MilkShake Whipped Cream Leave-In Foam Vyživující a ochranná pěna s dokolano našlehanou texturou se postará o intenzivní výživu i tehdy, když nám nezbývá moc času. Tato pěna se po nanesení již neoplachuje jen se dobře musí rozčesat do vlasů. Zanechává jemnou příjemnou vůni a svěží pocit. Chrání i barevné vlasy a dodává jim lesk. Obsahuje: mléčné proteinyIntegrity 41© - patentovaný extrakt ze slunečnicových semínek, které obsahují antioxidační polyfenolymultivitaminový komplex Použití: Před použitím... Celý popis
Koupit za 369 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Milk_Shake Conditioning Whipped Cream 200ml
Doprava:
64 Kč
Skladem
Milk Shake conditioning whipped cream 200ml NEW
Doprava:
59 Kč
Skladem
Popis
MilkShake Whipped Cream Leave-In Foam
Vyživující a ochranná pěna s dokolano našlehanou texturou se postará o intenzivní výživu i tehdy, když nám nezbývá moc času.
Tato pěna se po nanesení již neoplachuje jen se dobře musí rozčesat do vlasů.
Zanechává jemnou příjemnou vůni a svěží pocit.
Chrání i barevné vlasy a dodává jim lesk.
Obsahuje:
mléčné proteinyIntegrity 41© - patentovaný extrakt ze slunečnicových semínek, které obsahují antioxidační polyfenolymultivitaminový komplex
Použití: Před použitím dobře protřepejte a aplikujte pěnu do dlaní. Nanášejte do vlhkých umytých vlasů. Vmačkejte do vlasů a dobře rozčešte.
Vyživující a ochranná pěna s dokolano našlehanou texturou se postará o intenzivní výživu i tehdy, když nám nezbývá moc času.
Tato pěna se po nanesení již neoplachuje jen se dobře musí rozčesat do vlasů.
Zanechává jemnou příjemnou vůni a svěží pocit.
Chrání i barevné vlasy a dodává jim lesk.
Obsahuje:
mléčné proteinyIntegrity 41© - patentovaný extrakt ze slunečnicových semínek, které obsahují antioxidační polyfenolymultivitaminový komplex
Použití: Před použitím dobře protřepejte a aplikujte pěnu do dlaní. Nanášejte do vlhkých umytých vlasů. Vmačkejte do vlasů a dobře rozčešte.
Parametry
Značka | Milk Shake |
Objem | 200 ml |
Typ produktu | pěny |
Typ vlasů | pro všechny typy vlasů |
Výrobce | Eurobio Lab |