeba je krátce povařit a pak už vám nic nebrání vychutnat si báječnou rýžovou kaši. Můžete je vařit ve vodě nebo rostlinném mléce. Po změknutí je zalijte medem nebo javorovým sirupem a zasypejte oříšky a sušeným ovocem. Hodí se i na zahuštění polévky.
Rýžové vločky jsou lehce stravitelné, a vhodné tedy i pro malé děti, seniory či lidi po nemoci. Vločky jsou v BIO kvalitě a vyrobené z celozrnné rýže, takže vás zasytí po delší dobu.
Zákadní příprava:
Vločky vařte po dobu 2 minut v mléce nebo v rostlinném nápoji, nebo jen přelijte vroucí vodou a nechte 10 minut odstát. Na jednu porci (50 g) počítejte se 150 ml tekutiny.
Díky neutrální chuti můžete rýžové vločky hravě zakomponovat do oblíbených jídel.
Využití:
polévka - v krémových polévkách vločky povařte a rozmixujte
kaše - z rýžových vloček uděláte výbornou kaši, nezapomeňte přidat ořechy, ovoce, semínka a sirup, pro přípravu kaše je nutné vařit vločky v mléku nebo jeho alternativě
knedlíčky - vločky smíchejte se strouhaným uzeným tempehem, vejcem a bylinkami
placky, karbanátky - vločky se dají kombinovat s luštěninami, vejci, zeleninou, bylinkami a kořením, vše rozmixujte a dle potřeby tvarujte
sladké výtvory - vločky se dají přidat do muffinů, sušenek, lívanců nebo nepečeného cukroví
zeleninové pomazánky - osmahnutou zeleninou zalijte vodou, přidejte vločky, povařte, rozmixujte a dochucujte
rýžový pudink - vločky uvařte a i s vodou na vaření je rozmixujte
Rýžové vločky jsou lehce stravitelné, a vhodné tedy i pro malé děti, seniory či lidi po nemoci. Vločky jsou v BIO kvalitě a vyrobené z celozrnné rýže, takže vás zasytí po delší dobu.
Zákadní příprava:
Vločky vařte po dobu 2 minut v mléce nebo v rostlinném nápoji, nebo jen přelijte vroucí vodou a nechte 10 minut odstát. Na jednu porci (50 g) počítejte se 150 ml tekutiny.
Díky neutrální chuti můžete rýžové vločky hravě zakomponovat do oblíbených jídel.
Využití:
polévka - v krémových polévkách vločky povařte a rozmixujte
kaše - z rýžových vloček uděláte výbornou kaši, nezapomeňte přidat ořechy, ovoce, semínka a sirup, pro přípravu kaše je nutné vařit vločky v mléku nebo jeho alternativě
knedlíčky - vločky smíchejte se strouhaným uzeným tempehem, vejcem a bylinkami
placky, karbanátky - vločky se dají kombinovat s luštěninami, vejci, zeleninou, bylinkami a kořením, vše rozmixujte a dle potřeby tvarujte
sladké výtvory - vločky se dají přidat do muffinů, sušenek, lívanců nebo nepečeného cukroví
zeleninové pomazánky - osmahnutou zeleninou zalijte vodou, přidejte vločky, povařte, rozmixujte a dochucujte
rýžový pudink - vločky uvařte a i s vodou na vaření je rozmixujte
Parametry
Výrobce | Pro-Bio |
Hmotnost | 200 g |
Bio | ano |