Kvalitní nůž na filetování z řady Opinel Classic, vyráběný tradičním způsobem v Chambéry v Savojských Alpách, vyznačující se vynikajícím řemeslným zpracováním. Čepel nože je vyrobena z velice kvalitní švédské oceli Sandvik, která se vyznačuje vysokou odolností a dlouhotrvající ostrostí. Rukojeť nože je nože je vyrobena z jednoho kusu silně lakovaného bukového dřeva. Čepel nože je k rukojeti připojena pevnými nýty. Doporučujeme ruční mytí. Parametry: Délka čepele: 18 cm Tloušťka čepele: 2mm... Celý popis

Koupit za 685 Kč
  • Nejoblíbenější
  • Nejlevnější
  • Nejdražší
Zobrazit další nabídky

Popis

Kvalitní nůž na filetování z řady Opinel Classic, vyráběný tradičním způsobem v Chambéry v Savojských Alpách, vyznačující se vynikajícím řemeslným zpracováním.
Čepel nože je vyrobena z velice kvalitní švédské oceli Sandvik, která se vyznačuje vysokou odolností a dlouhotrvající ostrostí.
Rukojeť nože je nože je vyrobena z jednoho kusu silně lakovaného bukového dřeva.
Čepel nože je k rukojeti připojena pevnými nýty.
Doporučujeme ruční mytí.

Parametry:

Délka čepele: 18 cm
Tloušťka čepele: 2mm
Čepel: nerezová ocel Sandvik
Rukojeť: lakované bukové dřevo

Francouzské nože Opinel jsou již přes 120 let ověřenou klasikou. První kapesní nůž Opinel byl vyroben už v roce 1890 a od té doby jsou nože Opinel známé svojí dlouhodobou ostrostí, výbornou spolehlivostí k všestrannému použití. Tyto nože mají svůj nezaměnitelný tvar a design.

Nerezové oceli Sandvik jsou díky výborným antikorozním vlastnostem vysoce odolné proti rezavění. Tato ocel vyžaduje minimální údržbu a při tom si uchovává dlouhodobou ostrost.

Opinel je hrdým partnerem školy vaření, vedené světově proslulým šéfkuchařem Alainem Ducassem ve Francii. Nože Intempora používají studenti i učitelé.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Opinel
Materiál čepele ocel
Barva Přírodní dřevo
Určení filetovací
Materiál rukojeti dřevo
Délka ostří 18 cm