Publikace: La cucina ceca - Un viaggio culinario con fotografie e ricette originali - Salfellner Harald. Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Mezi Krkonošemi a Šumavou svůdně voní vepřová kolena a svíčková, to však zdaleka není všechno. České země jsou totiž truhlou lukulských pokladů skrývající bohatství lahůdek a dobrot, a to přímo v srdci Evropy. Posaďte... Celý popis

Koupit za 351 Kč

Popis

Publikace: La cucina ceca - Un viaggio culinario con fotografie e ricette originali - Salfellner Harald. Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Mezi Krkonošemi a Šumavou svůdně voní vepřová kolena a svíčková, to však zdaleka není všechno. České země jsou totiž truhlou lukulských pokladů skrývající bohatství lahůdek a dobrot, a to přímo v srdci Evropy. Posaďte se tedy ke kuchyňskému stolu českého národa a nechte si naservírovat to nejlepší, co česká kuchyně nabízí. Je libo ještě trochu pražské šunky? Publikace: La cucina ceca - Un viaggio culinario con fotografie e ricette originali - Salfellner Harald.
Zobrazit více

Parametry

Žánr naučné
Rok vydání 2020
Autor Harald Salfellner
Počet stran 160
Výrobce Vitalis
Vazba vázaná
Jazyk italské
ISBN 978-3-89919-661-0
Zobrazit více parametrů