Filetovací nůž s řady Intempora. Vhodný k porcování masa a ryb, lehké oddělování vláken. Dále vhodný ke snadnému a přesnému krájení tenkých plátků ze syrového, pečeného a vařeného masa a také šunky. Čepel zůstává stabilní a pevná i v průběhu řezání. Je vyrobena z leštěné nerezové oceli Sandvik. Křivka ostří umožňuje krájení s kývavým pohybem. Rukojeť je z polymeru, který je vysoce odolný vůči teplotě, vodě, nárazu a opotřebení. Zakřivený tvar rukojeti s trojúhelníkovým profilem pro pohodlné a bezpečné... Celý popis

Koupit za 1 390 Kč

Popis

Filetovací nůž s řady Intempora.
Vhodný k porcování masa a ryb, lehké oddělování vláken. Dále vhodný ke snadnému a přesnému krájení tenkých plátků ze syrového, pečeného a vařeného masa a také šunky.
Čepel zůstává stabilní a pevná i v průběhu řezání. Je vyrobena z leštěné nerezové oceli Sandvik.
Křivka ostří umožňuje krájení s kývavým pohybem.
Rukojeť je z polymeru, který je vysoce odolný vůči teplotě, vodě, nárazu a opotřebení.
Zakřivený tvar rukojeti s trojúhelníkovým profilem pro pohodlné a bezpečné držení nože.
Kroužek posiluje spojení rukojeti nože.
Doporučeno ruční mytí.
Délka čepele 18 cm
Síla čepele 2 mm
Francouzské nože Opinel jsou již přes 120 let ověrenou klasikou. První kapesní nůž Opinel byl vyroben už v roce 1890 a od té doby jsou nože Opinel známé svojí dlouhodobou ostrostí,výbornou spolehlivostí k všestrannému použití. Tyto nože mají svůj nezaměnitelný tvar a design.

Nerezové oceli Sandvik jsou díky výborným antikorozním vlastnostem vysoce odolné proti rezavění. Tato ocel vyžaduje minimální údržbu a při tom si uchovává dlouhodobou ostrost.

Opinel je hrdým partnerem školy vaření ,vedené světově proslulým šéfkuchařem Alainem Ducassem ve Francii. Nože Intempora používají studenti i učitelé.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Opinel
Materiál čepele ocel
Materiál rukojeti dřevo
Délka ostří 18 cm