Kde jsem: Katalog > Ayumi Neemový olej 100 ml

Ayumi Neemový olej 100 ml

Obrázek není k dispozici
Koupit za 189 Kč
Dostupnost: Skladem
189 Kč
Neemový olej (Nimbový olej) hloubkově čistí a detoxikuje. Lze jej používat na všechny typy pleti a je obzvláště účinný při svědění nebo vysoušení pokožky. V Indii je tradičně využíván jako kosmetický přípravek pro péči o vlasy a pokožku celého těla. Neemový olej s oříškovo-česnekovou vůní obsahuje speciální složky - nimbin, nimbidin, nimbidol, gedunin, sodium nimbinate, quercetin, salannin a azad...

Doporučujeme

Doprava: 49 Kč
= 238 Kč
Skladem
Do obchodu

Popis Ayumi Neemový olej 100 ml

Neemový olej (Nimbový olej) hloubkově čistí a detoxikuje. Lze jej používat na všechny typy pleti a je obzvláště účinný při svědění nebo vysoušení pokožky. V Indii je tradičně využíván jako kosmetický přípravek pro péči o vlasy a pokožku celého těla.
Neemový olej s oříškovo-česnekovou vůní obsahuje speciální složky - nimbin, nimbidin, nimbidol, gedunin, sodium nimbinate, quercetin, salannin a azadirachtin, které mají jedinečné účinky na pokožku.
V neemovém oleji je obsažen vysoký podíl mastných kyselin, které svým účinkem zjemňují a zvlhčují pokožku (kyselina olejová 52,8 %, stearová 21,4 %, palmitová 2,6 %, linoleová 2,1 % atd.). Obsahuje vitamín E a esenciální aminokyseliny.
Kdy Neemový olej pomáhá:
má antivirové, antibakteriální a protiplísňové vlastnosti,
blahodárně působí na stav pokožky,
urychluje hojení ran a vytváření kolagenových vláken,
příznivě napomáhá při lupénce a ekzému.
obsahuje specielní složky, jako nimbin, nimbidin, nimbidol, gedunin, sodium nimbinate, quercetin, salannin a azadirachtin, které mají jedinečné účinky na pokožku
má vysoký obsah mastných kyselin, které svým účinkem zjemňují a zvlhčují pokožku (kyselina olejová 52,8%, stearová 21,4%, palmitová 2,6%, linoleová 2,1% a různé nižší mastné kyseliny)
obsahuje vitamin E a esenciální amino kyseliny
má antivirové, antibakteriální a protiplísňové vlastnosti
má zkrášlující účinky
napomáhá hojení ran a vytváření kolagenových vláken
originál nimbový olej má oříškovo – česnekovou vůni
nimbový olej má vysokou teplotu tuhnutí (začíná tuhnout už při pokojové teplotě)
Složení:
100% nimbový (neemový) olej lisovaný za studena (Melia azadirachta)
Jak používat:
Aplikujte přímo na pokožku a nebo přidejte pár kapek do vaší oblíbené tělové nebo vlasové kosmetiky. Meemový olej by měl být vždy naředěn v poměru 1:10 s jinými oleji (mandlový, sezamový). Neemový olej začíná tuhnout již při 21°C. Proto...

Podobné fráze: