BEZLEPKOVÁ CIZRNA BIO Cizrna původně pochází z Turecka a je základní potravinou zejména v Orientu. V historii, stejně jako dnes byla velmi oblíbená a používaná, patří k nejlépe stravitelným luštěninám vůbec. Je bohatá na komplexní sacharidy, vlákninu a také je prospěšná díky značnému množství vitamínů a minerálních látek jako jsou železo, zinek, mangan a vitamín B. Také má vysoký obsah rostlinných bílkovin a tak zasytí na velmi dlouhou dobu. Cizrna chutná po oříšcích, po uvaření má krásně máslovou... Celý popis
Koupit za 59 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
PROBIO Cizrna BIO 500 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
Probio Cizrna 500g BIO
Doprava:
119 Kč
Skladem
PRO-BIO Bio cizrna 500 g
Doprava:
80 Kč
Skladem
PROBIO Bio Cizrna 500g
Doprava:
59 Kč
Cizrna 500g BIO ProBio
Doprava:
52 Kč
Skladem
Popis
BEZLEPKOVÁ CIZRNA BIO
Cizrna původně pochází z Turecka a je základní potravinou zejména v Orientu. V historii, stejně jako dnes byla velmi oblíbená a používaná, patří k nejlépe stravitelným luštěninám vůbec.
Je bohatá na komplexní sacharidy, vlákninu a také je prospěšná díky značnému množství vitamínů a minerálních látek jako jsou železo, zinek, mangan a vitamín B. Také má vysoký obsah rostlinných bílkovin a tak zasytí na velmi dlouhou dobu.
Cizrna chutná po oříšcích, po uvaření má krásně máslovou strukturu, takže se skvěle hodí k přípravě mnoha rozmanitých jídel: uvařená je cizrna výborná jakou součást polévek, salátů, použít ji můžete i na rychlých pánvích či v zapečených pokrmech. Rozmixováním uvařené cizrny pak získáte základ pro přípravu pomazánek (hummus), omáček, krémových polévek a karbanátků (falafel).
Kromě cizrny si můžete vyzkoušet také: loupanou či neloupanou červenou čočku, zelenou čočku, z dalších luštěnin pak fazole a hrách, z obilovin potom pohankové speciality, jáhly, kuskus, quinou nebo krupice.
Probio je česká společnost ze Starého Města, která už od roku 1992 vyrábí základní biopotraviny, od obilovin, mouk, luštěnin a těstovin, až po sušenky, čokolády, vína a kávy. Mají 3 mlýny a vyrábějí přes 400 bezlepkových výrobků, to vše navíc v certifikované biokvalitě. Dnes je tak Probio největším výrobcem biopotravin v tuzemsku.
SLOŽENÍ:
100% cizrna BIO
BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)
BIO
Může obsahovat stopy sezamu, jelikož se zpracová ve výrobně, kde se zpracovává rovněž jmenovaný výrobek.
SKLADOVÁNÍ:
Skladujte v suchu do 25°C a chraňte před teplem.
PŘÍPRAVA:
Cizrnu předem namočte na cca 12 hodin. Poté vařte v nové vodě.
Doba vaření je proměnlivá (cca 50 - 80 minut). Pěnu sbírejte, cizrnu nemíchejte. Osolte až po uvaření.
Výrobce:
PRO-BIO, obchod. spol. s.r.o.
Lipová 40, 788 32 Staré Město, Česká republika
Cizrna původně pochází z Turecka a je základní potravinou zejména v Orientu. V historii, stejně jako dnes byla velmi oblíbená a používaná, patří k nejlépe stravitelným luštěninám vůbec.
Je bohatá na komplexní sacharidy, vlákninu a také je prospěšná díky značnému množství vitamínů a minerálních látek jako jsou železo, zinek, mangan a vitamín B. Také má vysoký obsah rostlinných bílkovin a tak zasytí na velmi dlouhou dobu.
Cizrna chutná po oříšcích, po uvaření má krásně máslovou strukturu, takže se skvěle hodí k přípravě mnoha rozmanitých jídel: uvařená je cizrna výborná jakou součást polévek, salátů, použít ji můžete i na rychlých pánvích či v zapečených pokrmech. Rozmixováním uvařené cizrny pak získáte základ pro přípravu pomazánek (hummus), omáček, krémových polévek a karbanátků (falafel).
Kromě cizrny si můžete vyzkoušet také: loupanou či neloupanou červenou čočku, zelenou čočku, z dalších luštěnin pak fazole a hrách, z obilovin potom pohankové speciality, jáhly, kuskus, quinou nebo krupice.
Probio je česká společnost ze Starého Města, která už od roku 1992 vyrábí základní biopotraviny, od obilovin, mouk, luštěnin a těstovin, až po sušenky, čokolády, vína a kávy. Mají 3 mlýny a vyrábějí přes 400 bezlepkových výrobků, to vše navíc v certifikované biokvalitě. Dnes je tak Probio největším výrobcem biopotravin v tuzemsku.
SLOŽENÍ:
100% cizrna BIO
BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)
BIO
Může obsahovat stopy sezamu, jelikož se zpracová ve výrobně, kde se zpracovává rovněž jmenovaný výrobek.
SKLADOVÁNÍ:
Skladujte v suchu do 25°C a chraňte před teplem.
PŘÍPRAVA:
Cizrnu předem namočte na cca 12 hodin. Poté vařte v nové vodě.
Doba vaření je proměnlivá (cca 50 - 80 minut). Pěnu sbírejte, cizrnu nemíchejte. Osolte až po uvaření.
Výrobce:
PRO-BIO, obchod. spol. s.r.o.
Lipová 40, 788 32 Staré Město, Česká republika
Parametry
| Výrobce | Pro-bio |
| Bio | ano |