Při její výrobě se zásadně nepoužívá již hotové víno, které je vždy zasířené, což destilát ve výsledku velice chuťově poškodí. Kvasí se tedy celé odstopkované hrozny. Průběh výroby kvasu je obdobný jako u těch nejlepších. Hlavním rozdílem je, že se nenechává po dokvašení víno dozrávat, ale vypálí se co nejdříve po skončení kvašení, čímž přejde do destilátu nejvíce aromatických látek.

Koupit za 706 Kč

Popis

Při její výrobě se zásadně nepoužívá již hotové víno, které je vždy zasířené, což destilát ve výsledku velice chuťově poškodí. Kvasí se tedy celé odstopkované hrozny. Průběh výroby kvasu je obdobný jako u těch nejlepších. Hlavním rozdílem je, že se nenechává po dokvašení víno dozrávat, ale vypálí se co nejdříve po skončení kvašení, čímž přejde do destilátu nejvíce aromatických látek.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Palírna Radlík
Alkohol 45 %
Objem 0.5 l
Země původu Česká republika
Druh Vínovice