Kela KL-66663

0 %
(0 hodnocení)

- rozměr: 52x21x12,5cm - Žulová grilovací deska - 8 rakletovacích pánviček s nepřilnavým povrchem, - 8 plastových obraceček - Plynule nastavitelná teplota s kontrolkou provozu - Příkon: 1 200 W Raclette kámen Ceneri pro 8 osob s černým pouzdrem. 1200W. 52 x 21 x 12,5 cm. Tímto raclettem potěšíte své hosty i bez zvláštní příležitosti. S raclette přístrojem Cenceri můžete připravit lahodné pokrmy až pro 8 osob. Teď už stačí jen sehnat ingredience na raclette a přílohy pro úspěšný večer... Raclette... Celý popis

Koupit za 1 950 Kč
  • Nejoblíbenější
  • Nejlevnější
  • Nejdražší
Zobrazit další nabídky

Popis

- rozměr: 52x21x12,5cm - Žulová grilovací deska - 8 rakletovacích pánviček s nepřilnavým povrchem, - 8 plastových obraceček - Plynule nastavitelná teplota s kontrolkou provozu - Příkon: 1 200 W Raclette kámen Ceneri pro 8 osob s černým pouzdrem. 1200W. 52 x 21 x 12,5 cm. Tímto raclettem potěšíte své hosty i bez zvláštní příležitosti. S raclette přístrojem Cenceri můžete připravit lahodné pokrmy až pro 8 osob. Teď už stačí jen sehnat ingredience na raclette a přílohy pro úspěšný večer... Raclette kámen Ceneri s černým pláštěm: - 1 žulová deska - 8 pánviček z nepřilnavé oceli - 8 plastových špachtlí - Plynule nastavitelný spínač s červenou kontrolkou - 1200 W - Velikost: 52x21x12,5 cm - Žulový rošt - 8 rakouských palačinek s povrchem bez hrotů, - 8 plastových obraceček - plynulá regulace teploty s ukazatelem provozu - - Příkon: 1 200 W Raclette -steinceneri pro 8 osob s černým pouzdrem. 1200W. rozměry 52 x 21 x 12,5 cm. Raclette kámen Ceneri pro 8 osob s černým pouzdrem. 1200W. 52 x 21 x 12,5 cm. rozměr: 52x21x12,5cm Žulová grilovací deska 8 rakletovacích pánviček s nepřilnavým povrchem, 8 plastových obraceček Plynule nastavitelná teplota s kontrolkou provozu Příkon: 1 200 W Příprava pokrmů na grilu raclette Ten kdo má rád bujarou společnost u stolu a druh přípravy jídel jako například u masových fondue, si jistě zamiluje i grilování na Raclette. I když tento název patří slavnému švýcarskému pokrmu Raclette, (také sýr se jmenuje Raclette) což bylo vlastně původně jídlo švýcarských pastýřů. Základem tohoto selského pokrmu byl kus tučného kořeněného sýra ementálského typu, který se napichoval na vidlici, opékal a poté seškraboval dřevěnou vařečkou. Jako příloha se podávaly brambory vařené ve slupce, nakládané okurky a mladé cibulky, uzená šunka a místní suché bílé víno. Dnes pod pojmem raclette rozumíme nejen sýr, ale i všechny přílohy, přístroj na opékání a způsob pečení. Raclette však nemusí být jenom sýrové, ale můžeme na ně použít i uzené ryby, chřest, míchaná vajíčka, maso, uzeniny nebo ovoce. Na desce grilů raclette pak můžeme opékat vše, co jsme zvyklí opékat na klasickém rožni grilu, nebo i na pánvičce. Výhody raclette grilu Raklette je spojení klasického elektrického grilu a raclette grilu, kdy je možné na horní desce péct například kuřecí, hovězí či rybí maso, zeleninu, plátky slaniny a zároveň využívat raclette pánviček, sloužících k přípravě sýra, umístěných po obvodu grilu pod topnou spirálou. Raclette je polotvrdý sýr vyrobený z kravského mléka a tradiční švýcarské jídlo, kde hraje důležitou roli právě sýr Raclette. Místo originálního sýra Raclette lze použít jakýkoliv dobrý tučný tvrdý sýr. Nejvhodnější přílohou k této specialitě jsou brambory vařené ve slupce. Na pánvičkách lze samozřejmě připravovat i jiné pochoutky. Raclette gril zpříjemňuje chvíle trávené u stolu s rodinou či přáteli. Výhodou je, že si každý připraví svoji pánvičku dle své chuti. Druhy grilů raclette Většinou jsou grily na raclette elektrické, jako součást výbavy mají mističky na zapékání a jejich povrch bývá nepřilnavý, z kamene nebo teflonové desky, často vlnkované. Objevují se i kombinace umělého kamene a jiných nepřilnavých povrchů. Jak vařit na raclette Nejlepší je maso předem marinovat, dříve, než ho naservírujete na prostřený stůl před strávníky. Ostatní ingredience je vhodné také nakrájet na menší kousky nebo plátky. Stejně jako při přípravě masových fondue se i při posezení u grilů raclette podávají různé studené omáčky, dipy a další přílohy, které skvěle doplňují opékané ingredience na desce grilu, ale i zapékané pokrmy v mističkách. Jednou z nejdůležitějších ingrediencí jsou předem uvařené brambory nakrájené na plátky, které se pak zapékají se salámy, zeleninou, vejci a hlavně tvrdý sýrem. Inspirací při servírování masa, zeleniny, ale například i uzenin se meze nekladou, stejně tak čím více je na stole různých omáček a dochucovadel, tím lépe. Nezapomeňme ani na měkké pečivo, které lze také jak v mističkách zapékat (ne každý má rád brambory!), tak také opékat na desce grilu. Vhodnou přílohou jsou různé čerstvé saláty a na stole by neměl chybět ani olej, ať klasický, tak i olivový a samozřejmě mnoho vidliček, nožů a kleští či jiného nářadí, které poslouží k otáčení a servírování horkých pokrmů. O servírovacích talířcích a dobrém pití se snad ani nemusíme zmiňovat!
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Kela
Typ raclette
Materiál grilovací plochy kamenné
Příkon 1200 W
Počet grilovacích ploch 1
Hmotnost 6.01 kg
Barva šedé
S regulací teploty ano
S časovačem ne
Desky vhodné do myčky ne
Displej ne
Odkapávací miska na tuk ne
Vestavné ne
Udržování teploty ne
Odnímatelné desky ne
Elektrické ano
Výška grilu 12.5 cm
Šířka grilu 52 cm
Hloubka grilu 21 cm
Zobrazit více parametrů