Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích párků či vinných klobás. Se skopovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na párky, ale i na vinné klobásy. Příprava před plněním je velice jednoduchá. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě. Následně je vložíme do vlažné vody (max. do 30 °C) a necháme je 30 minut zcela ponořená, aby se roztáhla a dala navléknout na plnící trubici či nástavec. Poté je můžeme začít plnit. Délka svazku o kalibru 19/21 je... Celý popis
Koupit za 199 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Nature line Střeva skopová 19/21 AB 50m
Doprava:
69 Kč
Skladem
Popis
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích párků či vinných klobás. Se skopovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na párky, ale i na vinné klobásy. Příprava před plněním je velice jednoduchá. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě. Následně je vložíme do vlažné vody (max. do 30 °C) a necháme je 30 minut zcela ponořená, aby se roztáhla a dala navléknout na plnící trubici či nástavec. Poté je můžeme začít plnit. Délka svazku o kalibru 19/21 je 50 metrů v rozvlaženém stavu. Skopová střeva skladujeme v soli při teplotě 0-10 °C.Balení střev je vhodné pro cca 7 kg dílaNávod:1. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě.2. Vložíme je do vlažné vody a necháme je 30 minut zcela ponořená, aby se roztáhla a dala navléknout na plnící trubici či nástavec.3. Poté je můžeme začít plnit.
Parametry
| Výrobce | Nature line |