Agar od Wolfberry je výbornou a velice zdravou alternativou želatiny. Přírodní želatinový přípravek se získává z červených mořských řas. Je průhledný, bez chuti a zápachu a zůstává tuhý i za vyšších teplot. Agar je součástí cukrárenských želé. Pomáhá vytvářet tzv. vysoké vrstvy želé, které při krájení dobře drží tvar. Agar (jinak též agar-agar) je přírodní polysacharid s vysokou želírující schopností, který se vyrábí z červených mořských řas rodů Floridae a Gelidium. Je průhledný, bez zápachu a... Celý popis
Koupit za 39 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší

Wolfberry Agar 30 g
Doprava:
49 Kč
Skladem

Wolfberry Agar 30 g
Doprava:
19 Kč
Skladem

Agar 30 g Wolfberry
Doprava:
49 Kč
Skladem

Agar 30g Wolfberry
Doprava:
60 Kč
Skladem

Agar 30g Wolfberry
Doprava:
49 Kč
Skladem
Popis
Agar od Wolfberry je výbornou a velice zdravou alternativou želatiny. Přírodní želatinový přípravek se získává z červených mořských řas. Je průhledný, bez chuti a zápachu a zůstává tuhý i za vyšších teplot. Agar je součástí cukrárenských želé. Pomáhá vytvářet tzv. vysoké vrstvy želé, které při krájení dobře drží tvar.
Agar (jinak též agar-agar) je přírodní polysacharid s vysokou želírující schopností, který se vyrábí z červených mořských řas rodů Floridae a Gelidium. Je průhledný, bez zápachu a bez chuti. Umožňuje vytvářet tzv. vysoké vrstvy želé, jež při krájení skvěle drží tvar. Výrobky obsahující agar jsou proto vhodné pro domácí přípravu extra vysoké vrstvy želé na dorty a zákusky.
Použití:
Cukrářské výrobky jako dorty, koláče apod.
Zmrzlinové poháry
Ovocné pasty nebo falešné ovocné paštiky
Pružných želatinových plátků (výroba „kabátků“ pro pěny)
Zavařeniny z ovoce a zeleniny
Masné výrobky
Návod:
Na 300 ml vody dávkujeme 1 lžičku agaru, 5 – 10 lžiček cukru (25 – 50 g), možno přidat šťávu z citronu či ovoce. Smícháme, necháme 10 minut bobtnat, pak 15 minut vaříme. Podáváme po ztuhnutí.Pro zeleninové aspiky dáváme místo cukru 1/2 lžičky soli.
Složení:
Agar agar (Gelidium 100 %).
##PRODUCT-WIDGETS-37851##
Balení:
30 g
Upozornění:
Může obsahovat stopy lepku. Skladujte na chladném a suchém místě. Chraňte před přímým slunečním světlem a teplem.
Agar (jinak též agar-agar) je přírodní polysacharid s vysokou želírující schopností, který se vyrábí z červených mořských řas rodů Floridae a Gelidium. Je průhledný, bez zápachu a bez chuti. Umožňuje vytvářet tzv. vysoké vrstvy želé, jež při krájení skvěle drží tvar. Výrobky obsahující agar jsou proto vhodné pro domácí přípravu extra vysoké vrstvy želé na dorty a zákusky.
Použití:
Cukrářské výrobky jako dorty, koláče apod.
Zmrzlinové poháry
Ovocné pasty nebo falešné ovocné paštiky
Pružných želatinových plátků (výroba „kabátků“ pro pěny)
Zavařeniny z ovoce a zeleniny
Masné výrobky
Návod:
Na 300 ml vody dávkujeme 1 lžičku agaru, 5 – 10 lžiček cukru (25 – 50 g), možno přidat šťávu z citronu či ovoce. Smícháme, necháme 10 minut bobtnat, pak 15 minut vaříme. Podáváme po ztuhnutí.Pro zeleninové aspiky dáváme místo cukru 1/2 lžičky soli.
Složení:
Agar agar (Gelidium 100 %).
##PRODUCT-WIDGETS-37851##
Balení:
30 g
Upozornění:
Může obsahovat stopy lepku. Skladujte na chladném a suchém místě. Chraňte před přímým slunečním světlem a teplem.
Parametry
Výrobce | Wolfberry |
Hmotnost | 30 g |