Medovina vyráběná za studena ochucená zázvorem a citronovou trávou. Velmi osvěží vychlazená v létě, ale zahřeje i ohřátá uprostřed zimy. Zvolená kombinace ingrediencí je unikátní a jiná medovina z naší nabídky se ji chuťově nevyrovná. Medovina vyráběná za studena ochucená zázvorem a citronovou trávou. Velmi osvěží vychlazená v létě, ale zahřeje i ohřátá uprostřed zimy. Zvolená kombinace ingrediencí je unikátní a jiná medovina z naší nabídky se ji chuťově nevyrovná. Medovina je vyráběna tradičním... Celý popis
Koupit za 299 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Medovíno Zázvor - Lemon Grass - Medovíno (0,50 l)
Doprava:
115 Kč
Popis
Medovina vyráběná za studena ochucená zázvorem a citronovou trávou. Velmi osvěží vychlazená v létě, ale zahřeje i ohřátá uprostřed zimy. Zvolená kombinace ingrediencí je unikátní a jiná medovina z naší nabídky se ji chuťově nevyrovná.
Medovina vyráběná za studena ochucená zázvorem a citronovou trávou. Velmi osvěží vychlazená v létě, ale zahřeje i ohřátá uprostřed zimy. Zvolená kombinace ingrediencí je unikátní a jiná medovina z naší nabídky se ji chuťově nevyrovná.
Medovina je vyráběna tradičním způsobem pomocí moderních vinařských technologií, tedy výhradně studenou cestou. Medovíno je vyrobeno ze směsi medu lesního a lučního v přesně definovaném poměru.
V horkém létě doporučujeme vychladit na teplotu asi 10°C. V zimě porovnejte, jak vynikne vůně a chuť zázvoru při ohřevu na cca 50°C.
Pro Sladové medovině jedna z neoblíbenějších medovin v Medovinárně v nabídce od Medovína.
Medovina
Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou. Medovina je nejstarší alkohol vyráběný člověkem a počátky výroby kvašených nápojů s medem sahají až desítky tisíc let zpět.
Metheglin
Tradiční kvašená medovina s přídavkem kořenění nebo bylin, které mohou být vyluhovány v různé fázi výroby.
Proces výroby
Tato medovina byla vyrobena za studena. To znamená, že při její výrobě nedošlo k ohřátí medu nad teplotu 40-45°C, což je běžná teplota v přírodě, vůči které je med odolný. Při vyšších teplotách může dojít k poškození a znehodnocení některých drahocenných složek medu. Medoviny vyráběné studenou cestou jsou tou nejlepší volbou.
Tato medovina je vhodná k ohřevu, avšak doporučujeme dodržovat vždy maximální teplotu ohřevu na cca 50-55°C. Při vyšších teplotách by mohlo dojít k poškození drahocenných složek medu. K ohřevu doporučujeme sladší a chuťově výraznější medoviny, zejména ty s přídavkem koření nebo bylinek, jejichž aroma příjemně vystoupí při ohřevu. Medovinu si však můžete ochutit dle vašeho přání, stejně jako svařené víno.
Medovina vyráběná za studena ochucená zázvorem a citronovou trávou. Velmi osvěží vychlazená v létě, ale zahřeje i ohřátá uprostřed zimy. Zvolená kombinace ingrediencí je unikátní a jiná medovina z naší nabídky se ji chuťově nevyrovná.
Medovina je vyráběna tradičním způsobem pomocí moderních vinařských technologií, tedy výhradně studenou cestou. Medovíno je vyrobeno ze směsi medu lesního a lučního v přesně definovaném poměru.
V horkém létě doporučujeme vychladit na teplotu asi 10°C. V zimě porovnejte, jak vynikne vůně a chuť zázvoru při ohřevu na cca 50°C.
Pro Sladové medovině jedna z neoblíbenějších medovin v Medovinárně v nabídce od Medovína.
Medovina
Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou. Medovina je nejstarší alkohol vyráběný člověkem a počátky výroby kvašených nápojů s medem sahají až desítky tisíc let zpět.
Metheglin
Tradiční kvašená medovina s přídavkem kořenění nebo bylin, které mohou být vyluhovány v různé fázi výroby.
Proces výroby
Tato medovina byla vyrobena za studena. To znamená, že při její výrobě nedošlo k ohřátí medu nad teplotu 40-45°C, což je běžná teplota v přírodě, vůči které je med odolný. Při vyšších teplotách může dojít k poškození a znehodnocení některých drahocenných složek medu. Medoviny vyráběné studenou cestou jsou tou nejlepší volbou.
Tato medovina je vhodná k ohřevu, avšak doporučujeme dodržovat vždy maximální teplotu ohřevu na cca 50-55°C. Při vyšších teplotách by mohlo dojít k poškození drahocenných složek medu. K ohřevu doporučujeme sladší a chuťově výraznější medoviny, zejména ty s přídavkem koření nebo bylinek, jejichž aroma příjemně vystoupí při ohřevu. Medovinu si však můžete ochutit dle vašeho přání, stejně jako svařené víno.
Parametry
| Výrobce | Medovíno |
| Příchuť | kořeněné - zázvorové |