pod![CDATA[Výborně rozpustný ve vodě, vyznačuje se vysokou sladivostí (1,3x vyšší než sacharóza). Používá se především ve zmrzlinářské výrobě za účelem dosažení dobré roztíratelnosti. Navíc zabraňuje tvorbě ledových krystalků.Skladovaný při teplotách pod 12 °C má tendenci krystalizovat. Složení: cukr, voda. ]]nad
Koupit za 122 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Laped Cukr invertní 70% sirup do zmrzlin 1 kg
Doprava:
129 Kč
Popis
pod![CDATA[Výborně rozpustný ve vodě, vyznačuje se vysokou sladivostí (1,3x vyšší než sacharóza). Používá se především ve zmrzlinářské výrobě za účelem dosažení dobré roztíratelnosti. Navíc zabraňuje tvorbě ledových krystalků.Skladovaný při teplotách pod 12 °C má tendenci krystalizovat.
Složení: cukr, voda.
]]nad
Složení: cukr, voda.
]]nad
Parametry
Sirup | ano |