Tento rub má všechno. Chuť, vyváženost, sladkost a pěkné nakopnutí na závěr. Navíc žádná jiná směs nedodá vašemu masu hezkou, mahagonovou barvu, kterou potřebujete pro soutěžní úroveň. BBQ směs koření The BBQ Rub Killer Hogs je jako stvořené pro použití na vepřovém mase. Neobsahuje lepek, ořechy a MSG Vhodné pro vegetariány Přečtěte si o značce Killer Hogs   NAŠE RECEPTY BBQ kuřecí křídla: Smíchejte koření The BBQ Rub od Killer Hogs s medem a olejem. Potřete směsí kuřecí křídla a nechte je... Celý popis

Koupit za 59 Kč

Popis

Tento rub má všechno. Chuť, vyváženost, sladkost a pěkné nakopnutí na závěr. Navíc žádná jiná směs nedodá vašemu masu hezkou, mahagonovou barvu, kterou potřebujete pro soutěžní úroveň. BBQ směs koření The BBQ Rub Killer Hogs je jako stvořené pro použití na vepřovém mase.

Neobsahuje lepek, ořechy a MSG
Vhodné pro vegetariány

Přečtěte si o značce Killer Hogs

 
NAŠE RECEPTY
BBQ kuřecí křídla: Smíchejte koření The BBQ Rub od Killer Hogs s medem a olejem. Potřete směsí kuřecí křídla a nechte je marinovat minimálně 1 hodinu. Pečte v předehřáté troubě na 180°C po dobu 25-30 minut, dokud nejsou křídla zlatavá a propečená.

Grilované vepřové kotlety: Smíchejte koření The BBQ Rub od Killer Hogs s javorovým sirupem a sójovou omáčkou. Potřete směsí vepřové kotlety a nechte je marinovat minimálně 30 minut. Grilujte na středně vysoké teplotě po dobu 5-6 minut z každé strany, dokud nejsou propečené.

BBQ krůtí prsa: Smíchejte koření The BBQ Rub od Killer Hogs s hořčičným medem a červeným vinným octem. Potřete směsí krůtí prsa a nechte je marinovat minimálně 1 hodinu. Grilujte na středně vysoké teplotě po dobu 7-8 minut z každé strany, dokud nejsou propečená.

BBQ hovězí roštěnka: Smíchejte koření The BBQ Rub od Killer Hogs s olivovým olejem a balsamikovým octem. Potřete směsí hovězí roštěnky a nechte je marinovat minimálně 2 hodiny. Grilujte na středně vysoké teplotě po dobu 8-10 minut z každé strany, dokud nejsou propečené.

BBQ slanina: Smíchejte koření The BBQ Rub od Killer Hogs s hnědým cukrem a mletým kajenským pepřem. Potřete směsí slaninu a nechte ji odpočinout v lednici minimálně 2 hodiny. Pečte v předehřáté troubě na 180°C po dobu 10-15 minut, dokud není křupavá.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Killer Hogs