Želatina je určena pro přípravu vaječné tlačenky, zeleninových a masových aspiků a jiných. Návod na přípravu: Přivedeme k varu 150 ml vody, odstavíme a za stálého míchání vsypeme obsah sáčku.Po rozpuštění želatiny přilejeme 500 ml studené vody pro přípravu salámové tlačenky, nebo 250 ml studené .vody pro přípravu vaječné tlačenky.Vlažný a tekutý roztok želatiny smícháme se salámem, vejci, zeleninou, cibulí, sýrem apod., vlijeme do formy a necháme vychladnout 1 až 2 hodiny v chladničce.Vaječná tlačenka:Vlažný... Celý popis
Koupit za 28 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší

Natura Želatina v prášku na vaječnou a salámovou tlačenku 20g
Doprava:
zdarma
Skladem

Natura Želatina na vaječnou a salámovou tlačenku 20 g
Doprava:
50 Kč
Skladem

Natura Želatina v prášku na vaječnou a salámovou tlačenku 20 g
Doprava:
89 Kč
Popis
Želatina je určena pro přípravu vaječné tlačenky, zeleninových a masových aspiků a jiných.
Návod na přípravu:
Přivedeme k varu 150 ml vody, odstavíme a za stálého míchání vsypeme obsah sáčku.Po rozpuštění želatiny přilejeme 500 ml studené vody pro přípravu salámové tlačenky, nebo 250 ml studené .vody pro přípravu vaječné tlačenky.Vlažný a tekutý roztok želatiny smícháme se salámem, vejci, zeleninou, cibulí, sýrem apod., vlijeme do formy a necháme vychladnout 1 až 2 hodiny v chladničce.Vaječná tlačenka:Vlažný a tekutý roztok želatiny smícháme se 100 g měkkého salámu, 4 - 5 ks natvrdo uvařených a pokrájených vajec, 250 g zcezené sterilované zeleniny, případně přidáme tvrdý sýr a cibuli nakrájené na kostičky. Do směsi lze přidat 150 g majonézy s dochucením dle vlastních představ (sůl, koření, ocet). Směs promícháme a vlijeme do formy. Necháme vychladnout v chladničce 1 - 2 hodiny.
Skladování:Uchovejte v suchu, chraňte před přímým slunečním zářením.
Složení (v suchém stavu):jedlá želatina (bílkovina živočišného původu)
Návod na přípravu:
Přivedeme k varu 150 ml vody, odstavíme a za stálého míchání vsypeme obsah sáčku.Po rozpuštění želatiny přilejeme 500 ml studené vody pro přípravu salámové tlačenky, nebo 250 ml studené .vody pro přípravu vaječné tlačenky.Vlažný a tekutý roztok želatiny smícháme se salámem, vejci, zeleninou, cibulí, sýrem apod., vlijeme do formy a necháme vychladnout 1 až 2 hodiny v chladničce.Vaječná tlačenka:Vlažný a tekutý roztok želatiny smícháme se 100 g měkkého salámu, 4 - 5 ks natvrdo uvařených a pokrájených vajec, 250 g zcezené sterilované zeleniny, případně přidáme tvrdý sýr a cibuli nakrájené na kostičky. Do směsi lze přidat 150 g majonézy s dochucením dle vlastních představ (sůl, koření, ocet). Směs promícháme a vlijeme do formy. Necháme vychladnout v chladničce 1 - 2 hodiny.
Skladování:Uchovejte v suchu, chraňte před přímým slunečním zářením.
Složení (v suchém stavu):jedlá želatina (bílkovina živočišného původu)
Parametry
Výrobce | Natural |
Hmotnost | 20 g |