CSL LIQUID - Maso a Játra  BIOLOGICKY NEAKTIVNÍ PRODUKT - NEKVASÍ UŽ  V neředěném stavu nerozpouští PVA  Přirozeně konzervovaný - neplesnivý a nekazí se     - Obsahuje:  Sušina 37 %, bílkoviny  8 %, tuk 1,5 %, vláknina 2,8 %, škrob 1,2 %, cukr 0,5 %. Aminokyseliny:  Lysin 0,9 %, Methionin 0,6 %, Cystin 0,2 %.  Kyselost - pH 4. - Charakteristika:  Tento typ CSL ( Corn Steep Liquor ) je produkt vznikající při výrobě kyseliny citronové, fermentací z kukuřice, česky se dá tato surovina nazvat jako... Celý popis

Koupit za 428 Kč

Popis

CSL LIQUID - Maso a Játra 

BIOLOGICKY NEAKTIVNÍ PRODUKT - NEKVASÍ UŽ 
V neředěném stavu nerozpouští PVA 
Přirozeně konzervovaný - neplesnivý a nekazí se  
 

- Obsahuje:  Sušina 37 %, bílkoviny  8 %, tuk 1,5 %, vláknina 2,8 %, škrob 1,2 %, cukr 0,5 %. Aminokyseliny:  Lysin 0,9 %, Methionin 0,6 %, Cystin 0,2 %.  Kyselost - pH 4.

- Charakteristika:  Tento typ CSL ( Corn Steep Liquor ) je produkt vznikající při výrobě kyseliny citronové, fermentací z kukuřice, česky se dá tato surovina nazvat jako kukuřičný výluh. Jde o hustou hmotu, jemné konzistence, bez hrudek a kousků kukuřice, ve světle hnědo - béžové barvě s charakteristickou vůní natráveného masa a jater.

CSL liquid ochucujeme kořením, přírodními extrakty, proteinovými koncentráty, a jinými atraktory, které máme u ryb ověřené, že na ně reagují. Před použitím velmi dobře protřepat! Jemná kukuřičná složka se při delším skladování usazuje.   

Surovina, kterou nabízíme, pochází z Rakouské provozovny zaměřené na výrobu kyseliny citronové, kukuřičné celulozy, kukuřičné glukozy, aj. Jde o finální produkt, který zbude po fermentaci kukuřice a odseparování požadovaných surovin, které při ní vznikají. Díky specifickému zpracování a obsahu organických látek, vznikajících řízenou fermentací ( organické kyseliny, aminokyseliny, aj.) ve vzniklém CSL liquidu, se tento produkt dál již nekazí, ani nepracuje - nekvasí. Je ho možné skladovat i při nižší pokojové teplotě.  Specifické látky vznikající přirozeným kvašení mají velmi vysoký vnadící účinek na ryby, především organické kyseliny a aminokyseliny.

- Tip na použití:  Ochucený CSL Liquid Maso a játra je lehce ředitelný vodou. Je výborným doplňkem při výrobě jakýchkoliv těst, krmných koulí, ale především boilies a pelet. Je vynikající i na macerování suchých nástrah, nebo vařaného partiklu. Macerované výrobky pak zasypejte jemnou krmítkovkou, nebo dipem, aby se vám nelepily na ruce a vnadící pomůcky.

Nikdy nepřidávejte do ochuceného CSL Liquidu, který chcete déle uchovávat, cukernaté, nebo škrobnaté suroviny, začne vám v krátké době kvasit! Stejně tak i po přidání jiných surovin spotřebujte raději směs co nejdříve, některé také mohou vyvolat kvasnou reakci. 

Při použití CSL Liquidu do PVA jej neřeďte vodou, může ho začít rozpouštět.

CSL Liquid  přidávejte dle charakteru výrobku. Hodí se do sladkých směsí ( cca 10 – 15 % ). V masových a rybích pak  cca 7 - 10 % . Lze ale použít i vyšší dávkování, dle vlastních zkušeností. Do krmných koulí lze CSL přidat místo vody.  

SPOTŘEBUJTE NEJLÉPE DO 6 MĚSÍCŮ OD data nákupu

! Uchovávejte do cca 20 °C mimo potraviny !
Zobrazit více