CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od data výroby Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65 % vlhkost vzduchu) Mouka je vhodná pouze pro tepelné zpracování: - ideální pro přípravu koláčů, moučníků, dortů, sušenek - můžete ji přidat i do chleba - hodí se do mnoha italských receptů Nutriční hodnoty na 100g výrobku ENERGIE [kJ / kcal]1522/364TUKY [g]3,7z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g]0,7SACHARIDY [g]70,9z toho CUKRY [g]29,5VLÁKNINA [g]10,8BÍLKOVINY... Celý popis
Koupit za 439 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Les fruits du paradis Kaštanová mouka Bio, bezlepková 1000 g
Doprava:
29 Kč
Skladem
Kaštanová mouka BIO, bezlepková 1kg, Les fruits du paradis
Doprava:
20 Kč
Skladem
Kaštanová mouka BIO 1 kg Les Fruits Du Paradis
Doprava:
79 Kč
Skladem
Popis
CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU
Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od data výroby
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65 % vlhkost vzduchu)
Mouka je vhodná pouze pro tepelné zpracování:
- ideální pro přípravu koláčů, moučníků, dortů, sušenek
- můžete ji přidat i do chleba
- hodí se do mnoha italských receptů
Nutriční hodnoty na 100g výrobku ENERGIE [kJ / kcal]1522/364TUKY [g]3,7z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g]0,7SACHARIDY [g]70,9z toho CUKRY [g]29,5VLÁKNINA [g]10,8BÍLKOVINY [g]6,4SŮL [g]0,093
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od data výroby
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65 % vlhkost vzduchu)
Mouka je vhodná pouze pro tepelné zpracování:
- ideální pro přípravu koláčů, moučníků, dortů, sušenek
- můžete ji přidat i do chleba
- hodí se do mnoha italských receptů
Nutriční hodnoty na 100g výrobku ENERGIE [kJ / kcal]1522/364TUKY [g]3,7z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g]0,7SACHARIDY [g]70,9z toho CUKRY [g]29,5VLÁKNINA [g]10,8BÍLKOVINY [g]6,4SŮL [g]0,093
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Parametry
Výrobce | Les Fruits du Paradis |
Množství | 1000 g |
Druh | kaštanové |
Bezlepkové | ano |
Bio | ano |