ROZMARÝN V léčitelství rozmarýn pomáhá lepšímu trávení, dezinfikuje trávicí trakt, podporuje trávení a omezuje nadýmání. Působí proti stresu, zklidňuje nervy. Zlepšuje krevní oběh, koncentraci a odstraňuje pocit chladu v končetinách, tonizuje cévy a celkově posiluje. Je zvlášť vhodný v rekonvalescenci a geriatrii. Pomáhá při ženských onemocněních, upravuje menstruaci. V gastronomii nalezne své uplatnění, jako kořenící přípravek a to buď samostatně, nebo jako součást provensálského koření. Má lehce... Celý popis
Koupit za 49 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Valdemar Grešík - Natura s.r.o. Rozmarýn list 50 g sypaný
Doprava:
80 Kč
Skladem
Grešík Valdemar Grešík Rozmarýn list 50g
Doprava:
89 Kč
Skladem
Rozmarýn list 50g GREŠÍK
Doprava:
79 Kč
Skladem
Grešík Rozmarýn list 50 g
Doprava:
109 Kč
Skladem
ROZMARÝN LIST 50 g Grešík
Doprava:
90 Kč
Skladem
Popis
ROZMARÝN
V léčitelství rozmarýn pomáhá lepšímu trávení, dezinfikuje trávicí trakt, podporuje trávení a omezuje nadýmání. Působí proti stresu, zklidňuje nervy. Zlepšuje krevní oběh, koncentraci a odstraňuje pocit chladu v končetinách, tonizuje cévy a celkově posiluje. Je zvlášť vhodný v rekonvalescenci a geriatrii. Pomáhá při ženských onemocněních, upravuje menstruaci.
V gastronomii nalezne své uplatnění, jako kořenící přípravek a to buď samostatně, nebo jako součást provensálského koření. Má lehce trpkou kořeněnou chuť a vůní není nepodobný kadidlu. Uplatnění nalezne rozmarýn při přípravě skopového, jehněčího a telecího masa. Dále pak při přípravě drůbeže, ryb a rajské omáčky.
V léčitelství rozmarýn pomáhá lepšímu trávení, dezinfikuje trávicí trakt, podporuje trávení a omezuje nadýmání. Působí proti stresu, zklidňuje nervy. Zlepšuje krevní oběh, koncentraci a odstraňuje pocit chladu v končetinách, tonizuje cévy a celkově posiluje. Je zvlášť vhodný v rekonvalescenci a geriatrii. Pomáhá při ženských onemocněních, upravuje menstruaci.
V gastronomii nalezne své uplatnění, jako kořenící přípravek a to buď samostatně, nebo jako součást provensálského koření. Má lehce trpkou kořeněnou chuť a vůní není nepodobný kadidlu. Uplatnění nalezne rozmarýn při přípravě skopového, jehněčího a telecího masa. Dále pak při přípravě drůbeže, ryb a rajské omáčky.
Parametry
| Výrobce | Grešík |