Chuť: Porto Cruz Tawny chutná a voní po švestkách, borůvkách, rozinkách, vanilce a karamelu. Skvěle vyvážené sladké portské. Jde o portugalské révové víno z Duoro Valley doplněné pravou brandy. Alergeny: Stejně jako všechna vína, může i toto víno obsahovat Oxid siřičitý (SO2), siřičitany. Složení: Líkérové víno / vino z Portugalska Proces výroby: Tradice výroby vína v této lokalitě je po staletí stejná. Údolí je lemováno strmými svahy tvořenými břidlicí, v zimě je tu deštivo, na jaře často vichřice... Celý popis
Koupit za 359 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Porto Cruz Tawny 19% 0,75 l (holá láhev)
Doprava:
99 Kč
Skladem
Porto Cruz Tawny 19% 0,75 l (holá láhev)
Doprava:
69 Kč
Porto Cruz Tawny 19% 0,75 l (holá láhev)
Doprava:
39 Kč
Skladem
Porto Cruz Tawny 19% 0,75 l (holá láhev)
Doprava:
99 Kč
Skladem
Porto Cruz Tawny 0,75l 19% (holá láhev)
Doprava:
120 Kč
Skladem
Popis
Chuť:
Porto Cruz Tawny chutná a voní po švestkách, borůvkách, rozinkách, vanilce a karamelu. Skvěle vyvážené sladké portské. Jde o portugalské révové víno z Duoro Valley doplněné pravou brandy.
Alergeny:
Stejně jako všechna vína, může i toto víno obsahovat Oxid siřičitý (SO2), siřičitany.
Složení: Líkérové víno / vino z Portugalska
Proces výroby:
Tradice výroby vína v této lokalitě je po staletí stejná. Údolí je lemováno strmými svahy tvořenými břidlicí, v zimě je tu deštivo, na jaře často vichřice a krupobití, zatímco v létě zde panuje horko a sucho.
Brandy se do procesu přidává během kvašení, tím se fermentace zastaví a vznikne víno se zbytkovým cukrem. Víno je poté stařeno v sudech minimálně po dobu tří let.
Doporučená teplota podávání je 15 - 17°C.
Porto Cruz Tawny chutná a voní po švestkách, borůvkách, rozinkách, vanilce a karamelu. Skvěle vyvážené sladké portské. Jde o portugalské révové víno z Duoro Valley doplněné pravou brandy.
Alergeny:
Stejně jako všechna vína, může i toto víno obsahovat Oxid siřičitý (SO2), siřičitany.
Složení: Líkérové víno / vino z Portugalska
Proces výroby:
Tradice výroby vína v této lokalitě je po staletí stejná. Údolí je lemováno strmými svahy tvořenými břidlicí, v zimě je tu deštivo, na jaře často vichřice a krupobití, zatímco v létě zde panuje horko a sucho.
Brandy se do procesu přidává během kvašení, tím se fermentace zastaví a vznikne víno se zbytkovým cukrem. Víno je poté stařeno v sudech minimálně po dobu tří let.
Doporučená teplota podávání je 15 - 17°C.
Parametry
| Obsah alkoholu | 19 % |
| Značka | Porto Cruz |
| Země původu | Portugalsko |
| Objem | 0.75 l |
| Druh balení | holá láhev |