Návod na pečení v troubě500 g chlebové směsi a 330 ml (nebo 1 kg chlebové směsi a 660 ml) vlažné vody hněteme asi 10 minut na elastické těsto.Přikryjeme a necháme 30 minut kynout.Pomoučněnýma rukama tvoříme chléb nebo rohlíky a klademe na plech vyložený pečicím papírem nebo těsto naplníme do vymazané formy.Necháme na teplém místě kynout 30-45 minut.Povrch potřeme vodou, zařízneme a pečeme uprostřed předehřáté trouby na 230C (horkovzdušná trouba 210C).Po 10 minutách snižte teplotu o 30C.Časy pečení:1... Celý popis

Koupit za 33 Kč

Popis

Návod na pečení v troubě500 g chlebové směsi a 330 ml (nebo 1 kg chlebové směsi a 660 ml) vlažné vody hněteme asi 10 minut na elastické těsto.Přikryjeme a necháme 30 minut kynout.Pomoučněnýma rukama tvoříme chléb nebo rohlíky a klademe na plech vyložený pečicím papírem nebo těsto naplníme do vymazané formy.Necháme na teplém místě kynout 30-45 minut.Povrch potřeme vodou, zařízneme a pečeme uprostřed předehřáté trouby na 230C (horkovzdušná trouba 210C).Po 10 minutách snižte teplotu o 30C.Časy pečení:1 chléb z 1 kg směsi na pečení: 55-70 min.1 bochník 500g pečící směs: 45-60 min.Rohlíky: 15-25 minutPracovní metoda v pekárně chlebaDo hnětací formy pekárny dejte nejprve 340 ml vody (20-25C), poté balíčku směsi na pečení chleba.Spusťte program pečení (žádný celozrnný program).Ingredience AlergenyIngredience:PŠENIČNÁ MOUKA (70 ), ŽITNÁ MOUKA (20 ), sušený kvásek (ŽITNÁ MOUKA, přírodně kvašená), jedlá jodizovaná sůl, sušené droždí, MOUKA Z JEČNÉHO SLADU, dextróza, sladový extrakt (JEČMEN, ŽITO), regulátor kyselost
Zobrazit více